IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 01, 2012 18:18 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

MIKUŚ pisze:Bercika wrzuciłam do boksu. Niestety siedzą jeszcze ze 2 - 3 dni w boksach i basta do woliery. Muszą tydzień odsiedzieć po szczepieniu. Nie ma że boli.

Ciekawe kto - szcuję że Ksawery. Bo wszyscy inni regularnie są odrobaczani. Chyba że Selena, ona tylko odrobaczanie przez skórę. Do pyska nie da rady jej włożyć. Wszysycy inni poodrobaczani byli jakieś 2 miechy temu.
No ale wtedy trzeba całe stado odrobaczyć. Przed wypuszczeniem Miszy i Bercika bo oni również sa po odrobaczaniu.

Stawiam Na Seleną bo 2 razy przy mnie wymiotowała.Trzeba wszystkie koty z woliery odrobaczyć :?

Witaj nowy wolontariuszu obyś zakotwiczył na dłużej w naszej Kociej Przystani :wink:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Nie sty 01, 2012 18:41 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Szukam tranposrtu na jutro z Dorotką o 18. Musimy jechac na kontrolę, wyciągnięcie tamponika. Nie podoba mi się zapach ropny. Ropa jej leci z noska ściakjąc z okoli amputowanej gałki ocznej. :roll:
Czy ktoś nas może zawieźć? Nie mam już pieniędzy na taksówki. A ostatnio 2 razy musiałam jeździć z małą taryfą rano :?
MIKUŚ

Post » Nie sty 01, 2012 18:46 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

no dobra jutro mam dyzur rano po przerwie czy powinnam o czyms wiedziec no i czy mamy nowe futrzaki na stanie ,dziki sa jakies :?: :?: :?:

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Nie sty 01, 2012 18:56 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

witam w Nowym Roku. Nowych i starych:)

nasza fotorelacja z ranka:)
nasz akrzywuśna tegoroczna:)
Obrazek

a pod nią dziś , całkiem żywa :) ( do czasu.......)

Obrazek

Obrazek

po interwencji tego gościa zaginęła ...:)

Obrazek

i leniw przeciąg

Obrazek

filcowasova

Od: Nie sie 14, 2011 22:51

Post » Nie sty 01, 2012 18:58 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

uwielbiam twoje opowiesci o kociastym zawsze mnie rozweselisz :ryk: :ryk: :ryk:

herzpl

Post » Nie sty 01, 2012 19:07 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

herzpl do usług :mrgreen:

filcowasova

Od: Nie sie 14, 2011 22:51

Post » Nie sty 01, 2012 19:23 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

herzpl pisze:no dobra jutro mam dyzur rano po przerwie czy powinnam o czyms wiedziec no i czy mamy nowe futrzaki na stanie ,dziki sa jakies :?: :?: :?:

Jutro rano - oki. Zaraz uaktualniam grafik :wink:
Nakarm kozaka convalescensem i spróbuj dać mu animondy carny i schowaj puszkę do "lodówki".
MIKUŚ

Post » Nie sty 01, 2012 19:25 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

MIKUŚ pisze:
herzpl pisze:no dobra jutro mam dyzur rano po przerwie czy powinnam o czyms wiedziec no i czy mamy nowe futrzaki na stanie ,dziki sa jakies :?: :?: :?:

Jutro rano - oki. Zaraz uaktualniam grafik :wink:
Nakarm kozaka convalescensem i spróbuj dać mu animondy carny i schowaj puszkę do "lodówki".

no pisalam od poniedizalku do srody piatek swieto to do mamy w czwartek jade. a co to za kozak jakis nowy chory :?: ty a co to sa te nazwy to karma sucha i mokra czy leki :?:

herzpl

Post » Nie sty 01, 2012 19:28 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Pierwszy grafik w tym roku :)

02.01 /pon/ Herz Mikuś
03.01 /wt/ Herz .......
04.01 /śr/ Herz Sylwia
05.01/czw/........ Hidi
06.01 /pt/ ........ ........
07.01 /sob/ ...... .......
08.01 /ndz/ Hidi Mikuś
MIKUŚ

Post » Nie sty 01, 2012 19:32 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

herzpl pisze:no pisalam od poniedizalku do srody piatek swieto to do mamy w czwartek jade. a co to za kozak jakis nowy chory :?: ty a co to sa te nazwy to karma sucha i mokra czy leki :?:

No już poprawiłam się kobieto :mrgreen:
Kozak to ten maluch co jedyny z piątki przeżył. Ma teraz KK i grzyba, i świerzba usznego.
Trzeba go karmić convalescencem i gerberkami. Dostarczę jutro gerbery, bo musze je kupić :roll:
Musi ruszyć z jedzeniem, bo coś ciężko mu idzie. A animonda carny stoi w szafce dla kociąt, spróbuj mu to dać może się skusi chłopak. Dziś ładnie zjadł kuraka.
MIKUŚ

Post » Nie sty 01, 2012 19:41 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

filcowasova, piękne zdjęcia :1luvu: :1luvu:

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Nie sty 01, 2012 19:44 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

MIKUŚ pisze:
herzpl pisze:no pisalam od poniedizalku do srody piatek swieto to do mamy w czwartek jade. a co to za kozak jakis nowy chory :?: ty a co to sa te nazwy to karma sucha i mokra czy leki :?:

No już poprawiłam się kobieto :mrgreen:
Kozak to ten maluch co jedyny z piątki przeżył. Ma teraz KK i grzyba, i świerzba usznego.
Trzeba go karmić convalescencem i gerberkami. Dostarczę jutro gerbery, bo musze je kupić :roll:
Musi ruszyć z jedzeniem, bo coś ciężko mu idzie. A animonda carny stoi w szafce dla kociąt, spróbuj mu to dać może się skusi chłopak. Dziś ładnie zjadł kuraka.

kurcze to cos mi umknelo znaczy cztery grzyby nie zyja :?: :?: :?:
a dopisz w poniedzialek popoludniu victora :wink:

herzpl

Post » Nie sty 01, 2012 19:48 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Niestety - nie udało się.

Oczywiście dopiszę Krzyśka jutro :wink:
MIKUŚ

Post » Nie sty 01, 2012 19:51 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

02.01 /pon/ Herz Mikuś+victor
03.01 /wt/ Herz .......
04.01 /śr/ Herz Sylwia
05.01/czw/........ Hidi
06.01 /pt/ ........ ........
07.01 /sob/ ...... .......
08.01 /ndz/ Hidi Mikuś
MIKUŚ

Post » Nie sty 01, 2012 19:52 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Filcowasova - zdjęcia piękne.

Ale Ja mam dla Ciebie propozycję nie do odrzucenia.
Może byś chciała robić chociaż jeden dyżur tygodniowo :mrgreen: Jeden a stały 8) Wtedy będzie Nam o wiele lżej. :oops:
Co Ty na to Kasiu :mrgreen:
MIKUŚ

[poprzednia][następna]