Wojtek pisze:Teraz poproś Myszkę o zamknięcie tego wątku i założenie nowego - żebyś nie musiała uzupełniać
Ale się rządzimy w Myszki wątku, zaraz nas pogoni
ani mi się śni

A Myszka mi chyba nogi z tyłka powyrywa..

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Wojtek pisze:Teraz poproś Myszkę o zamknięcie tego wątku i założenie nowego - żebyś nie musiała uzupełniać
A autoryzacja? Hę?Szelmaa pisze:Wojtek pisze:Teraz poproś Myszkę o zamknięcie tego wątku i założenie nowego - żebyś nie musiała uzupełniać
ani mi się śni![]()
Moze z pieszczotami poczekajmy az mi gips zdejma, co?A Myszka mi chyba nogi z tyłka powyrywa..
Tego o wyrywaniu nogi z dupy? Czemu?Szelmaa pisze:posta mogę usunąć...
Myszka.xww pisze:Tego o wyrywaniu nogi z dupy? Czemu?Szelmaa pisze:posta mogę usunąć...:
a spróbuj, to powiem wszystkim, ze sama usunelasSzelmaa pisze:Myszka.xww pisze:Tego o wyrywaniu nogi z dupy? Czemu?Szelmaa pisze:posta mogę usunąć...:
tego podsumowującego
Myszka.xww pisze:a spróbuj, to powiem wszystkim, ze sama usunelasSzelmaa pisze:Myszka.xww pisze:Tego o wyrywaniu nogi z dupy? Czemu?Szelmaa pisze:posta mogę usunąć...:
tego podsumowującego
Szelmaa pisze:Myszka.xww pisze:a spróbuj, to powiem wszystkim, ze sama usunelasSzelmaa pisze:Myszka.xww pisze:Tego o wyrywaniu nogi z dupy? Czemu?Szelmaa pisze:posta mogę usunąć...:
tego podsumowującego
a co zrobic z pierwszym wątkiem chłopaków? bu już zaczełam..
przesłac ci na pw?
Myszka.xww pisze:Szelmaa pisze:Myszka.xww pisze:a spróbuj, to powiem wszystkim, ze sama usunelasSzelmaa pisze:Myszka.xww pisze:Tego o wyrywaniu nogi z dupy? Czemu?Szelmaa pisze:posta mogę usunąć...:
tego podsumowującego
a co zrobic z pierwszym wątkiem chłopaków? bu już zaczełam..
przesłac ci na pw?
Masz autoryzacje do publikacji w wersji niezmienionej![]()
A kto to bedzie czytal, GrubaskuDag pisze:Pulpetunia... a ja to mogę na PPPPonia wkleić?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości