Alef już w Toruniu - prosi o pomoc

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 02, 2012 18:55 Re: Elf z Wrocławia w bardzo złym stanie prosi o pomoc!! :(

Staruszek Alef miał szczęście, że spotkał na swej drodze takich ludzi :ok:
Marciula, jimmy_lodołamacz i jego tato, Agn super akcja :ok:

miltonia

Od: Wto maja 08, 2007 18:29

Post » Pon sty 02, 2012 19:08 Re: Elf z Wrocławia w bardzo złym stanie prosi o pomoc!! :(

No właśnie - wielkie dzięki też dla Wujasa Jimmy'ego i Jego Taty :piwa: :piwa: :1luvu:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon sty 02, 2012 19:52 Re: Elf z Wrocławia w bardzo złym stanie prosi o pomoc!! :(

Tez jestem pełna podziwu za tę akcję! Jak weszłam na ten wątek, to tylko płakac mi się chciało, tak smutno ten Elfik-Alefik wyglądał.. :cry: :cry:
A teraz jestem pełna nadziei, że będzie z nim dobrze. Jest w takich dobrych rękach :D :D
No i Marta, która pół Polski przejechała w tę i z powrotem w ciągu jednego dnia.. ( nawet jeszcze nie wróciła) .Chapeau bas!! :1luvu:
Obrazek

emoka

Od: Nie paź 09, 2011 17:21

Post » Pon sty 02, 2012 19:54 Re: Elf z Wrocławia w bardzo złym stanie prosi o pomoc!! :(

Tak, Marto, odezwij się, jak wrócisz, bo jakiś Inowrocław po drodze miałaś kocio obczajać :roll:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pon sty 02, 2012 20:34 Re: Elf z Wrocławia w bardzo złym stanie prosi o pomoc!! :(

MalgWroclaw pisze:Tak, Marto, odezwij się, jak wrócisz, bo jakiś Inowrocław po drodze miałaś kocio obczajać :roll:

Tak z Inowrocławia od Lidki dziś przyjeżdża do Wujasa jedna kotka :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon sty 02, 2012 20:40 Re: Elf z Wrocławia w bardzo złym stanie prosi o pomoc!! :(

Gibutkowa pisze:
MalgWroclaw pisze:Tak, Marto, odezwij się, jak wrócisz, bo jakiś Inowrocław po drodze miałaś kocio obczajać :roll:

No i Marciula chcąc nie chcąc stała się kocim kurierem. :) :) :)
Obrazek

emoka

Od: Nie paź 09, 2011 17:21

Post » Pon sty 02, 2012 20:42 Re: Elf z Wrocławia w bardzo złym stanie prosi o pomoc!! :(

emoka pisze:
Gibutkowa pisze:

No i Marciula chcąc nie chcąc stała się kocim kurierem. :) :) :)

:) :ok:

miltonia

Od: Wto maja 08, 2007 18:29

Post » Pon sty 02, 2012 20:43 Re: Elf z Wrocławia w bardzo złym stanie prosi o pomoc!! :(

To może jakaś zmiana w tytule? :)

michalinadzordz

Od: Nie wrz 25, 2011 9:24

Post » Pon sty 02, 2012 20:46 Re: Elf z Wrocławia w bardzo złym stanie prosi o pomoc!! :(

Chyba chcąc 8)
Marta sama chciała, nikt nie kazał :ok:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pon sty 02, 2012 21:00 Re: Elf z Wrocławia w bardzo złym stanie prosi o pomoc!! :(

Nop.Dobra robota dziewczyny. Jak ja widzę takie biedy to...ehhh. No i zbieg okoliczności pozwolił zabrać na DT kota z Fivem od lidki02 z Inowrocławia. Też dziewczyna ma kłopoty tam. Marciula sam zaproponowała, że przywiezie kota :ok: Dostałem smsa i wiem, że już jedzie z Niunią i o 22 mam odebrać kota. No i znowu do taty :lol:
www.siechnice24.pl
Obrazek Obrazek

jimmy_lodolamacz

Od: Śro wrz 23, 2009 20:26

Post » Pon sty 02, 2012 23:05 Re: Elf z Wrocławia w bardzo złym stanie prosi o pomoc!! :(

Kurier już w domu :ok:
Dzisiaj wygłaskałam tyle kotów, ile nigdy w życiu :1luvu: u Agn to dwójkami mi na kolana wchodziły na pieszczoty :lol: cudowne kociaki! Co kolejny to śliczniejszy! A najbardziej moje serce skradła foczka bez tylnich nóżek - nie dość, że umaszczenie genialne to pieszczoch wielki :)
A Alef tam będzie chyba najszczęśliwszym kotem! Całe życie po dworze się tułał i o jedzenie błagał, a teraz będzie miał taką wielką rodzinę :kotek: x30 :)
Niunia też pięknota :) będzie teraz we Wrocławiu urzędować :) w pociągu w łapki ze mną się bawiła :ryk:
To gdzie mam jeszcze jechać? :ryk:
Obrazek Obrazek
Adoptuj króliczka! :) http://adopcje.kroliki.net/

marciula

Od: Pt gru 30, 2011 15:15

Post » Pon sty 02, 2012 23:06 Re: Elf z Wrocławia w bardzo złym stanie prosi o pomoc!! :(

marciula pisze:Kurier już w domu :ok:
Dzisiaj wygłaskałam tyle kotów, ile nigdy w życiu :1luvu: u Agn to dwójkami mi na kolana wchodziły na pieszczoty :lol: cudowne kociaki! Co kolejny to śliczniejszy! A najbardziej moje serce skradła foczka bez tylnich nóżek - nie dość, że umaszczenie genialne to pieszczoch wielki :)
A Alef tam będzie chyba najszczęśliwszym kotem! Całe życie po dworze się tułał i o jedzenie błagał, a teraz będzie miał taką wielką rodzinę :kotek: x30 :)
Niunia też pięknota :) będzie teraz we Wrocławiu urzędować :) w pociągu w łapki ze mną się bawiła :ryk:
To gdzie mam jeszcze jechać? :ryk:

Edytuj tytuł watki ;) :ok:
najszczesliwsza

Post » Pon sty 02, 2012 23:18 Re: Elf z Wrocławia w bardzo złym stanie prosi o pomoc!! :(

Marciula dziękuje za Niunię to dla niej wielka szansa .Pomogłaś dziś dwóm bidą wielki szacun dla ciebie .Jimmy też tobie i twojemu tacie dziękuje ..... :ok:

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Wto sty 03, 2012 6:04 Re: Alef już w Toruniu - prosi o pomoc

Tato Jimmy'ego - zarządca apartamentu na doby :ok:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

[poprzednia][następna]