Moderator: Moderatorzy
Szalony Kot pisze:W razie czego dla mnie mogą być nawet i w lutym
Thorkatt pisze:LimLim pisze:Super to ja wielbłąda poproszę
czyli garb
Thorkatt pisze:Tunia_ pisze:JezusieJakie przepiękne zakładniki
![]()
Jak można (i co) zamawiać? Interesuje mnie też forma zapłaty,czy np można płacić przez paypal?
zamawiać można wg pomysłu i potrzeb, np. tu na watku lub pw dla nieśmiałych- tu wielu wiernych kibiców, co nowe wzory chetnie poogladają
![]()
w sprawie zapłaty przez paypal to muszę Pako zapytać
Thorkatt pisze:dzisiaj zaczęłam prace przygotowawcze nad zamowionymi - 4 koty i 3 koty + jamnik.
Tunia_ pisze:Thorkatt pisze:Tunia_ pisze:JezusieJakie przepiękne zakładniki
![]()
Jak można (i co) zamawiać? Interesuje mnie też forma zapłaty,czy np można płacić przez paypal?
zamawiać można wg pomysłu i potrzeb, np. tu na watku lub pw dla nieśmiałych- tu wielu wiernych kibiców, co nowe wzory chetnie poogladają
![]()
w sprawie zapłaty przez paypal to muszę Pako zapytać
Ja nadal chętna,ale mieszkam za granicą i potrzebuję wiedzieć czy będę mogła w ogóle za zakładniki zapłacić...
idaemean pisze:A można zmówić nietopyrka, i sowę i królika i kotka w kratkę? Tak, wiem, że wymyślam, ale by na wydanie znajomym poszły, a co począć, jak raczej takie niekoniecznie kotami będące skrzywienia mają![]()
I to też tak w żaden sposób się nie spieszy, ani nic
idaemean pisze:To może nie zostanę uznana, za tak upierdliwą, skoro tylko sowa to nowośćTo ja ładnie proszę o wyżej wymienione
anulka111 pisze::kotek: Melduje ,ze mojego zakladnika chca mi dzieci podprowadzic
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości