Choco i Nero w MAJU GŁOSUJĄ NA PKDT na KRAKVET cz.3,

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 29, 2011 0:52 Re: Choco i Mikuś proszą o głosy na KrakVet na Poznań Główny PKP

Sto lat !
Niech Ci się spełni wszystko, co sobie wymarzysz!

Obrazek
[*] 7.03.1992-18.03.2004[']
Należało wdać się w awanturę. :(
Gdziekolwiek jesteś ...♥♥♥
KARINKA[*]15.06.2003-13.10.2008['] MACIUŚ[']5.05.2011 KUBUŚ[']26.07.2011 MRUŻKA[']27.03.2013
:cry: :cry: :cry:

NITKA/KARINKA

Od: Sob lut 21, 2009 8:41

Post » Czw gru 29, 2011 12:18 Re: Choco i Mikuś proszą o głosy na KrakVet na Poznań Główny PKP

Sto lat Ewuniu :balony: :birthday: :balony: :torte: :balony:
Zdrowia i moc sił, moc radosnych chwil :)
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Od: Nie gru 13, 2009 22:16

Post » Czw gru 29, 2011 23:42 Re: Choco i Mikuś proszą o głosy na KrakVet na Poznań Główny PKP

Bardzo, bardzo Wam Wszystkim dziękuję za przemiłe życzenia, które składaliście mi przez cały dzień! :1luvu:

Obrazek
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Sob gru 31, 2011 13:52 Re: Choco i Mikuś proszą o głosy na KrakVet na Poznań Główny PKP

WITAMY

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie sty 01, 2012 0:13 Re: Choco i Mikuś proszą o głosy na KrakVet na Poznań Główny PKP

Szczęśliwego Nowego Roku 2012
Obrazek

U nas dalej głośno i coś nam uderza w balkon. Maluszki wcale się nie przejęły a mała zainteresowana sytuacją podeszła do balkonu :twisted:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Nie sty 01, 2012 8:34 Re: Choco i Mikuś - Wszystkiego najlepszego w 2012 roku!

Krzyś do tej pory nie wrócił z Sylwestra :( Szedł gdzieś nie znając adresu z koleżanką, która mieszka pod Warszawa a w nocy nie miała jak wrócić do domu.
Dziś wyjeżdża do Krakowa!
Denerwuję się :( :cry:

U nas jeszcze o 2:00 było bardzo głośno mimo,że daleko od centrum. Poprzednie edytowałam przed 1:00 :twisted:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Nie sty 01, 2012 9:06 Re: Choco i Mikuś - Wszystkiego najlepszego w 2012 roku!

:ok: :ok:
:ok: :ok:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Nie sty 01, 2012 11:40 Re: Choco i Mikuś - Wszystkiego najlepszego w 2012 roku!

ObrazekWszystkiego najlepszego w Nowym 2012 Roku dla całej Rodziny !Obrazek

Dzisiaj po 10-tej przyszły 2 SMS. Dziekuję :1luvu:
[*] 7.03.1992-18.03.2004[']
Należało wdać się w awanturę. :(
Gdziekolwiek jesteś ...♥♥♥
KARINKA[*]15.06.2003-13.10.2008['] MACIUŚ[']5.05.2011 KUBUŚ[']26.07.2011 MRUŻKA[']27.03.2013
:cry: :cry: :cry:

NITKA/KARINKA

Od: Sob lut 21, 2009 8:41

Post » Nie sty 01, 2012 15:15 Re: Choco i Mikuś - Wszystkiego najlepszego w 2012 roku!

Myszolandia pisze:WITAMY
Obrazek

Dorota pisze::ok: :ok: :ok: :ok:

NITKA/KARINKA pisze:ObrazekWszystkiego najlepszego w Nowym 2012 Roku dla całej Rodziny !Obrazek

Bardzo Wam dziękuję! :1luvu:

Sylwester!
Napisałam rano, że denerwuję się o Krzysia.
Wiem, że można spać bardzo długo, wiem, że do tej miejscowości właśnie w Nowy Rok nic nie jeździ. Dobrze pamiętam jak wszystko wyglądało kilka lat temu gdy na Sylwestra ja z Mężem i psem wyjechałam a w domu została Babcia. Wróciliśmy do domu o 16 i młodzież ledwo zdążyła doprowadzić mieszkanie do stanu pierwotnego – bardzo długo spali. Przyszło bardzo dużo całkiem nieznajomych dużo od nich starszych przypadkowych osób, zaczęło się picie alkoholu. Krzyś sam doszedł do wniosku, że nigdy więcej niczego takiego nie organizuje…. :twisted:
…..
Karmienie czeskich piesków – tak utworzyłam wydarzenie, zaprosiłam dwukrotnie swoich znajomych z różnych forum. Niestety oprócz naszego forum i kilku wpisów na wydarzeniach nigdzie nie widzę ich wpisów czy ktokolwiek dołączył do akcji. Właściwie nikt nie podtrzymuje tematu i nawet jeżeli jest założony specjalny wątek obojętne czy na temat KrakVetu czy innej akcji nikt się nie dopisuje. Po kilku akcjach wiem kto odmawia albo nie dołącza do niczego więc ich przestałam zapraszać! Owszem widzę zwiększającą się ilość wejść na wątek ale nie wiem kto to….
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Nie sty 01, 2012 22:25 Re: Choco i Mikuś - Wszystkiego najlepszego w 2012 roku!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Witamy się Noworocznie

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto sty 03, 2012 21:48

Myszolandia pisze::ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Witamy się Noworocznie]

Serdecznie witamy!

