Jak o 6:00, to w ostateczności będą musiały jutro wytrwać bez karmienia...
Chyba, że jednak ktoś chce zrobić dobry uczynek na dobry początek Nowego Roku i nakarmi stwory?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Polanka pisze:MartaK pisze:
Mam wielką prośbę: czy jutro ktoś mógłby nakarmić kociaste na łączce i w graciarni??? Tylko na PKP. Zazwyczaj ja biorę ten dyżur, ale jutro jeszcze będę w Łodzi, a nie chciałabym żeby dworcowiaki były głodneBardzo, bardzo proszę - czy ktoś znajdzie czas?
Nakarmię jutro towarzystwo
kussad pisze:MartaK pisze:Kussad, odpowiedziałam w wątku krakvetowym![]()
Dziękuję - widziałam![]()
![]()
![]()
Która spośród Was najlepiej zna się na FB, ma najwięcej znajomych ... bo mam pewien pomysł taki trochę na przyszłość... a może już jednak macie swoje wydarzenie takie na stałe a raczej tworzycie grupę.
MartaK pisze:Nie mamy na pewno. Ja się przyznaję bez bicia, że mam martwe konto na FB, założone z powodu doraźnej potrzeby (kociej, ale wcześniejszej niż głosowanie na KV) i że nie chciałabym swojego prywatnego konta w żaden sposób rozbudowywać (stąd zerowa liczba znajomych). W związku z tym jestem zupełnie nieobeznana z tą stroną. Nie wiem jak dziewczyny - pewnie same się wypowiedzą.
Chyba, że jednak ktoś chce zrobić dobry uczynek na dobry początek Nowego Roku i nakarmi stwory?
VVu pisze:MartaK pisze:Nie mamy na pewno. Ja się przyznaję bez bicia, że mam martwe konto na FB, założone z powodu doraźnej potrzeby (kociej, ale wcześniejszej niż głosowanie na KV) i że nie chciałabym swojego prywatnego konta w żaden sposób rozbudowywać (stąd zerowa liczba znajomych). W związku z tym jestem zupełnie nieobeznana z tą stroną. Nie wiem jak dziewczyny - pewnie same się wypowiedzą.
Pamiętajcie, by założyć STRONĘ, a nie PROFIL. Profile mogą być tylko osobowe - Fb bardzo tego pilnuje i w każdej chwili może usunąć nieosobowy profil. Stronę natomiast może założyć ktokolwiek, kto ma swój profil na Fb i inne osoby może wskazać jako administratorów - każdy z nich będzie miał jednakowe uprawnienia.
Pamiętajcie o wymyśleniu dobrej nazwy strony, bo tylko do liczby 100 fanów można ją zmienić.
Gdybyście potrzebowały jakiejś pomocy w tej mierze, to zapraszam albo na PW, albo na Fb właśnie (kontaktowałem się np. z Sylwią, więc zna mnie już na Fb).
Pozdrawiam!
MartaK pisze:O, VVu, nasz miszczu od kontaktu z Krakvetem!Dziękujemy za pomoc!
miki27 pisze:Dzisiaj na Pks na rampie siedziała ta biała kicia z brązowymi plamkami, a w zagajniku 8kociambrów, ten z osiusianymi nogami, ten mały czarny, który ma strupki na grzbiecie, drugi czarny miziasty, mała szara kicia, krówek i tygryski. To kiedy teraz ten czarny będzie objęty opieką skoro Marta jutro Cię nie ma W Poznaniu?
Kasiu a jak Rysio? Dogadałaś się na Polance z wetką co do kontynuowania leczenia w tej klinice?
itaka pisze:Ja teraz nie mam za bardzo czasu, może w piątek usiądę ale będę jeszcze do was pisać i możemy pogadać jak byśmy widziały taką stronę i co by miało na niej być.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 625 gości