ale tak szczerze mówiąc: babeczki sa twardsze od facetów....
bo to my zawsze dostajemy bardziej po zadniej części ciała...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
juana pisze:U mnie będzie łatwiej jak się plecami odwrócę
vip0 pisze:Dzięki dziewczyny, za te wszystkie słowa.
To miłe uczucie dowiedzieć się, że ktoś nie widzi we mnie wariatki, że rozumie, że myśli podobnie...
Dune, był czas, że kładłam się wieczorem spać i błagałam Boga, żeby się rano nie obudzić....
Wszystko mija...to, co złe, to, co dobre...także nasze lęki.
johaśka pisze:matko jakie Kicie śliczne... co jeden to ladnijszy![]()
Zosia to moja faworytka...... nie chciałabyś jej oddać?vip0 pisze:Dune, był czas, że kładłam się wieczorem spać i błagałam Boga, żeby się rano nie obudzić....
Wszystko mija...to, co złe, to, co dobre...także nasze lęki.
powiecie że jestem szalona...
sa takie chwile w życiu każdego że ma wszystkiego dość, że najchętniej by sobie w łeb strzelił....
ja tez takie miałam... ale była jedna myśl: mam dziecko które muszę wychować... i to trzyma przy życiu, każe rano wstawać i stawiać czoła wszystkim przeciwnosciom, całemu złu......
kazdemu kto ma kryzys powtarzam: dasz radę, bo kto jak nie ty
dlatego babeczki: głowa do góry, cyc do przodu i nie dajemy sie... trza być twardą.......
vip0 pisze:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ - to Plamek napisał.....
A teraz obiecana fotorelacja będzie.
Najpierw Zosia...przygotowania były długie, spojrzeń w lustro co niemiara...
W ostatniej chwili dojrzała jeszcze jakiś włosek, który nie leżał tak, jak potrzeba...poprawić trzeba natychmiast.
I już była gotowa na balowanie.
Punio też dokładnie czyścił swój rudy fraczek, no bo jak tu się laskom pokazać w przykurzonym futerku w taki dzień!
Po tych czynnościach prezentował się już nienagannie.
A ja odkryłam, że jest ...trochę plaskaty.
Aluś postawił na kondycję fizyczną i postanowił dobrze się wyspać.
Ale niewątpliwie porządnie zalał pysia, bo kac był straszliwy.
A Plamek, jak to Plamek, stwierdził, że on jest piękny bez żadnych przygotowań. I ma chłopak rację.
johaśka pisze:w ogole Pus to ma zaje....śliczne oczyska
pozwoliłam sobie ściagnąć jego zdjątko na tapetę....
Użytkownicy przeglądający ten dział: muza_51, zuza i 52 gości