Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agnieszka1565 pisze:...kiedy już kot ma dom i myśli, że będzie żył spokojnie to Dużi wywracają mu życie do góry kołami- jakby kot nie potrafił dać atrakcji i adrenaliny
, więc Duzi robią sobie albo małych Dużych zwanych krzykaczami albo adoptują psa
, wczoraj przybył dziwny z życiową długą kartoteką niespełna roczny, ale pasujący do nas pies z kosmosu Morgan, kiedy go zobaczyliśmy to Oskar zniknął w szafie, Ala stała się 3x taka jak jest, czyli ogromna
, a ja no cóż oto ja i moje zdanie na ten temat:
znaczy się było to nudne
![]()
rzeczony wcześnie powiększony kot
![]()
sprawca zamieszania, kolejny kosmita w Agnieszkowej menażerii
![]()
tu udaje psi dywan - koci lepszy
![]()
śpi w łóżku własnym
, chociaż się ładował do łóżka Dużej
ogólnie nie jest źle tylko brzuch mu troszkę szwankuje, ale nie powiedział nam jeszcze od czego to? więc Duzi mają troszkę roboty- chcieli to mają
jest jeszcze jedna rzecz, która mnie intryguje tak jak w zeszłym roku i teraz Sylwester????????, kto to wymyślił hałas i nic więcej![]()
foty przebranych krzykaczy![]()
wojownik
![]()
ta kiecka jest w czarne koty
![]()
tak więc kochani Duzi i my, życzymy wam Dużo zdrowia i uśmiechu na co dzień i aby słońce w dzień i księżyc nocą zawsze oświetlali drogę wam i waszym futrom
Szczęśliwego Nowego Roku życzą:
Kosmiczna ekipa: Noa, Ola, Ala, Oskar i Morgan
oraz
Aga, Michał, Jurek i Zuza
ruda32 pisze:A ja chciałam Wam wczoraj życzyć powiększenia rodziny ale było mi niezręcznie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954, Google [Bot], marivel, MB&Ofelia, pibon, puszatek, Silverblue, zuza i 39 gości