KOCIA CHATKA znów zaprasza....

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 01, 2012 17:51 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza....

Kochani wszystkiego co najlepsze w 2012 :1luvu:

Zdrowia, pomyślności i spokoju ducha :D

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Pon sty 02, 2012 8:42 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza....

MartynaP pisze:mamy banerek do naszej galerii na picassie :)

amyszka pisze:

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.pl/hjc43][IMG]http://i.imgur.com/UK7xH.gif[/IMG][/url]

Super :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Dzięki wielkie :piwa:
Obrazek+Obrazek+Obrazek+Obrazek
Festi,Tami, Julek, Pani Tiszka.

Cookie1706

Od: Czw gru 16, 2010 19:37

Post » Pon sty 02, 2012 8:46 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza....

Wszystkiego najlepszego w 2012 :D

Cookie1706

Post » Pon sty 02, 2012 9:55 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza....

Dzwoniłam dzisiaj do p. Moniki z Almavetu, bo byłam z nią umówiona, że dam znać, jak się czuje Aisza. Pani doktor stwierdziła, że skoro kupka jest nadal rzadka, to mam przywieźć kicię, bo może trzeba będzie zastosować antybiotyk.
Mogę jechać jutro, zapisałam się na 17.30. Proszę o informację o kupce Aiszy. Wczoraj nadal była rzadka, ale może po tej karmie od Gosi coś się poprawi.
Chciałabym zabrać też próbkę kupy Michasi, więc proszę o pobranie na wtorek po południu, o ile się uda :D
Pojemniczki na kupę są w witrynie.
Ostatnio edytowano Pon sty 02, 2012 12:58 przez Iwona11, łącznie edytowano 1 raz

Iwona11

Od: Pon lis 21, 2011 19:30

Post » Pon sty 02, 2012 10:16 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza....

Iwona11 pisze:Dzwoniłam dzisiaj do p. Moniki z Almavetu, bo byłam z nią umówiona, że dam znać, jak się czuje Aisza. Pani doktor stwierdziła, że skoro kupka jest nadal rzadka, to mam przywieźć kicię, bo może trzeba będzie zastosować antybiotyk.
Mogę jechać jutro, zapisałam się na 17.30. Proszę o informację o kupce Aiszy. Wczoraj nadal była rzadka, ale może po tej karmie od Gosi coś się poprawi.
Chciałabym zabrać też próbkę kupy Michasi, więc proszę o pobranie na wtorek po południu, o ile się uda :D

Iwona -ponownie bardzo Ci dziękuję za opiekę nad malutką. Niestety z przewozami u mnie krucho natomiast każda inna pomoc z mojej strony -jak najbardziej, proszę tylko dać znać.

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Pon sty 02, 2012 13:18 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza....

Aisza nadal ma rzadką kupę. Natomiast jest wulkanem energii.
Dzisiaj na dyżurze zapukał do mnie jakiś starszy pan.Trafił przypadkiem,bo niedaleko naprawiali mu samochód,zobaczył Manię na oknie i bardzo mu się spodobała.Obejrzał nasze kotki,dałam mu nasze namiary bo mówił,że znajomi myślą o adopcji kotka. Zostawił 20,00 zł wrzuciłam do skarbonki.
Leki podane wszystkim.

balbina38

Od: Sob lis 15, 2008 16:41

Post » Pon sty 02, 2012 14:16 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza....

Bezdomniaczki nakarmione. Dzisiaj były cztery;razem z mamusią.Głodne to one raczej nie były,ale Skarpetek uwielbia być głaskany. Biedna jest ta kotka z krótkim ogonkiem, oczka już lepiej, ale sierść bardzo miejscami wyleniała.

balbina38

Post » Pon sty 02, 2012 17:09 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza....

Mam pytanie od Lori: czy ktoś będzie w stanie odebrać od nich z Bytomia łososie (tzn. te kadłubki)? Fakt, jest z tym trochę roboty, ale to jedzenie zdrowe przy kłopotach żołądkowych u kotów (tzn. gotowane mięso z "rosołkiem" z ryby). Jakby co proszę o odpowiedź do piątku na pw.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon sty 02, 2012 18:35 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza....

