Proludzki rudy kocurek...Rudiś POJECHAŁ do DS:):):)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob gru 31, 2011 9:56 Re: Proludzki rudy kocurek...Rudiś zostanie łodzianinem:):):):)

Witamy w ten ostatni dzień roku, życzymy udanego Sylwestra oraz
Obrazek

p.s. kiedy wyprowadzka ??
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Sob gru 31, 2011 11:35 Re: Proludzki rudy kocurek...Rudiś zostanie łodzianinem:):):):)

Szczęśliwego Nowego Roku!
żeby ten 2012 r. był lepszy od wszystkich poprzednich :wink:

dla Ciebie Zuziu i dla ciebie Rudolfie-Rudisiu :1luvu:
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Od: Nie mar 15, 2009 20:34

Post » Sob gru 31, 2011 21:20 Re: Proludzki rudy kocurek...Rudiś zostanie łodzianinem:):):):)

Rudiś dziękuje za wszystkie życzenia, obiecuje być szczęśliwym kocurkiem w tym Nowym Roku i w każdym następnym
i tego samego życzy Obrazek

a wszystkim tymczasikom i tym kotkom bezdomnym życzy cudownych domków i to już w Nowym 2012 Roku Obrazek
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Nie sty 01, 2012 20:57 Re: Proludzki rudy kocurek...Rudiś zostanie łodzianinem:):):):)

W nowym roku Rudiś donosi, że Sylwestra spędził godnie, tzn. całego przespał :ryk:

A ja wraz z nowym rokiem postanowiłam zważyć całą kociarnię i Rudiś waży :piwa: 4,30 kg (zresztą Maksiu waży dokładnie tyle samo, a obie dziewczyny Alusia i Lili ważą równo po 3,80 każda :lol: )
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Pon sty 02, 2012 9:12 Re: Proludzki rudy kocurek...Rudiś zostanie łodzianinem:):):):)

no i miałeś Rudisiu rację, że wziąłeś i przespałeś... :wink:
my niby wróciliśmy zaraz po północy, ale jeszcze trochę się posiedziało przed TV i człowiek kołowaty dwa dni... :roll:

całe stadko widać, że słuszną posturę ma :ok:
moja kicia na przykład waży ok. 2,6 kg. tak przynajmniej ważyła jakiś czas temu, a dramatycznych zmian w jej figurze nie widzę, więc pewnie ciągle waży tyle samo.
James natomiast, to jest mały smok, bo jakieś 7 kg. ale grubasem nie jest, tylko taki mocno zbudowany :mrgreen:

a ja się dzisiaj obudziłam z bólem gardła i lekkim głowy... dżizas, najchętniej zaszyłabym się pod kołdrą...
ale nie ma tak lekko, dziecko czuwa coby mamusia się nie nudziła :roll:
czy ktoś zna jakiś sposób żeby dwulatek zajął się sobą przez cały dzień :wink:

Zuziu, napisz mi kochana co Rudiś spożywa i jakiego żwirku używa, cobym mogła stosownych zakupów dokonać :)
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Post » Pon sty 02, 2012 9:16 Re: Proludzki rudy kocurek...Rudiś zostanie łodzianinem:):):):)

Gratulacje dla Rudisia i jego nowego domku :piwa: :1luvu:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pon sty 02, 2012 9:43 Re: Proludzki rudy kocurek...Rudiś zostanie łodzianinem:):):):)

Bazyliszkowa pisze:Gratulacje dla Rudisia i jego nowego domku :piwa: :1luvu:

na razie to nie ma jeszcze czego gratulować, bo Rudiś ma u nas zamieszkać od soboty :wink: :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Post » Pon sty 02, 2012 10:00 Re: Proludzki rudy kocurek...Rudiś zostanie łodzianinem:):):):)

