felin pisze:Może trzeba jakąś dezyderatę do producenta wystosować? U mnie akurat Animonda Carny za często nie bywa, bo sraczkę chlopaki po niej mają, ale mogliby informować o zmianie skladu! Bo sama zmiana etykiety, to jakby trochę malo

Zaczęłam szukać w sieci i wszędzie jest podawany skład tej co ostatnio dostałam czyli tej co nie chcą jeść.
Tam gdzie kupiłam, w innych sklepach netowych i na stronie producenta - nawet na zdjęciach jest również ta nowa
Gdyby mi się nie zaplątała puszka z poprzednich dostaw to nawet nigdy bym się nie dowiedziała bo wcześniej nie doczytywałam się składu ...
Może producent informował gdzieś że zmienia skład? Ja nie trafiłam na taką informację ale sklepy podają aktualny skład
Faktem jest że karmy z nowej partii żaden kot z kilkunastu nie tknął i wszystkie dotąd otwarte puszki skarmiłam psom

I musiałam na cito zamówić inną karmę dla kotów bo nie mam czym karmić mimo że tuż przed świętami przyjechał przecież zapas na dwa miesiące

edit.
Trochę załagodziło moje wqur... to że przy zamówieniu pojawiła mi się możliwość wykupu kuponu dzięki czemu mam blisko 12% rabatu