Poznań Główny PKP/PKS -Krakvet- dziękujemy w imieniu kotów!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 01, 2012 15:03 Re: Poznań Główny PKP/PKS ¦ Wazne głosowanie w Krakvet!!!

PikPoś :1luvu: (do Bolka nie zdążyłam się przywiązać :oops: ).
Też nie wiem czy już można się cieszyć i dziękować głosującym, czy czekamy na oficjalny sygnał z Krakvetu?
Fundacja Pomocy Zwierzętom Kłębek KRS: 0000449181

Jarka

Od: Czw kwi 10, 2008 16:43

Post » Nie sty 01, 2012 15:28 Re: Poznań Główny PKP/PKS ¦ Wazne głosowanie w Krakvet!!!

Podziękować glosującym zawsze można - na wszystkich forach.
Cieszyć na 99,99%.
Ankieta została zamknięta dzisiaj tuż po północy.
Mam nadzieję, że po sprawdzeniu dużo głosów nam nie ubędzie.

Edit: wyniki poprzednich grudniowych ankiet były dość późno 4-go i 5-go stycznia.
[*] 7.03.1992-18.03.2004[']
Należało wdać się w awanturę. :(
Gdziekolwiek jesteś ...♥♥♥
KARINKA[*]15.06.2003-13.10.2008['] MACIUŚ[']5.05.2011 KUBUŚ[']26.07.2011 MRUŻKA[']27.03.2013
:cry: :cry: :cry:

NITKA/KARINKA

Od: Sob lut 21, 2009 8:41

Post » Nie sty 01, 2012 15:49 Re: Poznań Główny PKP/PKS ¦ Wazne głosowanie w Krakvet!!!

Witajcie w Nowym Roku !!!

Koty na PKS przy graciarni byly dwa. Dalam im zarelko nie na murku tylko troche dalej na rampie bo tam byly miski. Suche wstawilam pod rampe. Dalej na PKS bylo 8 sztuk. Nie bylo mlodego szaraczka (to chyba ten ulubieniec pana zula ?) wszystkie michy byly puste, nawet ta z suchym. Dostaly duzo bo byla ze mna kumpela i przyniosla 3 puchy karmy :)

Na skladowej 4 sztuki kota.

Na PKP bylo 9 sztuk. I jest problem z bialym (kotka/kot nie wiem) ten z ruda prega na grzbiecie - chyba zmiana chorobowa. Dodatkowo mial na maxa rozdrapane, czerwone lewe ucho :( Chyba trzeba cos zrobic z tym kotem. On ma na calej siersci jakies zmiany i oczka tez ma chyba chore....

Pozdrawiam i bardzo bardzo BARDZO sie ciesze z wygranej !!!!

LunaKlara

Od: Czw paź 20, 2011 22:06

Post » Nie sty 01, 2012 16:05 Re: Poznań Główny PKP/PKS ¦ Wazne głosowanie w Krakvet!!!

Z tym białym to niestety już nie pierwszy raz, jak był na kastracji to się trochę podleczył ale on z tego co pamiętam bardzo źle znosił zamknięcie, potem przez jakiś czas miał cały bok wyłysiały, po czym już wrzesień/październik wyglądał całkiem nieźle i teraz najwyraźniej ma jakiś nawrót.

o tego gościa chodzi?
Obrazek

moorland

Od: Pon cze 22, 2009 12:26

Post » Nie sty 01, 2012 16:25 Re: Poznań Główny PKP/PKS ¦ Wazne głosowanie w Krakvet!!!

Tak to chyba ten. Zdjecie z dzisiaj:

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

LunaKlara

Post » Nie sty 01, 2012 16:33 Re: Poznań Główny PKP/PKS ¦ Wazne głosowanie w Krakvet!!!

LunaKlara pisze:Witajcie w Nowym Roku !!!

Koty na PKS przy graciarni byly dwa. Dalam im zarelko nie na murku tylko troche dalej na rampie bo tam byly miski. Suche wstawilam pod rampe.

No więc ja cały czas (ale to brzmi,byłam sama zaledwie dwa razy) też daję na rampie bo koło murka jak nie przemoczone to przewrócone.Wczoraj wzbogaciłam koty o dwie czerwone miseczki.Mam nadzieję że były :wink:
Tym koło muru gdzie są budki sprezentowałam jedną ,a co niech mają :wink: No i pani gdzie kupuję karmę dała mi w prezencie dla dworcowiaków kilka saszetek RC.No a już prawdziwym przebojem dla jednego z kotów była sucha Orijen na którą moje domowe się wypięły (widać ze za dużo w doopskach i w głowie im się przewraca :evil: )

Ale fajnie że po tej szalonej nocy wszystkie koty się stawiły :D
" ... wolę zwierzęta bez duszy niż katoli bez serca "

Małgocha Pe

Od: Wto paź 30, 2007 15:30

Post » Nie sty 01, 2012 16:47 Re: Poznań Główny PKP/PKS ¦ Wazne głosowanie w Krakvet!!!