Joanna KA pisze:
Bazyliszkowa pisze:Gratulacje dla Rudisia i jego nowego domku :piwa: :1luvu:

na razie to nie ma jeszcze czego gratulować, bo Rudiś ma u nas zamieszkać od soboty :wink: :mrgreen:

no to czekamy do soboty :D

banerka odpiełam co by było miejsce na potrzebujące kotecki :D
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Post » Pon sty 02, 2012 13:12 Re: Proludzki rudy kocurek...Rudiś zostanie łodzianinem:):):):)

Bardzo się cieszę. :piwa:
Joanna będziesz nam od czasu do czasu wstawiać fotki Rudisia?
Plissss ...
ObrazekObrazek

Jagooda

Od: Czw wrz 08, 2011 12:47

Post » Pon sty 02, 2012 15:28 Re: Proludzki rudy kocurek...Rudiś zostanie łodzianinem:):):):)

Jagooda pisze:Bardzo się cieszę. :piwa:
Joanna będziesz nam od czasu do czasu wstawiać fotki Rudisia?
Plissss ...

nie od czasu do czasu a często, nawet bardzo często :!: :D to będzie podstawowy warunek umowy adopcyjnej :ryk:
Rudiś pewnie przeniesie się do wątku Joasi, a my za nim :1luvu: (ja szczególnie :!: ) i będziemy pilnować, żeby wieści były na bieżąco :lol:

Joasiu, zaraz Ci na pw wszystko napiszę :D
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Pon sty 02, 2012 15:36 Re: Proludzki rudy kocurek...Rudiś zostanie łodzianinem:):):):)

to poprosimy linka do wątku Joanny

Karolek(ona)

Post » Pon sty 02, 2012 17:05 Re: Proludzki rudy kocurek...Rudiś zostanie łodzianinem:):):):)

Kochane Cioteczki,
w gorącej wodzie normalnie jesteście kąpane :mrgreen:
na razie trzymajcie kciuki za szczęśliwą podróż :ok:
później będą gratulacje i toasty :piwa:
a na końcu opowieści na wątku mojego kociarstwa :ryk:

łódzkie dziewczyny, to nawet banerków wcześniej nie odpinają, dopóki kot się nie "przemelduje" fizycznie do nowego domku... żeby nie zapeszyć :wink:
ja wierzę, że nic przeprowadzki Rufisia już zapeszyć nie może, ale... życie jest pełne niespodzianek... :roll:

ja miałam dzisiaj rano niespodziankę w postaci bólu gardła i głowy... a po południu, to już mnie tak wszystko bolało, że ledwo mogłam się ruszyć... dwie aspiryny i chwila pod kocem, jakoś mi polepszyły stan zdrowia... ale czy wczoraj w ogóle by mi przyszło do głowy, że dzisiaj będę ledwo żywa... :?

to trzymajcie jeszcze kciuki, coby moje dziecko nic ode mnie nie załapało :ok:
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Post » Pon sty 02, 2012 17:11 Re: Proludzki rudy kocurek...Rudiś zostanie łodzianinem:):):):)

Trzymamy, trzymamy :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Joasiu, ja właśnie piszę do Ciebie obszerne sprawozdanie :D zaraz będzie gotowe :D
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Pon sty 02, 2012 21:35 Re: Proludzki rudy kocurek...Rudiś zostanie łodzianinem:):):):)

ja chcialam odpiac inny i mi sie zamiesznaie zrobilo i wuwalilam caly i wkleilam tylko moj i kota ktory ciagle szuka zeby nie zapeszac Rudemu wklejajac ponownie jego banerka

Karolek(ona)

Post » Pon sty 02, 2012 22:43 Re: Proludzki rudy kocurek...Rudiś zostanie łodzianinem:):):):)

Rudi najbardziej lubi odpoczywać na człowieku :D Człowiek leży na łóżku i próbuje czytać książkę, ale z takim pasażerem na piersi nie jest łatwo :ryk: (jeszcze do tego robiłam mu zdjęcia :lol: )
Obrazek
Obrazek
do tego intensywna toaleta też na człowieku, a czemu nie?
Obrazek
Obrazek
no i jak tu czytać?? :ryk:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

[poprzednia][następna]