Kropcia i Dolores - część szósta . Cztery lata z Kropcią .

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 29, 2011 17:24 Re: Kropcia i Dolores - część szósta . Cztery lata z Kropcią .

Obrazek
Obrazek

chcesz Ci wypozycze moich na tydzień - zatesknisz zaraz za wolnością jak sie Tobie jedno rozwali na połowie wyra, a drugi będzie Cie pół nocy ugniatal, mruczal i slinil Ci koszulke :D
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Czw gru 29, 2011 17:27 Re: Kropcia i Dolores - część szósta . Cztery lata z Kropcią .

Z Twojego opisu wychodzi na to że to jest to czego mi brakuje najbardziej :P :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Czw gru 29, 2011 17:33 Re: Kropcia i Dolores - część szósta . Cztery lata z Kropcią .

bubor pisze:Z Twojego opisu wychodzi na to że to jest to czego mi brakuje najbardziej :P :wink:

a ja czasem jak mnie którąś noc z rzędu obudzi wbijanie pazurów w mój dekolt i traktorek zaczynam zazdrościć jak ktos pisze, że ma nietykalskiego kota który przychodzi rzadko, ma swoje miejsce gdzies w domu i nie plącze sie pod nogami. Ja jak zmywam zawsze Rudemu na ogon wejde bo mi siedzi pod nogami, jak siedze na tronie tez Rude mi sie na kolaana pakuje albo na kosz na pranie na gazety, Toffik przylazi jak slyszy jak woda leci i siada obok umywalki na kompakcie i patrzyjak tu sie do wodu dostac. Jak myje wlosy pochylona nad brodzikiem to czesto widze go jak opiera sie łapkami o niego i patrzy jak woda leci.
Ale na szczescie szybko mi ta mysl przechodzi i przestaje zazrdoscic ;-)
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Post » Czw gru 29, 2011 17:35 Re: Kropcia i Dolores - część szósta . Cztery lata z Kropcią .

Ewentualnie moja tymczaska Julinka jak chcesz - ciachnięta, przytulaśna, bardzo lubi panów...
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Czw gru 29, 2011 17:53 Re: Kropcia i Dolores - część szósta . Cztery lata z Kropcią .

Dorcia też lubi " wodne sporty " :lol: , zaglądanie do brodzika czy umywalki albo kuchennego zlewu to normalka podobnie jak taplanie się w bodziku w kilkucentymetrowej warstwie ( byle ciepłej ) wody :wink: .
Czyżbyś chciała mi wypożyczyć na tydzień swą podopieczną Alienor ? 8) , nie wiem co by na to powiedziały moje zazdrośnice - dziś kolejna poduszka poniosła karę za zaleganie pod nakrapianym zadkiem i podlana przez Dorcię teraz schnie ( ? ) wystawiona na balkon . :roll:

bubor

Post » Czw gru 29, 2011 20:14 Re: Kropcia i Dolores - część szósta . Cztery lata z Kropcią .

Kraków nie na końcu świata a Julinka jest, hmm, specyficzna. Miziasta, przytulasta, kocha bawić się z kotami i nie za bardzo przejmuje się odmową. Przyjmuje do wiadomości, ale się tym nie przejmuje :roll: . No i najlepiej z całej ferajny znosi podróże autobusem :wink:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pt gru 30, 2011 9:08 Re: Kropcia i Dolores - część szósta . Cztery lata z Kropcią .

Obrazek

Co tam jutro dziewczynki robicie - boicie sie petard? Duzy idzie na balety czy będzie przy was?
nasz to pierwszy sylwester bo chłopaki tegoroczne, ale jak jakis samochod przydepnie i wyda dzwiek jak motory na zuzlu to koty spieprzaja az sie kurzy - az sie boje jutra o polnocy

Karolek(ona)

Post » Sob gru 31, 2011 10:11 Re: Kropcia i Dolores - część szósta . Cztery lata z Kropcią .

Witamy w ten ostatni dzień roku, życzymy udanego Sylwestra oraz
Obrazek

Karolek(ona)

Post » Sob gru 31, 2011 15:14 Re: Kropcia i Dolores - część szósta . Cztery lata z Kropcią .

Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Sob gru 31, 2011 16:57 Re: Kropcia i Dolores - część szósta . Cztery lata z Kropcią .

ObrazekSzczęścia, co radość daje, miłość, co niesie pokój, zdrowia, co rodzi wytrwałość, wiary, co nadzieje prowadzi, dni wypełnionych do końca, nowych wschodów słońca i niech więcej takich rzeczy Nowy Rok Ci użyczy.
Wszystkiego dobrego życzą Pysia, Ratuszek, Fifulec, Zojka Mikusia Oraz DużaObrazekObrazekObrazek
Koty żyją akurat tyle, żeby zdążyły spleść się z naszym życiem i zapaść
głęboko w serce. Potem je łamią. Ale ile warte byłoby życie bez nich...

Dwie baby i rudy ...

tosiula

Od: Sob lut 24, 2007 17:42

Post » Sob gru 31, 2011 22:10 Re: Kropcia i Dolores - część szósta . Cztery lata z Kropcią .

Obrazek
wszystkiego dobrego, kociego w Nowym Roku, zdrowka przede wszystkim Obrazek

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Nie sty 01, 2012 2:11 Re: Kropcia i Dolores - część szósta . Cztery lata z Kropcią .

SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU Obrazek
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Nie sty 01, 2012 9:52 Re: Kropcia i Dolores - część szósta . Cztery lata z Kropcią .

Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Nie sty 01, 2012 15:26 Re: Kropcia i Dolores - część szósta . Cztery lata z Kropcią .

Witajcie Noworoczno popołudniową porą :wink:
Dziękujemy za wszystkie życzenia , mam nadzieję że i Wam nadchodzący Nowy Rok przyniesie zmiany na lepsze w każdym wymagającym tego temacie 8) .
Szczęśliwego Nowego Roku :balony: :balony: :balony: .
Tymczasem u nas trwa beztroskie zaleganie przy czym panny rozłożyły się na wersalce a ja ....... :roll: ...rad nie rad umiejscowiłem się na podłodze .

Obrazek

bubor

Post » Nie sty 01, 2012 17:55 Re: Kropcia i Dolores - część szósta . Cztery lata z Kropcią .

Obrazek

Karolek(ona)

[poprzednia][następna]