Mój świat według Bejbi

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 01, 2012 15:50 Re: Mój świat według Bejbi

Dzień dobry Lilianna :) wczorajsze foty Bejbi :mrgreen: Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Nie sty 01, 2012 16:35 Re: Mój świat według Bejbi

śliczna naprawdę jest i wcale nie wyglada na kruszynkę, mój niespełna półroczny Gucio waży 4 kg 8O
Zdjęcie z jęzorkiem - rewelacyjne :1luvu: , ja mam podobne ujęcie, ale dużo gorsze technicznie :oops:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Nie sty 01, 2012 16:41 Re: Mój świat według Bejbi

Obrazek
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Nie sty 01, 2012 16:51 Re: Mój świat według Bejbi

izka53 pisze:śliczna naprawdę jest i wcale nie wyglada na kruszynkę, mój niespełna półroczny Gucio waży 4 kg 8O
Zdjęcie z jęzorkiem - rewelacyjne :1luvu: , ja mam podobne ujęcie, ale dużo gorsze technicznie :oops:

Iza hodowca mi powiedział widząc Bejbi że do brytka jest podobna :P Tak jak mówiłaś i wyrosła na podobieństwo brytka 8O :mrgreen: lub z persa exo. Waży 2,9 kg (mało)Futro pod brzuchem ukrywa że jest chudziutka.To zdjęcie to przypadek :mrgreen: akurat ziewneła sobie,oblizując się.
Obrazek ,

vailet

Post » Nie sty 01, 2012 16:54 Re: Mój świat według Bejbi

Karolek(ona) pisze:Obrazek

Cześć Karola w tym Nowym już Roku? :mrgreen: Przed chwilą był znowu nawał petard :evil: a mnie szlag trafi bo Bejbi znowu jest za łóżkiem.
Obrazek ,

vailet

Post » Nie sty 01, 2012 17:00 Re: Mój świat według Bejbi

vailet pisze:.To zdjęcie to przypadek :mrgreen: akurat ziewneła sobie,oblizując się.

Takie zdjęcia to zawsze przypadek, ale Twoje jest świetne :ok:
Jeszcze jak się robi telefonem,to z reguły przypadek. Dziś Gucio bawił się z TŻtem na krześle - chciałam fotnąć i z reguły wychodziło puste krzesło, albo ręka TŻta :ryk: :evil: , bo kota już nie było, jak aparat w telefonie zatrybił. Za to mam stare zdjęcie Misi ziewającej, też przypadek i się pochwalę
Obrazek

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Nie sty 01, 2012 17:18 Re: Mój świat według Bejbi

izka53 pisze:
vailet pisze:.To zdjęcie to przypadek :mrgreen: akurat ziewneła sobie,oblizując się.

Takie zdjęcia to zawsze przypadek, ale Twoje jest świetne :ok:
Jeszcze jak się robi telefonem,to z reguły przypadek. Dziś Gucio bawił się z TŻtem na krześle - chciałam fotnąć i z reguły wychodziło puste krzesło, albo ręka TŻta :ryk: :evil: , bo kota już nie było, jak aparat w telefonie zatrybił. Za to mam stare zdjęcie Misi ziewającej, też przypadek i się pochwalę
Obrazek

Uwielbiam takie fotki z przypadku :P Ja telefonem nie robiłam bo i tak by nic nie było widać :mrgreen: Jak chcę zrobić jej normalnie to kota już nie ma :ryk: :ryk:
Obrazek ,

vailet

Post » Nie sty 01, 2012 18:06 Re: Mój świat według Bejbi

Jejku ale Ona piękna i wydoroślała :mrgreen: Micia po chorobie przytyła pól kila tylko lub aż tylko...
Gosiara

Post » Nie sty 01, 2012 18:25 Re: Mój świat według Bejbi

Gosiara pisze:Jejku ale Ona piękna i wydoroślała :mrgreen: Micia po chorobie przytyła pól kila tylko lub aż tylko...

Wydoroślała bo tak poważnie wygląda :mrgreen: tylko że ona nic nie tyje,jest ciągle co do grama 8O a Micia ile waży?
Obrazek ,

vailet

Post » Nie sty 01, 2012 18:28 Re: Mój świat według Bejbi

vailet pisze:
Gosiara pisze:Jejku ale Ona piękna i wydoroślała :mrgreen: Micia po chorobie przytyła pól kila tylko lub aż tylko...

Wydoroślała bo tak poważnie wygląda :mrgreen: tylko że ona nic nie tyje,jest ciągle co do grama 8O a Micia ile waży?

A po co ma tyć? Kota otyłego chcesz mieć?
p.s. niezła laska jesteś ;)
najszczesliwsza

Post » Nie sty 01, 2012 18:33 Re: Mój świat według Bejbi

najszczesliwsza pisze:
vailet pisze:

Nie ma tyć,ale nie chudnąć :mrgreen: apropo jaka laska :?: 8O chyba kogoś innego widziałaś :roll: Laska to ja byłam 12 lat temu (tzn.tak mi się wydaje).
Obrazek ,

vailet

Post » Nie sty 01, 2012 18:35 Re: Mój świat według Bejbi

vailet pisze:
najszczesliwsza pisze:
vailet pisze:

Nie ma tyć,ale nie chudnąć :mrgreen: apropo jaka laska :?: 8O chyba kogoś innego widziałaś :roll: Laska to ja byłam 12 lat temu (tzn.tak mi się wydaje).

Zgadza się dzień urodzenia i imię ;)
Sprawdź FB
najszczesliwsza

Post » Nie sty 01, 2012 18:54 Re: Mój świat według Bejbi

najszczesliwsza pisze:
vailet pisze:
najszczesliwsza pisze:
vailet pisze:

Zgadza się dzień urodzenia i imię ;)
Sprawdź FB

Ty jesteś na fotce, mojej nie ma bo usunęłam.Nie zaakceptuję Cię bo Masz dziwne pomysły i nigdy nie wiem co wymyślisz.Uważasz się za miss miau? :lol: Widziałam inne Twoje foty i ja też na jednej ładniej wychodzę,a na innej masakra :mrgreen:Widziałam Twój profil na FB duuużo wcześniej niż byś myślała.
Obrazek ,

vailet

Post » Nie sty 01, 2012 18:55 Re: Mój świat według Bejbi

Micia waży prawie 3kg.ma 7 miesięcy.
Gosiara

Post » Nie sty 01, 2012 18:56 Re: Mój świat według Bejbi

Gosiara pisze:Micia waży prawie 3kg.ma 7 miesięcy.

Bejbi skończyła rok...Micia jeszcze przybierze na wadze :kotek: :ok:
Obrazek ,

vailet

[poprzednia][następna]