Radości i rozterki II. Punieczko(') str24. LUNA str37

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 24, 2011 13:27 Re: Radości i rozterki II. Punieczko(') str24. NOWE FOTY s32

Feebee pisze:Mam Cię. :D
Dobrze, że u Ciebie wszystko ok.

A teraz marsz na wspólny wątek. :lol:

:mrgreen:
Moje poczucie humoru osiągnęło poziom stagnacji, muszę poczekać aż wróci na odpowiednie tory :lol:

Ale witam serdecznie.
Obrazek
"Uchroń mnie przed wrogiem, który ma coś do zyskania, i przed przyjacielem, który ma coś do stracenia...'' T.S.Eliot'

zunia

Od: Śro lut 15, 2006 11:55

Post » Czw gru 22, 2011 22:32 Re: Radości i rozterki II. Punieczko(') str24. NOWE FOTY s32

Pewnie nie wszystkich odwiedziłam w wątkach :oops: dlatego tutaj składam wszystkim życzenia.

Życzę Wam pogodnych, spokojnych radosnych Świąt Bożego Narodzenia. Dużo wymarzonych prezentów, czasu spędzonego w gronie najbliższych oraz jak najwięcej leniuchowania i zajadania się pysznymi potrawami i zero niemiłych niespodzianek.
Obrazek

PS
Jutro nie będę wstanie na składanie życzeń, juro mija rok od śmierci Puni
:cry:
Obrazek
"Uchroń mnie przed wrogiem, który ma coś do zyskania, i przed przyjacielem, który ma coś do stracenia...'' T.S.Eliot'

zunia

Post » Pon sty 02, 2012 21:29 Re: Radości i rozterki II. Punieczko(') str24. NOWE FOTY s32

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku :D
U nas wszystko po staremu, czyli dobrze, no przynajmniej jeżeli chodzi o kotusie.
Tośka jak zwykle zazdrośnica-sierota, zawsze musi zabrać Lunie zabawkę i pokazać nam jak to ona się nią świetnie bawi. Tak samo z miejscem do spania, Ginak uwielbia spać na półce gdzie znajduje się dekoder i tam się grzać, i oczywiście Tosinka też tam musiała się wcisnąć :roll:

Luneczka jest nadal taką pchełką, jak tylko chce się ją pogłaskać to zaczyna biegać i wariować, atakować niewidzialne rzeczy itp. na dodatek trochę ciapowata jest i nie zawsze potrafi wycelować tam gdzie akurat chce skoczyć.

No i żaden kot nie przytula się do mnie w nocy :crying: Tylko Ginuś czasami śpi w moich nogach.

Tęsknię za Punią, bardzo.
Obrazek

zunia

Post » Wto sty 03, 2012 11:36 Re: Radości i rozterki II. Punieczko(') str24. NOWE FOTY s32

Witaj zunia ,wszystkiego najlepszego w NR :piwa:
chcesz kota do przytulania ? weź ode mnie Malwinę ,ona mnie zamęcza :twisted: :wink:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Wto sty 03, 2012 12:28 Re: Radości i rozterki II. Punieczko(') str24. NOWE FOTY s32

Witaj Dorciu, ostatnio całkiem zaniedbuję swój wątek (i pewnie już wszyscy o nas zapomnieli) oraz wszystkie inne wątki :oops:

Nie mogę niestety czwartego kota :(
Ale może kiedyś, w sumie sam mnie pewnie jakiś znajdzie, jak to z kotami bywa.

Foty nadal w aparacie, ładowarka nie wiem gdzie jest :evil: Chyba jestem niepoukładana, niezorganizowana, do niczego.

Miłego dnia wszystkim.
Obrazek

zunia

Post » Wto sty 03, 2012 12:44 Re: Radości i rozterki II. Punieczko(') str24. NOWE FOTY s32

zunia pisze:Foty nadal w aparacie, ładowarka nie wiem gdzie jest Chyba jestem niepoukładana, niezorganizowana, do niczego.

witaj w klubie :wink:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt kwi 06, 2012 9:51 Re: Radości i rozterki II. Punieczko(') str24. NOWE FOTY s32

Życzenia dla wszystkich :D

Jaj przepięknie malowanych,
Świąt słonecznie roześmianych,
W poniedziałek dużo wody,
Zdrowia, szczęścia oraz zgody
Z okazji Wielkiej Nocy życzy zunia z kotami

Obrazek
Ostatnio edytowano Pt kwi 06, 2012 12:28 przez zunia, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

zunia

Post » Pt kwi 06, 2012 10:14 Re: Radości i rozterki II. Punieczko(') str24. Życzenia :)

Wszystkiego dobrego dla Ciebie i Twoich najbliższych zuniu.
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Pt kwi 06, 2012 10:30 Re: Radości i rozterki II. Punieczko(') str24. Życzenia :)

NAJLEPSZEGO :piwa:
Obrazek

dorcia44

Post » Śro kwi 18, 2012 19:55 Re: Radości i rozterki II. Punieczko(') str24. Życzenia :)

Dzięki serdecznie za życzenia, jestem w zdrowotnym dołku ale jak tylko stanę na nogi to wszystko nadgonię :oops:
A u koteczków wszystko w najlepszym porządku.
Obrazek

zunia

Post » Nie lip 08, 2012 22:17 Re: Radości i rozterki II. Punieczko(') str24. Życzenia :)

Zunia? Obrazek
Obrazek

Agandera

Od: Pt cze 01, 2012 22:17

Post » Wto lip 10, 2012 18:43 Re: Radości i rozterki II. Punieczko(') str24. Życzenia :)

Jestem, kurcze do własnego wątku nie zaglądam :oops:
Ale to dlatego, że obiecałam dawno, dawno temu foty i ciągle ich nie daję, wstyd mi.

Witaj na moim wątku Agandera :D
Dopiero teraz tu zajrzałam.
Obrazek

zunia

Post » Wto paź 02, 2012 21:20 Re: Radości i rozterki II. Punieczko(') str24. Życzenia :)

Kurcze chyba powinnam zadbać o ten mój wątek :oops:
Tak, wiem i foty i nie tylko, muszę nadrobić, mam nadzieję, że jeszcze mnie ktoś tu pamięta, jakby co to przypomnę jakie to koty pętają mi się po mieszkaniu :D
Tośka czarna najstarsza teraz, od niej zaczęła się moja przygoda z tym forum.
Arystokrata Gin, jedyny rasowy i największy sierota.
Lunka, która znalazła się u nas w momencie w którym Punieczka umierała. Lunka to wariatka słodka, o niej napiszę więcej ale nie teraz.
Wiem nudna jestem, ale tęsknię i płaczę za Punią ciągle i tak już chyba zawsze będzie, bo nikogo nie kochałam tak mocno.
Obrazek

zunia

Post » Śro paź 03, 2012 7:37 Re: Radości i rozterki II. Punieczko(') str24.

Zaglądam i chyba rozumiem Zuniu, czemu tak na prawdę nie masz serca dla tego wątku.
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Śro paź 03, 2012 8:30 Re: Radości i rozterki II. Punieczko(') str24.

A u mnie na półce wciąż stoi fotka Puni...
Na nowe wieści czekamy nieustająco :ok:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

[poprzednia][następna]