Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Asia_Siunia pisze:
Borys...ty sie o jajki nie martf...One to w sumie nie wiem po co som...Tylko coś tam dynda i przeszkadza szpagat strzelać. Jak jajki weci odejmą to można wyżej włazić, szybciej biegać -(zawsze to pare deko mniej) lepiej spać i fogule to jakieś dziwne narośla co z czasem coraz bardziej śmierdzom ludziom
PearlRain pisze:Asia_Siunia pisze:
Borys...ty sie o jajki nie martf...One to w sumie nie wiem po co som...Tylko coś tam dynda i przeszkadza szpagat strzelać. Jak jajki weci odejmą to można wyżej włazić, szybciej biegać -(zawsze to pare deko mniej) lepiej spać i fogule to jakieś dziwne narośla co z czasem coraz bardziej śmierdzom ludziom
ale Zulus jajek mi nie lusom, nie dam i tyleDuza stale gada o wywalaniu jakijś klejnotów, ja nie mam zadnych klejnotów, jajca mam a co
żem zmencył ludzkiego młodego
bawić siem chcial i spuch po godzinie zabawy, słabe te ludzkie młode
Mary_Poole pisze:Muwie Ci mlody - utnom i bendzie spokoj, bendziesz miski pilnowal zamiast biegac za kobitami i urosniesz duzy i okazaly jak jaalbo Morf
Bo Zulus jakis taki chudzinka.
Michal
PearlRain pisze:Mary_Poole pisze:Muwie Ci mlody - utnom i bendzie spokoj, bendziesz miski pilnowal zamiast biegac za kobitami i urosniesz duzy i okazaly jak jaalbo Morf
Bo Zulus jakis taki chudzinka.
Michal
Michal ale ja widziałem jak Ty siem kulas po podlodze na skajpie widzialem, jesteś stlasnie gluby albo masz kociaki w bzusku, telas mykam Duza nowe kapcie kupiła muse je zabić som agresywne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue, zuza i 48 gości