SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 01, 2012 21:38 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Erin pisze:Gosiu, masz jakieś fajne fotki? Pokaż :P

Johaśka, współczuję przejść.
Zdrówka życzę :ok:

A mam :mrgreen: !
Z kocich przygotowań do sylwestra...zaraz wstawię :D .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Nie sty 01, 2012 21:39 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Piękny sen, Gosiu. One nigdy nie odchodzą, ale to wspaniałe móc je znowu zobaczyć.
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Nie sty 01, 2012 21:39 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Niesamowity sen.
Aż mnie ciarki przeszły.

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Nie sty 01, 2012 21:40 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Gosia bo Wiktor chcial Ci dać znać, że jemu jest TAM dobrze... że czuwa nad wami i sie wami opiekuje....
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Nie sty 01, 2012 21:44 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Dla mnie ten sen był jakimś takim przełomem...
Wiecie, do tej pory tak naprawdę bardzo rozpaczałam...każdy kolejny dzień był nie do zniesienia, nie było naszych poranków przy kawie, nie grzał mi karku rano, nie ocierał się o ucho, nie pakował się na kolana...nie było go po prostu.
Nie wiem, czy to moja podświadomość, czy moje pobożne życzenie...ale jakoś tak teraz wiem, że on jednak jest, że jest tu cały czas i pilnuje mnie, że mnie nie zostawił tak całkiem.
I jest lepiej, lżej....
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Nie sty 01, 2012 21:49 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Masz rację, Gosiu! :)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie sty 01, 2012 21:53 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

vip0 pisze:Dla mnie ten sen był jakimś takim przełomem...
Wiecie, do tej pory tak naprawdę bardzo rozpaczałam...każdy kolejny dzień był nie do zniesienia, nie było naszych poranków przy kawie, nie grzał mi karku rano, nie ocierał się o ucho, nie pakował się na kolana...nie było go po prostu.
Nie wiem, czy to moja podświadomość, czy moje pobożne życzenie...ale jakoś tak teraz wiem, że on jednak jest, że jest tu cały czas i pilnuje mnie, że mnie nie zostawił tak całkiem.
I jest lepiej, lżej....

cieszę się, że Twój przyjaciel wrócił aby Cię pocieszyć, musiał czuć jak bardzo za nim tęsknisz
30.07.09 Maciuś [*] 02.10.10 Kocik [*] 16.12.10 Pusia [*] 10.07.14 Meliska[*] 23.01.18 Boluś [*] Kubuś [*] 07.10.2019 Kisia [*] 09.06.2021 Piracik [*] 07.03.2022 Kacperek [*] 05. 01. 2024 Belfaścik [*] 16. 02. 24 Figa [*] 22.02.25 Tulinka [*]15.04.25 Kropek [*] 06.05.25 Ptysiek 08.05.25 wybaczcie mi, do zobaczenia...

puszatek

Od: Sob lut 05, 2011 21:53

Post » Nie sty 01, 2012 21:56 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

patrz...jak ludzki mózg sam sobie generuje pocieszenia...
ja teraz tez mam piękne sny... jakby wszystkiemu na przekór....
nie chce mi sie otwierac oczu rano...
jestem wdzięczna za to mojemu mózgowi
za co innego go przeklinam
i tak to jakos wychodzimy prawie na zero....
Obrazek

dune

Od: Czw paź 22, 2009 8:20

Post » Nie sty 01, 2012 22:00 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Wierzę, że oni gdzieś są, choć ich nie widzimy. I twój Wiktor. I moja Mir Murka. I wielu innych.
Przychodzą czasem, żeby sprawdzić, jak sobie radzimy.
Żeby pocieszyć.
Pomóc.

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Nie sty 01, 2012 22:03 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ - to Plamek napisał :? .....

A teraz obiecana fotorelacja będzie :D .
Najpierw Zosia...przygotowania były długie, spojrzeń w lustro co niemiara...

Obrazek

W ostatniej chwili dojrzała jeszcze jakiś włosek, który nie leżał tak, jak potrzeba...poprawić trzeba natychmiast.

Obrazek

I już była gotowa na balowanie :mrgreen: .

Obrazek

Punio też dokładnie czyścił swój rudy fraczek, no bo jak tu się laskom pokazać w przykurzonym futerku w taki dzień!

Obrazek

Po tych czynnościach prezentował się już nienagannie.

Obrazek

A ja odkryłam, że jest ...trochę plaskaty 8O .

Obrazek

Aluś postawił na kondycję fizyczną i postanowił dobrze się wyspać.

Obrazek

Ale niewątpliwie porządnie zalał pysia, bo kac był straszliwy.

Obrazek

A Plamek, jak to Plamek, stwierdził, że on jest piękny bez żadnych przygotowań. I ma chłopak rację.

Obrazek

vip

Post » Nie sty 01, 2012 22:06 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Dzięki dziewczyny, za te wszystkie słowa :1luvu: .
To miłe uczucie dowiedzieć się, że ktoś nie widzi we mnie wariatki, że rozumie, że myśli podobnie...

Dune, był czas, że kładłam się wieczorem spać i błagałam Boga, żeby się rano nie obudzić....
Wszystko mija...to, co złe, to, co dobre...także nasze lęki.

vip

Post » Nie sty 01, 2012 22:07 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Wszystkie piękne :1luvu: i jakie przygotowania :roll:

Ale Puniek.... :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Nie sty 01, 2012 22:13 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

matko jakie Kicie śliczne... co jeden to ladnijszy :1luvu:
Zosia to moja faworytka...... nie chciałabyś jej oddać? ;)

vip0 pisze:Dune, był czas, że kładłam się wieczorem spać i błagałam Boga, żeby się rano nie obudzić....
Wszystko mija...to, co złe, to, co dobre...także nasze lęki.

powiecie że jestem szalona...
sa takie chwile w życiu każdego że ma wszystkiego dość, że najchętniej by sobie w łeb strzelił....
ja tez takie miałam... ale była jedna myśl: mam dziecko które muszę wychować... i to trzyma przy życiu, każe rano wstawać i stawiać czoła wszystkim przeciwnosciom, całemu złu......
kazdemu kto ma kryzys powtarzam: dasz radę, bo kto jak nie ty
dlatego babeczki: głowa do góry, cyc do przodu i nie dajemy sie... trza być twardą....... :!:
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Nie sty 01, 2012 22:16 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Asia, Zosi nie oddam, w życiu :D !
A co do reszty...no ja mogę ten cyc do przodu, czemu nie...zaraz jak go będę mieć, to wypnę :ryk: :ryk: :ryk: .

vip

Post » Nie sty 01, 2012 22:18 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

U mnie będzie łatwiej jak się plecami odwrócę :mrgreen:

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

[poprzednia][następna]