K-ów, czyli jak 30 kotów jechało kuligiem, potrzebna karma!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Sob gru 31, 2011 15:44 Re: K-ów, wizyta przedadopcyjna w Łodzi - kto może pomóc??

Jafusia pisze:Witam,

Mikela bardzoo, bardzooo dziękuję :) :1luvu: myślę, że Twoja propozycja jest sensowna bo lepszy miesiąc u Ciebie niż np na kociarni.

Jeszcze raz dziękuję za pomoc :D :1luvu:
A Maluchy są naprawdę słitaśne i całuśne :D aż żal się z Nimi rozstawać :(

Mam szczerą nadzieję, że uda się w ciągu tego miesiąca im coś znaleźć, by nie musiały iść na kociarnię.

Będę w Krakowie prawdopodobnie w sobotę rano, wyślę Ci na pw mój nr, ale dzwoń, proszę, dopiero w sobotę, bo póki co, nie mam tu czynnej komórki.
Zgadamy się jakoś w sprawie obioru, jeśli u Ciebie mogą być do ósmego, to pasuje idealnie.

Uff, będę miała koty, już mi się pojawiają objawy odstawienia, jak u nałogowca :mrgreen: Wyobrażałam sobie te straszne poranki, kiedy nie będę mogła wtulić nosa w kocie futro. Bo chyba śpią w łóżku...? 8)
[/url]Obrazek
Kupując w naszym sklepie pomagasz zwierzakom. Sklep SzopFilantrop. Karmy dla kota, żwirek, karmy dla psa, akcesoria dla zwierząt
Fundacja Stawiamy na Łapy

mikela

Od: Czw sty 13, 2011 20:33

Post » Sob gru 31, 2011 16:50 Re: K-ów, oby Nowy Rok był po prostu dobry, dla wszystkich ...

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku! Abyśmy, nauczeni doświadczeniami minionego roku i tymi dobrymi i złymi, jeszcze lepiej i sprawniej działali, aby udało się nam zrealizować maksymalnie dużo planów, aby udało się przekuć marzenia w rzeczywistość, nie tylko na kocim polu ale też i na osobistym.
No i udanej zabawy sylwestrowej, w każdej postaci :)

Obrazek

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Sob gru 31, 2011 19:32 Re: K-ów, oby Nowy Rok był po prostu dobry, dla wszystkich ...

Wieczorem koty ok. Zamknęłam okno, żeby możliwie zminimalizować huki petard, bo już zaczęli strzelać. :evil:
Wszystkie koty mają dobry apetyt. Filemon trochę pospacerował po cat-roomie, Salomon nie chciał. Strong cały czas na górze klatek, musiałam się do niego wspinać.
Grzebyk miziak nad miziaki.
A Katka szaleje jak zwykle.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Sob gru 31, 2011 22:04 Re: K-ów, oby Nowy Rok był po prostu dobry, dla wszystkich ...

Obrazek
wszystkiego dobrego, kociego w Nowym Roku, zdrowka przede wszystkim Obrazek

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Nie sty 01, 2012 9:18 Re: K-ów, oby Nowy Rok był po prostu dobry, dla wszystkich ...

Nowy rok w kociarni zaczął się tradycyjnie praniem :evil:
Strong zasikał wszystko na górze, więc trafił niestety do klatki, codziennie nie da się prać.
Koty mają apetyt wielki, wszystkie jadły ze smakiem i miski na mokre zostały prawie puste. Ibu bawi się myszką, Mamert szaleje z Kapslem. Seniorzy mruczą.
Obrazek

miszelina

Post » Nie sty 01, 2012 9:54 Re: K-ów, oby Nowy Rok był po prostu dobry, dla wszystkich ...

Wszystkiego najlepszego w Nowym 2012 Roku!

Obrazek
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Nie sty 01, 2012 18:38 Re: K-ów, oby Nowy Rok był po prostu dobry, dla wszystkich ...

Zapraszam Was na bazarek na rzecz (szczepień) kotów od p. Heleny http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=137478

A tu drugi bazarek, z podajnikami do tabletek http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=137485, bo mi zostało z pudełka po zamówieniu. Jeśli ktoś reflektuje, serdecznie zapraszam.

