STARY kocurek srebrno-biały, pojechał do DS

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 01, 2012 21:42 Re: STARY kocurek srebrno-biały, PODDAJE się, kk :(

Mocne kciuki!
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Pon sty 02, 2012 9:33 Re: STARY kocurek srebrno-biały, PODDAJE się, kk :(

Dobrego domku w Nowym Roku!

pamir

Od: Pon lip 28, 2008 16:59
Lokalizacja: fizycznie Warszawa, mentalnie Kraina Wierzby Rosochatej

Post » Pon sty 02, 2012 9:35 Re: STARY kocurek srebrno-biały, PODDAJE się, kk :(

:ok: :ok: :ok:
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Wto sty 03, 2012 0:03 Re: STARY kocurek srebrno-biały, PODDAJE się, kk :(

Obrazek

Następny staruszek w schronie, na 1. rzut oka zdrowy,baaaardzo słaby,przygnębiony.Kiepsko z nim psychicznie,nie wiem jak z jedzeniem.Jest spokojny i baaaaardzo duży.

justyna8585

Od: Śro wrz 10, 2008 10:49

Post » Wto sty 03, 2012 7:22 Re: STARY kocurek srebrno-biały, PODDAJE się, kk :(

justyna8585 pisze:Obrazek

Następny staruszek w schronie, na 1. rzut oka zdrowy,baaaardzo słaby,przygnębiony.Kiepsko z nim psychicznie,nie wiem jak z jedzeniem.Jest spokojny i baaaaardzo duży.

następna bida :(
Zenek wczoraj odwiedził lecznicę, nie mogłam go jeszcze zaszczepić bo i oczka zapalone i w gardziołku charczy, dostał convenię, za dwa tygodnie następną, potem ciach a dopiero spoooro potem szczepienie.
Muszę spytać panią od ds czy będzie dalej czekać na Zenobiusza.
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Wto sty 03, 2012 7:25 Re: STARY kocurek srebrno-biały, PODDAJE się, kk :(

Biedulki :(
Oby Nowy Rok przyniósł zmiany na lepsze :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto sty 03, 2012 12:15 Re: STARY kocurek srebrno-biały, PODDAJE się, kk :(

justyna8585 pisze:Obrazek

Ma szanse na taki tymczasowy tymczas w Cieszynie.Potrzebny transport na już.

Ruda Śl.-Cieszyn

Bardzo,bardzo,bardzo prosze o pomoc

justyna8585

Post » Wto sty 03, 2012 19:47 Re: STARY kocurek srebrno-biały, PODDAJE się, kk :(

No i wchodzę, a tu kolejna bidusia :( ...
Dobrze, że chociaż TDT jest...
Może zapytać w wątku transportowym, a nuż ktoś jedzie?
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Pt sty 06, 2012 18:44 Re: STARY kocurek srebrno-biały, PODDAJE się, kk :(

Pani będzie czekała na Zenka...

justyna8585

Post » Pt sty 06, 2012 19:22 Re: STARY kocurek srebrno-biały, PODDAJE się, kk :(

Wspaniale! Czyli co, Zenuś ma domek? :D

Udało się zorganizowac transport do Cieszyna? jeśli nie, to może w wydarzeniu poprosimy?

sisay

Od: Pon cze 18, 2007 12:18

Post » Pt sty 06, 2012 19:31 Re: STARY kocurek srebrno-biały, PODDAJE się, kk :(

sisay pisze:Wspaniale! Czyli co, Zenuś ma domek? :D

Udało się zorganizowac transport do Cieszyna? jeśli nie, to może w wydarzeniu poprosimy?

Mam nadzieje,że Pani nie zmieni zdania i dotrzyma słowa.

Fajnie by było,gdyby Pani sama zaproponowała,że doleczy go sama,Mar9 miałaby więcej miejsca...

Nie udało sie znaleźć transportu ,ale Mar9 przetrzyma go do czasu aż auto tymczasowego DT będzie sprawne.Żeby tak tutaj DT sie znalazł.

Sisay moge Cie prosić o zrobienie wydarzenia pewnej kotce? trafiła z dziurami na ciele, po sterylce wygryzła sobie wielką dziure.Mar9 wzięła ją na czas wyleczenia, nie może sobie pozwolić na następny tymczas.
Może udałoby sie coś znaleźć,jak Zenkowi... bardzo prosze :oops:

justyna8585

Post » Pt sty 06, 2012 21:41 Re: STARY kocurek srebrno-biały, PODDAJE się, kk :(

Zrobię, ale potrzebuję więcej danych. No i zdjęcie, wiem ze to bez sensu w takim przypadku, ale jednak ludzie reagują na zdjęcia. Może ktoś z forum mieszka niedaleko i ma aparat, mógłby podejsc zrobić zdjecia kotce?

sisay

Od: Pon cze 18, 2007 12:18

Post » Pt sty 06, 2012 22:37 Re: STARY kocurek srebrno-biały, PODDAJE się, kk :(

sisay pisze:Zrobię, ale potrzebuję więcej danych. No i zdjęcie, wiem ze to bez sensu w takim przypadku, ale jednak ludzie reagują na zdjęcia. Może ktoś z forum mieszka niedaleko i ma aparat, mógłby podejsc zrobić zdjecia kotce?

viewtopic.php?f=1&t=137077

Tutaj jest jej wątek,ale zdj. są bardzo kiepskie...

justyna8585

Post » Wto sty 10, 2012 7:57 Re: STARY kocurek srebrno-biały, PODDAJE się, kk :(

justyna8585 pisze:
sisay pisze:Zrobię, ale potrzebuję więcej danych. No i zdjęcie, wiem ze to bez sensu w takim przypadku, ale jednak ludzie reagują na zdjęcia. Może ktoś z forum mieszka niedaleko i ma aparat, mógłby podejsc zrobić zdjecia kotce?

viewtopic.php?f=1&t=137077

Tutaj jest jej wątek,ale zdj. są bardzo kiepskie...

Mam nadzieję, że najgorszy okres w pracy juz za mną i będę miała więcej wolnego czasu więc porobię zdjęcia Frytce, ona jest tak bardzo pro-ludzka, po prostu kocha człowieka ale dom dla niej musi byc raczej bezkoci, bo na koty dalej warczy.
Ranki pomału sie goją, jeszcze trochę to nie będzie po nich śladu.
Jeszcze sie wylizuje ale juz mniej.
ObrazekObrazek

mar9

Post » Wto sty 10, 2012 8:00 Re: STARY kocurek srebrno-biały, PODDAJE się, kk :(

Zenek (srebrny) dalej paca łapką ale wzięłam go na sposób: wczoraj rozłożył się w kuchni na blacie a ja go miziałam z tyłu głowy. Najpierw końcówka ogona chodziła: góra-dół ale potem sie uspokoił i aż oczka przymknął. Dość długo to trwało , może tym sposobem uda mi się go ucywilizować na tyle, żeby nie walił łapką, dodam, łapką uzbrojoną .
Też trochę kicha ale może z czasem minie.
To pewnie malutki Grześ tak sieje zarazkami.
Trochę mnie martwi Zdzicho (burasek), jest tak spokojny, aż dziwne to jest. Mam nadzieję, że to taki charakter a nie objaw choroby, która go toczy od środka.
Znowu mi kociska polewają łóżko, raz złapałam Zenka, raz Zdzicha, może dlatego, że oba nie ciachane jeszcze.
ObrazekObrazek

mar9

[poprzednia][następna]