Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vailet pisze:Cześć Karola żyjesz?Ja mam dość tych fajerwerków sama jestem zestresowana bo kot za łóżkiem ze strachu się chował.Jak Twoje zniosły to?
joszko89 pisze:Noworoczna bajeczka może by prawdziwaTylko musisz chłopaków ustawić, ale wiem że to trudne, bo pewnie każdy uparty
Karolek(ona) pisze:vailet pisze:Cześć Karola żyjesz?Ja mam dość tych fajerwerków sama jestem zestresowana bo kot za łóżkiem ze strachu się chował.Jak Twoje zniosły to?
zyje
Toffik siedział na parapecie i łapał przez szybe fajerwerki, a Garfiled schowal sie pod łóżko i tam siedział nie wiem ile - rani juz go w łóżku miałam
vailet pisze:Popatrz jak oni się różniąjeden bojący,a drugi w sam środek wystrzałów wlazłby
izka53 pisze:vailet pisze:Popatrz jak oni się różniąjeden bojący,a drugi w sam środek wystrzałów wlazłby
Moje oba były zaciekawione, siedziały na oknie w kuchni i podziwiały . Teraz przed chwilą znów ładnie strzelali , koty się obudziły, przeleciały do kuchni, a tam nic, bo strzelali od strony pokoju, no tom poszli spac dalej
vailet pisze:Karolek(ona) pisze:vailet pisze:Cześć Karola żyjesz?Ja mam dość tych fajerwerków sama jestem zestresowana bo kot za łóżkiem ze strachu się chował.Jak Twoje zniosły to?
zyje
Toffik siedział na parapecie i łapał przez szybe fajerwerki, a Garfiled schowal sie pod łóżko i tam siedział nie wiem ile - rani juz go w łóżku miałam
Popatrz jak oni się różniąjeden bojący,a drugi w sam środek wystrzałów wlazłby
joszko89 pisze:To co się dziwisz, że uparci! Mają to w genach
vailet pisze:czemu mam tchórza
Iza,ale Ty mieszkasz na uboczu w domku jednorodzinnym?Tu same wieżowce i duuużo głupich ludzi.Każdy chce postrzelać to jest sajgon.
izka53 pisze:vailet pisze:czemu mam tchórza
Iza,ale Ty mieszkasz na uboczu w domku jednorodzinnym?Tu same wieżowce i duuużo głupich ludzi.Każdy chce postrzelać to jest sajgon.
No tak , na uboczu, ale tu każdy w swojej chałupie strzela, my też zresztą , 12 rakiet miałam, ale kiepskich , z lidla, a ludzie całe wielkie baterie wywalali, pokaz super![]()
Zadymienie było takie, ze w pewnym momencie uciekłam do domu, bo w powietrzu sama siarka. I mam taką fotę, fajerwerki juz prawie zgasły , tylko dymy widać![]()
A Ty wcale nie masz tchórza, tylko kota, który nie lubi hałasu.Moze moje są przyzwyczajone przez F-16?
Karolek(ona) pisze:to jest F-16
vailet pisze:Karolek(ona) pisze:to jest F-16
Wiem że są takie odrzutowce,ale myślałam że o coś innego chodziU nas też niedaleko jest lotnisko,ale te wojskowe to raczej latem szaleją,a tak to małe pasażerskie.Widać z mojego okna jak startują.
Karolek(ona) pisze:vailet pisze:Karolek(ona) pisze:to jest F-16
Wiem że są takie odrzutowce,ale myślałam że o coś innego chodziU nas też niedaleko jest lotnisko,ale te wojskowe to raczej latem szaleją,a tak to małe pasażerskie.Widać z mojego okna jak startują.
pytałaś to Ci pokazałam
u mnie jedynie słychac helikopter jak leci po organy do szpitala
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 308 gości