Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Jest nas dużo.....Szczecin.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob gru 31, 2011 18:18 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

Dobrego zdrowia, bezpieczeństwa i spokoju - wszystkim!
Ostatnio edytowano Sob gru 31, 2011 18:21 przez taizu, łącznie edytowano 1 raz
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Sob gru 31, 2011 18:19 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

Iza, życzę duuużo odpoczynku, choć wiem że w Twojej sytuacji to niełatwe... ale dlatego Ci tego życzę na cały nowy rok :1luvu: :1luvu: :1luvu:

I wszystkiego dobrego sympatykom tego wątku :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Mam 3 koty, 2 córki i 1 męża

12.02.2012 Kacperku :(
29.05.2013 Tosiu... 19 lat to piękny wiek... tak żal, że już nigdy nie wyjdziesz na trawkę...
19.10.2013 Wojtusiu...

Obrazek

key_west

Od: Sob sty 22, 2011 2:38

Post » Sob gru 31, 2011 18:20 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

Dziś byłam w pracy i jutro rano też lecę do pracy, więc balować nie mam nawet sił.
Co i dobrze się składa, bo i Gabunia i Leon boją się strzelania, a jak Fistaszek to jeszcze nie wiemy.
Z kotów Celina zawsze w panice pod łóżkiem...

W Nowym Roku życzę zdrowia i pieniędzy - to daje szczęście w 90% :mrgreen:
Dosiego, Izo.

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Sob gru 31, 2011 19:09 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

Pomyślności w Nowym 2012 Roku :!:
Obrazek

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Sob gru 31, 2011 20:52 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

Szczęśliwego Nowego Roku

Obrazek
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Sob gru 31, 2011 21:28 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

Doświadczeni poważnymi kłopotami zdrowotnymi życzymy Pani w nowym roku dużo zdrowia,sił w zmaganiu z codziennością,mało problemów -słowem wszystkiego co najlepsze.
Waldemar
Elżbieta

Post » Sob gru 31, 2011 22:35 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

Elżbieta pisze:Doświadczeni poważnymi kłopotami zdrowotnymi życzymy Pani w nowym roku dużo zdrowia,sił w zmaganiu z codziennością,mało problemów -słowem wszystkiego co najlepsze.
Waldemar

O właśnie dobrze się składa, że jesteśmy w temacie.Tak myślałam czy jeszcze zdążę to napisać w starym roku , :roll:

Kilka dni myślałam, próbowałam się przemóc i niestety..... :| Niestety zdarza sie i tak że wyżalenie się, pocieszenie ze strony Przyjaciół nie pomaga. :roll: Czasem trzeba sie zamknąć w sobie, poukładać po kolei najważniejsze sprawy, by móc sie otworzyć znowu.Właśnie doszłam do takiego etapu. :| Musze zrobic przerwę od Forum.Jest to konieczne z wielu powodów, miedzy innymi ma to ścisły związek z moja obecną kondycją psychofizyczną.Zauważyłam ze przemęczenie robi swoje. :| Irytuje mnie to, bo jestem mniej wydajna, nie robie tego co zaplanuje sobie dzień wcześniej.Nie wyrabiam z czasem, nie wyrabiam z jedzeniem ani ze spaniem.Ponieważ nie moge sobie odpuscic opieki nad stadem, bo nie ma Nikogo, kto mnie zastąpi nawet wtedy, kiedy juz nie daje rady, musze chwilowo odpuscic czas na Forum.Jeśli jakikolwiek Opiekun będzie chciał przez ten czas uzyskać informacje o swoim Podopiecznym, to oczywiście zapraszam na pw.W ważnych sprawach również służe pw.Jednak chwilowo żeby uporzadkowac sprawy, będe sie pojawiać na wątku sporadycznie, jeśli juz tylko wtedy kiedy będą do przekazania bardzo ważne informacje.Mam troche zaległości w terenie.Sprawa budek.Stołówek kocich.Chciałabym sie tym zająć.Mam też kilka spraw prywatnych. To też wymaga trochę czasu i uwagi.Proszę o wyrozumiałość i zrozumienie Kochani.Czuję się wyeksploatowana. :|

Dziękuję za Życzenia Kochani. :1luvu: :D
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Sob gru 31, 2011 23:13 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

Kochana IZO<WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE zdrowia,przyjaciół,zdrowych i szczęśliwych kiciów,dużo spokoju,pomocy życzliwych rąk na teraz i pózniej...pełna podziwu za wielkie oddanie i pracę podczytywaczka...

fumcia

Od: Sob wrz 03, 2011 12:51

Post » Sob gru 31, 2011 23:14 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

Iza, my to wszystko rozumiemy... trzymaj się Kochana :1luvu:
Mam 3 koty, 2 córki i 1 męża

12.02.2012 Kacperku :(
29.05.2013 Tosiu... 19 lat to piękny wiek... tak żal, że już nigdy nie wyjdziesz na trawkę...
19.10.2013 Wojtusiu...

Obrazek

key_west

Od: Sob sty 22, 2011 2:38

Post » Sob gru 31, 2011 23:15 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

Izuś u każdego w życiu przychodzi czas i potrzeba zresetowania się.
Odpoczywaj, zalatw swoje sprawy ze spokojem
W nowym roku właśnie tego najbardziej Ci życzę, spokoju i nabrania dystansu, relaksu i więcej czasu dla siebie.I jak najmniej kociej biedy na drodze,by stado żylo w zdrowiu .

Szczęsliwego Nowego Roku :balony:

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Sob gru 31, 2011 23:19 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

Dziękuję Wiora. :wink:

Żeby było mało, jestem przeziębiona.Ale u mnie to normalne.Najpierw stres potem choroba. :|

iza71koty

Post » Sob gru 31, 2011 23:21 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

ObrazekObrazek

Wszystkiego co najlepsze , dla Was Kochani.Obrazek
Ostatnio edytowano Sob gru 31, 2011 23:31 przez iza71koty, łącznie edytowano 1 raz

iza71koty

Post » Sob gru 31, 2011 23:26 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

iza71koty pisze:Dziękuję Wiora. :wink:

Żeby było mało, jestem przeziębiona.Ale u mnie to normalne.Najpierw stres potem choroba. :|

U mnie też się tak zazwyczaj kończy.
Dlatego Izuś spokoju więcej-bo tylko spokój może nas uratować :wink:

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Sob gru 31, 2011 23:33 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

wiora pisze:
iza71koty pisze:Dziękuję Wiora. :wink:

U mnie też się tak zazwyczaj kończy.
Dlatego Izuś spokoju więcej-bo tylko spokój może nas uratować :wink:

Wiem Wioruś.Wiem...Dziękuję Wam za zrozumienie :1luvu:

iza71koty

[poprzednia][następna]