Byly miseczki ! :)

Młody szaraczek z PKS sie nie stawil na papu. I tak sie zdziwilam ze inne przylazly bo padal deszcz i bylo okrrrrrrropnie nieprzyjemnie. Jednak na wolanie wylazly z budek. Jak dobrze, ze je mają :)

LunaKlara

Post » Nie sty 01, 2012 16:52 Re: Poznań Główny PKP/PKS ¦ Wazne głosowanie w Krakvet!!!

Chodzi tobie o młodego szaraczka z białymi skarpetkami ? Wczoraj był.
" ... wolę zwierzęta bez duszy niż katoli bez serca "

Małgocha Pe

Od: Wto paź 30, 2007 15:30

Post » Nie sty 01, 2012 17:33 Re: Poznań Główny PKP/PKS ¦ Wazne głosowanie w Krakvet!!!

Tak chodzilo mi o niego

LunaKlara

Post » Nie sty 01, 2012 19:40 Re: Poznań Główny PKP/PKS ¦ Wazne głosowanie w Krakvet!!!

Jeszcze wieści o Loli z DT:
już się "otworzyła";) zjada ładnie chrupki dla wybrednych, bawi się zabawką na kiju, chodzi już po całym pokoju i ogląda świat z parapetu;) jednym słowem jest postęp. Moja ciocia jej nie molestuje na razie i to chyba dobra strategia, bo po 48h już się jej nie boi ;D
Obrazek
http://www.pustamiska.pl
Im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta George Bernard Shaw

merka

Od: Śro cze 09, 2010 9:09

Post » Nie sty 01, 2012 22:19 Re: Poznań Główny PKP/PKS ¦ Wazne głosowanie w Krakvet!!!

kussad pisze: Które to jest Wasze główne wydarzenie kotków na FB, skupiłam się głównie na głosowaniu a tamto mi umknęło? :oops:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Nie sty 01, 2012 22:29 Re: Poznań Główny PKP/PKS ¦ Wazne głosowanie w Krakvet!!!

Kussad, odpowiedziałam w wątku krakvetowym :ok:

Mam wielką prośbę: czy jutro ktoś mógłby nakarmić kociaste na łączce i w graciarni??? Tylko na PKP. Zazwyczaj ja biorę ten dyżur, ale jutro jeszcze będę w Łodzi, a nie chciałabym żeby dworcowiaki były głodne :| Bardzo, bardzo proszę - czy ktoś znajdzie czas?

MartaK

Od: Sob mar 18, 2006 22:02

Post » Nie sty 01, 2012 22:38

MartaK pisze:Kussad, odpowiedziałam w wątku krakvetowym :ok:

Dziękuję - widziałam :oops: :oops: :oops:
Która spośród Was najlepiej zna się na FB, ma najwięcej znajomych ... bo mam pewien pomysł taki trochę na przyszłość... a może już jednak macie swoje wydarzenie takie na stałe a raczej tworzycie grupę. :wink:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Nie sty 01, 2012 22:48 Re: Poznań Główny PKP/PKS ¦ Wazne głosowanie w Krakvet!!!

Chyba nie mamy stałego FB. Ja koty we wtorek będę karmić o 6 rano jakby co. Jutro niestety nie mogę podejść.
Obrazek

itaka

Od: Sob maja 29, 2010 14:43

Post » Nie sty 01, 2012 22:50 Re: Poznań Główny PKP/PKS ¦ Wazne głosowanie w Krakvet!!!

MartaK pisze:
Mam wielką prośbę: czy jutro ktoś mógłby nakarmić kociaste na łączce i w graciarni??? Tylko na PKP. Zazwyczaj ja biorę ten dyżur, ale jutro jeszcze będę w Łodzi, a nie chciałabym żeby dworcowiaki były głodne :| Bardzo, bardzo proszę - czy ktoś znajdzie czas?

Nakarmię jutro towarzystwo ;)
Obrazek

Polanka

Od: Pon lis 01, 2010 18:45

[poprzednia][następna]