Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bywa. Mnie nie rusza 200mg co 12h. Apap z Ibupromem nie rusza ani mnie, ani mojej temp, za to subiektywne samopoczucie mam lepsze. Nie mam pojęcia po jakim czasie od zjedzenie temp powinna spaść.Duszek686 pisze:Eee... Apap to jest raczej słabiutki...
Mnie przynajmniej nie pomaga...
Za to doksycyklina by mnie kiedyś załatwiła, bo okazało się, że jestem na nią uczulona i mój układ oddechowy odmawia po niej posłuszeństwa...
Lekarza nie zmieniłem od urodzenia, więc i teraz nie zmienię. Następny poziom wsparcia medycznego, to oddział intensywnej terapii. Na samą myśl robi mi sie niedobrze.Duszek686 pisze:Ale ta temperatura to dość niefajna![]()
Podreptałabym jutro do lekarza...
PcimOlki pisze:Lekarza nie zmieniłem od urodzenia, więc i teraz nie zmienię. Następny poziom wsparcia medycznego, to oddział intensywnej terapii. Na samą myśl robi mi sie niedobrze.
W obecnej sytuacji pediatra raczej przychodzi do mnie.meg11 pisze:....Ty do pedriatry chodzisz? może czas najwyższy zmienić?..
Doba jeszcze nie minęła. Dopiero 22h.taizu pisze:....Qrczę, po dobie antybiotyk powinien zacząć działać, chyba, że to jakiś beztlenowiec jest
PcimOlki pisze:W obecnej sytuacji pediatra raczej przychodzi do mnie.
Agn pisze:PcimOlki pisze:W obecnej sytuacji pediatra raczej przychodzi do mnie.
Synuś mamuni...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue i 43 gości