ALIENOR bardzo fajny bannerek czeskiej akcji nakarm psa :ok: :ok: :ok:
kto chce nakarmić czeskiego bezdomnego pieska trzeba wybrać pieska i kliknąć w prawym górnym rogu na znaczek - można jeden raz dziennie kliknąć . Jako osoba z kurzą ślepotą informuję pozostałych zainteresowanych, coby nie szukali . Ahoj czeskie pieski ! miau.pl przybywa :D

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Pon sty 02, 2012 18:38 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza....

gosiakot pisze:
Iwona11 pisze:Dzwoniłam dzisiaj do p. Moniki z Almavetu, bo byłam z nią umówiona, że dam znać, jak się czuje Aisza. Pani doktor stwierdziła, że skoro kupka jest nadal rzadka, to mam przywieźć kicię, bo może trzeba będzie zastosować antybiotyk.

Iwona -ponownie bardzo Ci dziękuję za opiekę nad malutką. Niestety z przewozami u mnie krucho natomiast każda inna pomoc z mojej strony -jak najbardziej, proszę tylko dać znać.

Gosia! Nie ma sprawy, najważniejsze, żeby Aisza i inne koty były zdrowe. :)

Iwona11

Od: Pon lis 21, 2011 19:30

Post » Pon sty 02, 2012 19:40 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza....

UWAGA WAZNY KOMUNIKAT
poproszę o wysylanie mi na pw lub na adres gabinet@re-vita.pl swoich adresów e-mail - musimy zrobic zebranie czlonków a ja nie mam adresów bo miałam przeinstalowany komp :(
tylko napiszcie mi od kogo e-mail prosze

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Pon sty 02, 2012 20:00 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza....

W środę przyjdzie na mój dyżur kolega mojego męża z pracy z żoną,
są zainteresowani adopcja kociaka :D
Zobaczymy jak się sprawy potoczą :wink:

Cookie1706

Post » Pon sty 02, 2012 21:35 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza....

gosiakot pisze:ALIENOR bardzo fajny bannerek czeskiej akcji nakarm psa :ok: :ok: :ok:
kto chce nakarmić czeskiego bezdomnego pieska trzeba wybrać pieska i kliknąć w prawym górnym rogu na znaczek - można jeden raz dziennie kliknąć . Jako osoba z kurzą ślepotą informuję pozostałych zainteresowanych, coby nie szukali . Ahoj czeskie pieski ! miau.pl przybywa :D

Dziękuję, poderwałam z odpowiedniego wątku na Koci-łapci. Proszę, klikajcie na najbardziej nakarmione psy (czyli te, którym najmniej brakuje). U nas ludzie klikają dużo, ale Czesi nie bardzo się przyłączają do takich akcji. Pies, który ma 100% nakarmienia dostanie worek karmy (25kg) od producenta Pedigree - ten, któremu braknie niestety nie. Można głosować do 15ego stycznia, klika się raz dziennie z jednej przeglądarki ( wiec jeśli ktoś ma np. Mozillę i Chroma to może w sumie codziennie oddać 2 głosy). Ja klikam z pracy i z domu - jeśli możecie róbcie to samo i namawiajcie znajomych - wtedy zwiększacie szanse tych piesków :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon sty 02, 2012 22:05 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza....

Kropeczka13 pisze:Renia
Obrazek

czy Renia już wraca do zdrowia?

balbina38

Post » Pon sty 02, 2012 22:38 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza....

Dziś na dyżurze spokojnie, roboty dużo nie miałam bo Beatka wszystko do południa wypucowała, ale niestety jesteśmy tak zagracone róznymi rzeczami że nie da się ruszyć - ciasno jak fix :(
Michałowa żadnej kupy nie miała.

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

[poprzednia][następna]