TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob gru 31, 2011 11:39 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Wielu sukcesów, odważnych marzeń, mądrych decyzji, satysfakcji, spokoju i pomyślności w całym 2012 roku
Petka i potffory
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Sob gru 31, 2011 13:44 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

WITAMY

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Sob gru 31, 2011 14:42 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Szczęśliwego Nowego 2012 Roku , wielu sukcesów , spełnienia marzeń życzy tyska ekipa .
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Sob gru 31, 2011 18:32 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Justynko niech Nowy Rok przyniesie Ci same dobre chwile i dużo przyjaznych ludzi obok Ciebie. Mrusie i te w domu i te na ulicy, niech zawsze będą zdrowe i mają zawsze pełne brzuszki :balony: :birthday:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Sob gru 31, 2011 20:40 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Obrazek
Chciałabym złożyć wszystkim najserdeczniejsze życzenia noworoczne, abyście w tę cudowną noc zapomnieli o swoich troskach i przykrościach, aby wszystkie złe chwile zapamiętane przez was poszły w zapomnienie, a te dobre przeistoczyły się w cudowne wspomnienia w nadchodzącym Nowym 2012 Roku!!!
Ostatnio edytowano Sob gru 31, 2011 22:23 przez Kessi77, łącznie edytowano 1 raz
Pozdrawiam,
Kessi77

Obrazek

Kessi77

Od: Nie lip 26, 2009 7:23

Post » Sob gru 31, 2011 21:50 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Obrazek
wszystkiego dobrego, kociego w Nowym Roku, zdrowka przede wszystkim Obrazek

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Sob gru 31, 2011 22:39 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Przed chwilka zamknęłam ..... Manka w zamrażalniku :roll: jak wyciągałam na jutro wątróbkę dla nich , nie wiem kiedy wlazł a ze mam aż 3 wielkie szuflady to go nie widziałam :roll: Tylko po chwili mnie zaskoczyło ze go nie ma w kuchni pod nogami sie plączącego jak to robi on i Urwis i parę innych kotów :twisted:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob gru 31, 2011 22:48 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Justa&Zwierzaki pisze:Przed chwilka zamknęłam ..... Manka w zamrażalniku :roll: jak wyciągałam na jutro wątróbkę dla nich , nie wiem kiedy wlazł a ze mam aż 3 wielkie szuflady to go nie widziałam :roll: Tylko po chwili mnie zaskoczyło ze go nie ma w kuchni pod nogami sie plączącego jak to robi on i Urwis i parę innych kotów :twisted:

HeH!! ja w ferworze przygotowań świątecznych upiekłabym Alisia w piekarniku! :(
zapalałam gaz i nie wiem jak i kiedy On tam wlazł! Dobrze, że piekarnik nie był zbyt nagrzany i szybko zauważyłam brak Alika ;)
Te koty to samobójcy ;) Teraz się z tego śmieje, ale wtedy myślałam, że na zawał zejdę 8O
Ostatnio edytowano Sob gru 31, 2011 22:49 przez Kessi77, łącznie edytowano 1 raz
Pozdrawiam,
Kessi77

Obrazek

Kessi77

Od: Nie lip 26, 2009 7:23

Post » Sob gru 31, 2011 22:49 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Justa... a bo to pierwszy raz.... :ryk:
Maniek, wariacie!!! Justa zawalu przez Ciebie dostanie, a ja wylewu!!

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Sob gru 31, 2011 22:57 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Kessi77 pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:Przed chwilka zamknęłam ..... Manka w zamrażalniku :roll: jak wyciągałam na jutro wątróbkę dla nich , nie wiem kiedy wlazł a ze mam aż 3 wielkie szuflady to go nie widziałam :roll: Tylko po chwili mnie zaskoczyło ze go nie ma w kuchni pod nogami sie plączącego jak to robi on i Urwis i parę innych kotów :twisted:

HeH!! ja w ferworze przygotowań świątecznych upiekłabym Alisia w piekarniku! :(
zapalałam gaz i nie wiem jak i kiedy On tam wlazł! Dobrze, że piekarnik nie był zbyt nagrzany i szybko zauważyłam brak Alika ;)
Te koty to samobójcy ;) Teraz się z tego śmieje, ale wtedy myślałam, że na zawał zejdę 8O

Ja zamrozić , Ty upiec :ryk: :ryk: :ryk: a przed chwila patrzałam na seksmisje , Maniek chciał się za hibernować , poczekać na lepsze czasy , na domek :mrgreen:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie sty 01, 2012 0:17 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Chciałbym złożyć wam najserdeczniejsze życzenia noworoczne, abyście w tę cudowną noc zapomnieli o swoich troskach i przykrościach, aby wszystkie złe chwile zapamiętane przez was poszły w zapomnienie, a te dobre przeistoczyły się w cudowne wspomnienia w nadchodzącym nowym roku.

SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU :balony: :balony: :balony: :balony:
Anna Kubica

Post » Nie sty 01, 2012 1:19 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Mam nadzieję że petardy się już skończyły gówniarzom?
Jak Pedruś? :(
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Nie sty 01, 2012 14:24 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Muszę się pochwalić ,że prosiłam Panią Krystynę aby pomogła mojemu pieskowi Rocco,który bardzo się boi strzałów, przesiaduje w łazience, robi mokrą plamę wody z kufy na podłogę, ślini się strasznie, oczy ma wyłupiaste , uszy postawione i niczym nie jest zainteresowany, nie wyjdzie nawet na spacer. Pani Krystyna zdziałała cuda, był nie do poznania w Nowy Rok, nie bał się w ogóle, krążył od łazienki do pokoju i ganiał z piłką, jakby nic się nie działo, byliśmy wszyscy zaskoczeni, nie wiem jak dziękować. Jeśli chodzi o zwierzątka Justyny to jeszcze nie wiem jak to wygląda, ale tylko wiem, że Pedro w łagodniejszy sposób przeszedł stres związany ze strzałami, dostał też te zioła, trochę się trząsł ale zawsze wpadał w szał, skakał po oknach itd. Wierzyłam i potwierdzam na własnej skórze skuteczność Pani Krystyny. Szczęśliwego Nowego Roku wszystkim, a o wybrykach kotków Justyny również słyszałam. :P:P:P

toztychy

Od: Pt wrz 16, 2011 17:45

Post » Nie sty 01, 2012 14:37 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

samych dobrych dni w nowym roku dla Ciebie Justynko i Tyskich Mruczków , zdrowia , stałej poprawy finansów i spełnienia marzeń :piwa:

marivel

Od: Sob mar 21, 2009 12:48

Post » Nie sty 01, 2012 18:15 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

zaglądam w Nowym Roku :ok:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

[poprzednia][następna]