Iwona11 pisze:Zbiórka na sprzątanie w godz. 11-12 dla mnie ok.
Przypominam dzisiejszym dyżurantom - jak będzie kupa u Michasi, bardzo proszę o pobranie do pojemniczka (są w witrynie).
Niestety ale ranny dyżur jest nieobsadzony.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Iwona11 pisze:Zbiórka na sprzątanie w godz. 11-12 dla mnie ok.
Przypominam dzisiejszym dyżurantom - jak będzie kupa u Michasi, bardzo proszę o pobranie do pojemniczka (są w witrynie).
balbina38 pisze:terenia1 pisze:Cookie1706 pisze:No to może 11:00-12:00?
OK dla mnie może być
ja też będę
terenia1 pisze:Iwona11 pisze:Zbiórka na sprzątanie w godz. 11-12 dla mnie ok.
Niestety ale ranny dyżur jest nieobsadzony.
Iwona11 pisze:
Aiszy skończył się Aniprazol. Pani Monika powiedziała, żeby dać jej jutro ostatnią dawkę 1/4 zamiast 1/8 - z tych tabletek, które dała dla innych kotów. Mówiła, że jeżeli nam braknie, to poda przez panią, która pojutrze umówiła się na zdjęcie
The Szops pisze:Ja chciałabym przyjśc na dyżur w sobotę. Alienor, bardzo będziesz się przy tym dyżurku upierac![]()
Mocno się stęskniłam za kociastymi, a dzisiaj nie mogłam wyjśc z domu
(a reszta tygodnia obstawiona).
terenia1 pisze:Iwona11 pisze:
Aiszy skończył się Aniprazol. Pani Monika powiedziała, żeby dać jej jutro ostatnią dawkę 1/4 zamiast 1/8 - z tych tabletek, które dała dla innych kotów. Mówiła, że jeżeli nam braknie, to poda przez panią, która pojutrze umówiła się na zdjęcie
Chyba chodzi o Jadzię. Dziś był chyba ostatni dzień podawania Aniprazolu dla większości kociaków miało być 5 dni od piątku 30.12 - 03.01.12. z wyjątkiem Dakoty i Arniego którzy powinni dostać jeszcze swoje dawki tabletki jutro.
Iwona11 pisze:P. Monika mówiła jeszcze, że powinniśmy zdezynfekować kociarnię, bo inaczej całe leczenie pójdzie na marne. Jest jakiś specjalny preparat z ługiem, który stosuje się przy lambliach.
Iwona11 pisze:Nie wiem, ale p. Monika mówiła, że porozmawia o tym z Teresą albo Ewą - Prezeską. Może w piątek byśmy coś podziałały w kierunku odkażania?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 755 gości