SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 03, 2012 22:14 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Ja Punia do transportera kolanem upycham 8O...
Normalnie to jest wielki łagodny misio, ale jak ma iść do powyższego, to tygrys przy nim jest kociakiem :ryk: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Wto sty 03, 2012 22:18 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

vip0 pisze:Ja Punia do transportera kolanem upycham 8O...
Normalnie to jest wielki łagodny misio, ale jak ma iść do powyższego, to tygrys przy nim jest kociakiem :ryk: .

Gosiu...tak w skrócie to miałam dwie godziny takiej gimnastyki,że nawet w szkole na WFie nie ćwiczyłam z takim zapałem. :ryk:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Wto sty 03, 2012 22:25 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Ano właśnie, ja to nie wiem, czemu tak trudno im przychodzi wejść do tego transportera, przeczucia mają czy doświadczenia :ryk: :ryk: :ryk: .
A ja się pożegnam, bo jutro o 4.30 pobudka :( ...
No to dobrej nocy, ciotuchny, a dla kociastych mizianki :1luvu: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Wto sty 03, 2012 22:31 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

w sobote chciałam zważyć koty i TŻ wpadł na pomysł, ze najlepiej w transporterze. Wsadzenie Gucia nie stanowiło problemu, ale jak sie potem rozdarł 8O . Rany, ja nie wiedziałam, ze ten kot ma TAKI głos :oops: :wink:

A net to u mnie dziś szaleje, wczoraj tylko raz mnie wyrzuciło, a teraz co 15 min, juz nawet nie wiem , ile razy sie logowałam, bo znika na kilkanaście sekund, a logować sie trza. No ale wieje , jak za cara i temperatura rosnie . Jak wróciłam z pracy przed 16b to było 6,5 a teraz 8,2 st 8O

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Wto sty 03, 2012 22:32 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

kocurzyca41 pisze:Milusia jest chuda doopa.Na nią trzeba amatora wieszaków.Kocia modelka mi się trafiła,qrna jego .....

I skąd ja to znam :ryk: :ryk:
Tyle że ja mam faceta :mrgreen:

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Śro sty 04, 2012 7:23 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Witajcie Kochani! :1luvu:
Ale cudne foteczki tu oglądać można :ok: :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro sty 04, 2012 7:45 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

dobry ;)

foteczki śliczne :)
Michaśka jest boooska :1luvu:

a u mnie wesoły dzien się zaczął o 4..... małoletnia się podduszała i małżon jedzie z nią na 9 do lekarza....
normalnie wysiadam....

uciekam do pracy
trzymajcie się cieplo :)
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Śro sty 04, 2012 7:52 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Ojejku, co Ty piszesz? :(
Za zdrówko malutkiej :ok:

Erin

Post » Śro sty 04, 2012 13:17 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Gosieńko, jak dzionek mija?

Erin

Post » Śro sty 04, 2012 14:44 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Erin pisze:Gosieńko, jak dzionek mija?

Cześć Erin i dziewczyny :D .
A co, pospało sie wczoraj na kanapie, co? :D
My tam piszemy a gospodyni ni ma :ryk: .
Dzionek mija póki co lajtowo, nawet mi się udało pół godziny wcześniej wyjść i z panem Janem nieocenionym przyjechałam :1luvu: .
I w domku jestem, obiadku robić nie muszę, bo mi jarzynowa od wczoraj została...no to przyszłam sie przywitać :D .

vip

Post » Śro sty 04, 2012 14:45 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

johaśka pisze:dobry ;)

foteczki śliczne :)
Michaśka jest boooska :1luvu:

a u mnie wesoły dzien się zaczął o 4..... małoletnia się podduszała i małżon jedzie z nią na 9 do lekarza....
normalnie wysiadam....

uciekam do pracy
trzymajcie się cieplo :)

Asia, o matko, ale masz dzień :( ...napisz potem, jak mała, i co się dzieje.

vip

Post » Śro sty 04, 2012 14:56 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Fajnie, że już jesteś :1luvu:

Erin

Post » Śro sty 04, 2012 15:01 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Zarzuciłam wczoraj Alusiowi, że w końcu dziewczyny zaczną mnie podejrzewać, że mu coś z oczami zrobiłam...bo na wszystkich zdjęciach oczy zamknięte. No i dziś mojej córce udało się takie coś :D .

Obrazek

Jak widać na powyższym, Alutek oczy posiada, jak dwie latarnie morskie :ryk: .

vip

Post » Śro sty 04, 2012 15:34 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Przed chwilą przeszła nad Częstochową prawdziwa burza gradowa 8O ...
Zrobiło się prawie całkiem ciemno, potem błyskawice, grzmoty i gradobicie...
Świat sie kończy, jak słowo daję :evil: !

vip

Post » Śro sty 04, 2012 16:31 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Obrazek

vip0 pisze:Przed chwilą przeszła nad Częstochową prawdziwa burza gradowa 8O ...
Zrobiło się prawie całkiem ciemno, potem błyskawice, grzmoty i gradobicie...
Świat sie kończy, jak słowo daję :evil: !

no , świat faktycznie podobno w tym roku się kończy 8O :wink:
U nas coś podobnego było przed godziną , ale bez grzmotów i błyskawic. Tylko czarna chmura, wichura jeszcze silniejsza , niż cały dzien i grad. Koty wróciły do domu błyskawicznie :mrgreen:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

[poprzednia][następna]