» Pon sty 02, 2012 17:47
Re: PAKT CZAROWNIC XXIX - dziękuję za wszystko!
Drogie Siostry,
Trochę mnie tu nie było, liżę rany pooperacyjne a dodatkowo w zdrowy oku doszło mi zapalenie spojówek, więc jestem totalnie pokiereszowana.. ale często wieczorem zglądałam i Was podczytywałam..
Czytam nasz wątek i tak sobie myślę.. no trochę mi dziwnie że villemo się wymiksowała.. jej decyzja-nie będę komentować.
Dal mnie nasz Pakt i wątek jest miejscem gdzie spotykam dziewczyny, które kochają zwierzaki, gdzie można liczyć na wsparcie, na dobre słowo.. Wymieniamy się spostrzeżeniami, nowinkami, doświadczeniami także życiowymi.. Tu znajduję zawsze kogoś kto witrualnie potrzyma za rękę, doradzi i pomoże. Stąd biorą się też przyjaźnie takie w realu.
Wiem też że w naszych osobistych życiach zdarzają się sytuacje że nie mamy siły, czasu ani ochoty pisać i zaglądać na miau.
W takich sytuacjach poprostu nas tu nie ma i wracamy kiedy nadejdzie właściwy czas dla nas..
Wątek się kręci sam, to dzięki Wam Wszystkim Siostry..
Na pewno potrzebna jest jedna osoba która będzie zarządzać, może któraś z Sióstr Stażniczek Skarpety?
Kandydatury zgłaszać powinniśmy, bo mamy pomagać kotom.
Proszę nie uciekać, nie zamykać się w sobie tylko bądźmy tu dla samych siebie i dla innych....
Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku Siostry dla Was, Waszych dwułapnych i futerek..
Filuś ['] - moje Serce..