Musi mieć usunięte oko Mina już w DS, dziękujemy Halbinie!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 21, 2011 20:33 Re: Musi mieć usunięte oko nie ma gdzie pójść Mina żyje na ulicy

No tak, po prostu nie leje mi kotów i psów, więc jest ok. No i lubi mizianie. :wink:
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Śro gru 21, 2011 20:43 Re: Musi mieć usunięte oko nie ma gdzie pójść Mina żyje na ulicy

Bardzo mnie cieszą to wieści. Ale cóż się dziwić, mądra jest kotka a zresztą palnęłam jej kazanie, że ma się zachowywać :) Może wzięła je sobie do serca :ryk:

OlaLola

Od: Nie paź 21, 2007 9:33

Post » Pt gru 23, 2011 19:33 Re: Musi mieć usunięte oko nie ma gdzie pójść Mina żyje na ulicy

Mina i Albiś odwiedzili dziś panią weterynarz i jednocześnie naszą panią prezes. Zostali obejrzeni od czubków nosów do końców ogonków. Stwierdzono obcych w uszach. Zapodano Stronghold (20 zł. za sztukę - dostaną go wszystkie koty, czyli dwa moje i piątka tymczasów). Pazurki obcięte. Jak pańcia posprząta, to pstryknie parę fotek stadku. :oops:
Aaaa! najważniejsze: Mina nie będzie bezoczką. Częściowo widzi na to oczko. Ale operacja tez nic nie da, oczko już takie zostanie... :ok:
Koty są odrobaczone, następna dawka strongholdu za trzy tygodnie, po Świętach chcemy koty zaszczepić.
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\

halbina

Post » Pt gru 23, 2011 21:08 Re: Musi mieć usunięte oko nie ma gdzie pójść Mina żyje na ulicy

Bardzo się cieszę, że Mina nie musi mieć jednak usuwanego tego oka. Wkurza mnie fakt, że wetka nagadała takich bzdur ba, kot mógł mieć to oko usunięte :evil: :evil: :evil: :evil:
Wet wetowi nie równy zawsze to powtarzam...
Napisałam do CatAngel w sprawie ogłoszeń bo chciałabym zmienić dane do kontaktu z moich do Halbiny, ale najpierw muszę się dowiedzieć, czy ona w ogóle je robi, bo póki co kontakt jest do mnie, ale na mój adres email jakoś nie przychodzą linki aktywujące ogłoszenia...

OlaLola

Post » Nie gru 25, 2011 1:20 Re: Musi mieć usunięte oko nie ma gdzie pójść Mina żyje na ulicy

https://picasaweb.google.com/1171519987 ... yWigilijne

Mina nie do końca szczęśliwa, popłakuje za wolnością, mimo że pada deszcz... na zdjęciach przy oknie w dużym pokoju, swobodnie już wędruje po mieszkaniu, ale jednak nie czuje się pewnie ani przy buczącej na nią Pomponii, ani przy psach... sama buczy na Albisia...
Nie bardzo też chce pozować, zamyka oczka...

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\

halbina

Post » Nie gru 25, 2011 12:11 Re: Musi mieć usunięte oko nie ma gdzie pójść Mina żyje na ulicy

Jaki z niej jest fajny puchatek :)!!! :). Śliczna!
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

Post » Nie gru 25, 2011 13:55 Re: Musi mieć usunięte oko nie ma gdzie pójść Mina żyje na ulicy

Cioteczko, ile zdjęć nam dałaś do oglądania :mrgreen: . Napasłam wzrok prawie do syta.
Mała Baryłeczka może i jeszcze niezbyt pewnie się czuje, ale ważne, że jest bezpieczna dzięki Tobie, halbino! :1luvu:

ciotka59

Od: Sob sie 15, 2009 15:32

Post » Pon gru 26, 2011 15:29 Re: Musi mieć usunięte oko nie ma gdzie pójść Mina żyje na ulicy

Halbina, świetna sesja, a modelka cudna, puchata kulka, i te wąsy :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Ania i jej Nitro

Od: Pon lip 25, 2011 13:44

Post » Pon gru 26, 2011 17:04 Re: Musi mieć usunięte oko nie ma gdzie pójść Mina żyje na ulicy

Piękna jest Minka :1luvu: :1luvu: :1luvu:

OlaLola

Post » Wto gru 27, 2011 0:34 Re: Musi mieć usunięte oko nie ma gdzie pójść Mina żyje na ulicy

Prześliczna kicia :1luvu:
Obrazek Obrazek
Sprawdź, czy kupujesz produkty firm prowadzących testy na zwierzętach: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=8&t=156138
http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=600483

alata

Od: Pt lis 19, 2010 1:25

Post » Wto gru 27, 2011 8:20 Re: Musi mieć usunięte oko nie ma gdzie pójść Mina żyje na ulicy

Jaka ona śliczna :1luvu: :1luvu:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Wto gru 27, 2011 11:41 Re: Musi mieć usunięte oko nie ma gdzie pójść Mina żyje na ulicy

halbina pisze:https://picasaweb.google.com/117151998760523020654/KotyWigilijne

Mina nie do końca szczęśliwa, popłakuje za wolnością, mimo że pada deszcz... na zdjęciach przy oknie w dużym pokoju, swobodnie już wędruje po mieszkaniu, ale jednak nie czuje się pewnie ani przy buczącej na nią Pomponii, ani przy psach... sama buczy na Albisia...
Nie bardzo też chce pozować, zamyka oczka...

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

ale ona jest cudna :1luvu: dlaczego taka slodycz nie mogla znalezc domku?
ona wyglada jak moja TOTI :1luvu:
gerardbutler

Post » Wto gru 27, 2011 12:21 Re: Musi mieć usunięte oko nie ma gdzie pójść Mina żyje na ulicy

No to ludziska brać Minkę, brać ;) :ok: :kotek:

OlaLola

Post » Sob gru 31, 2011 18:17 Re: Musi mieć usunięte oko nie ma gdzie pójść Mina żyje na ulicy

Zapomniałam napisać, że kontakt w sprawie adopcji Miny został przekierowany na Halbinę. Czy ktoś dzwonił?

OlaLola

Post » Sob gru 31, 2011 18:44 Re: Musi mieć usunięte oko nie ma gdzie pójść Mina żyje na ulicy

Nie bylo telefonów, ludzie po świętach żyją innymi sprawami niz adopcja kota... na ogół... Mina przestała popłakiwać, choć lubi siedzieć na oknie i sobie obserwować świat... jest miziakiem, ale inne koty jej nie są do szczęścia potrzebne, dla niej najlepszy byłby dom wychodzący, ale oczywiście w bezpiecznej okolicy, nadawałaby się na nakolankową kicię dla jakichś miłych emerytów albo dla singla... :wink:
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\

halbina

[poprzednia][następna]