No i wszystkiego dobrego w Nowym Roku!

Annazoo

Od: Nie lis 28, 2010 14:22

Post » Nie sty 01, 2012 19:44 Re: K-ów, oby Nowy Rok był po prostu dobry, dla wszystkich ...

Dobrego roku dla Was i dla Waszych kotów :kotek:

jaibura

Od: Śro mar 31, 2004 9:46

Post » Nie sty 01, 2012 20:56 Re: K-ów, oby Nowy Rok był po prostu dobry, dla wszystkich ...

wieczorem w kociarni w miarę spokojnie - oprócz Mamerta i Kapsla, którzy szaleli na całego, w przerwach Mamert starał się terroryzować Stronga (jak Kufel kiedyś jego - grzechy ojców :twisted: ) natomiast Kapsel wymyślił że skakanie na plecy przykucniętego człowieka to taaaaakie fajne...
Filemon był na spacerku ale trzeba uważac bo Mamert na niego syczy, Salomon chciał odrazu na klatkę wskoczyć, więc spacerował tylko na rękach. Grzebyk i Katka byli jacyś smutni i bez wielkiego apetytu. Ibu za to jak przyniosłam jedzenie zeszła na podłogę i chciała zacząc jeść jak ja trzymałam jeszcze miskę 8O na moje zszkowane spojrzenie odmiauknęła mi coś tam i przypomniała sobie że jest kotem uciekającym :D
Syrenka wygłaskana przy jedzeniu i trochę po aż do rozmruczenia.
Najważniejsze - nic nie zostało dołożone do prania :ok:

annakreft

Od: Pon wrz 05, 2011 10:20

Post » Nie sty 01, 2012 21:40 Re: K-ów, oby Nowy Rok był po prostu dobry, dla wszystkich ...

Syrenka ma jutro wizytę zapoznawczą, proszę o kciuki!
Obrazek

miszelina

Post » Nie sty 01, 2012 21:49 Re: K-ów, oby Nowy Rok był po prostu dobry, dla wszystkich ...

miszelina pisze:Syrenka ma jutro wizytę zapoznawczą, proszę o kciuki!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: kciuki som, zaraz jeszcze zawiąże Krysi supełek na ogonie, co by pomóc koleżance :mrgreen:

gertaaa

Od: Śro lip 14, 2010 17:12

Post » Nie sty 01, 2012 22:20 Re: K-ów, oby Nowy Rok był po prostu dobry, dla wszystkich ...

gertaaa pisze:

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: kciuki som, zaraz jeszcze zawiąże Krysi supełek na ogonie, co by pomóc koleżance :mrgreen:

ode mnie też :ok: :ok: :ok: ona bardzo lubi drapanie po łebku, na ręce bardzo średnio :D

annakreft

Post » Nie sty 01, 2012 22:54 Re: K-ów, oby Nowy Rok był po prostu dobry, dla wszystkich ...

Oświadczenie ogólne - nie lubię małych burych lejków których imię zaczyna się na literkę "Z", które zamiast iść grzecznie do kuwety do łazienki, idą lać na fotel :evil:
Moje noworoczne życzenie - oby ten rok nie był rokiem lejków :wink:

annakreft

Post » Pon sty 02, 2012 8:14 Re: K-ów, oby Nowy Rok był po prostu dobry, dla wszystkich ...

:ok: :ok:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Pon sty 02, 2012 10:43 Re: K-ów, oby Nowy Rok był po prostu dobry, dla wszystkich ...

annakreft pisze:Oświadczenie ogólne - nie lubię małych burych lejków których imię zaczyna się na literkę "Z", które zamiast iść grzecznie do kuwety do łazienki, idą lać na fotel :evil:
Moje noworoczne życzenie - oby ten rok nie był rokiem lejków :wink:

dołączam, szczególnie po tym jak Portos przy mnie nasikał wczoraj w kącie pokoju, intensywnie zakopując wykładziną :evil:

Tosia wróciła na kociarnię, bo chłopaki dały jej popalić (ale wstyd, sami wychowankowie AFN-u :oops: )

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

[poprzednia][następna]