Jestem jak zwykle nieuchwytna gdzieś tam w biegu a właściwie podczas walki o tydzień urlopu w okresie dużego spiętrzenia pracy :twisted: !

Krzyś wtedy spał do 12:00 wrócił do domu przed 15:00 a przed 17:00 wyjechał do Krakowa!

Czandra żyje!

Martyna tym razem ja pierwsza zauważyłam co się stało z naszym wydarzeniem i to poprawiłam! :twisted:

Moje wydarzenie czeskich piesków: http://www.facebook.com/events/141270519319083/

BARDZO PROSZĘ O KARMIENIE NAJBARDZIEJ NAKARMIONEGO: Karmimy już dwa tygodnie a nakarmiliśmy dopiero dwa pieski! Nie rozpraszajmy głosów!
Aktualny ranking jest tutaj: http://spechato.cz/dogs/rankings/

pejsek Vigo - 94%
http://spechato.cz/inzeraty/pejsek-vigo-ID4xwN.html

fenka Fina - 34%
http://spechato.cz/inzeraty/fenka-fina-ID4xyr.html

pejsek Lord - 28%
http://spechato.cz/inzeraty/pejsek-lord-ID4xB3.html

pejsek Kaspar - 27
http://spechato.cz/inzeraty/pejsek-kaspar-ID4xAF.html

pejsek Richard - 26%
http://spechato.cz/inzeraty/pejsek-richard-ID4xAP.html
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Śro sty 04, 2012 14:43 Re: Choco i Mikuś - Wszystkiego najlepszego w 2012 roku!

Witamy z Ryszardem :piwa: . Czytamy i czytamy i zapomnieliśmy złożyć życzenia i z okazji urodzin i z okazji Nowego Roku :oops: :oops: :oops:

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Śro sty 04, 2012 16:09 Re: Choco i Mikuś - Wszystkiego najlepszego w 2012 roku!

juana pisze:Witamy z Ryszardem :piwa: . Czytamy i czytamy i zapomnieliśmy złożyć życzenia i z okazji urodzin i z okazji Nowego Roku :oops: :oops: :oops:

Serdecznie witamy i bardzo dziękujemy i imieninowo i urodzinowo i noworocznie :piwa:
W ramach rehabilitacji zapraszamy do udziału w karmieniu czeskich piesków - akcja w moim podpisie bo nie zauważyłam czy bierzesz w niej udział - nie dopisujesz się w specjalnym wątku. - tym viewtopic.php?f=8&t=137320&start=195

Teraz wszyscy klikamy w "najbardziej nakarmione "Finę - ma 40% http://spechato.cz/inzeraty/fenka-fina-ID4xyr.html :twisted:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Sob sty 07, 2012 22:54 Re: Choco i Mikuś - Wszystkiego najlepszego w 2012 roku!

To jest jakaś bzdura: - napisałam to dzisiaj na wątku Choco na dogomanii:
Śmieszne cuda dzieją mi się na forum. Zaglądam niezalogowana na własny wątek - widzę "zielone światełko " przy własnym nicku ... napiszę gdzieś posta - nie jestem w stanie go odszukać :twisted:
Na ostatnią stronę własnego wątka Choco i Mikusia też nie jestem w stanie się dostać :oops:

Trudno może chociaż przekopiować z Worda z własnego dysku mi się uda :wink:

Czy pamiętacie o codziennym karmieniu czeskich piesków?
Codziennie klikamy w "najbardziej nakarmionego" - w tej chwili jest to Kaspar - ma 67%! http://spechato.cz/inzeraty/pejsek-kaspar-ID4xAF.html
wielka szkoda, że nikt nie dopisuje się w tym wątku (tzn. wątek karmienia czeskich piesków) i go nie widać!
Pozdrawiamy Ewa & Choco & Mikuś

i w tej chwili jest ta sama sytuacja – „widzę zielone światełko” a naprawdę tam mnie nie ma... :ryk: . cofnęłam się o strone – już mnie tam nie ma czyli jest prawidłowo!
Prawidłowej godziny napisania posta też nie jestem w stanie ustawić – podczas pisania zalogowana widzę prawidłową a p wylogowaniu całkiem inną.

Dobrze – nie będę narazie wychylała się z korespondencją z moderatorem – zaczekam aż wyraźnie napiszecie kiedy to zrobić i o co konkretnie prosić – może będziecie chcieli konkretne sformułowanie - może wtedy jeszcze będę miała dostęp do Internetu bo za tydzień zaczynają się warszawskie ferie. Dziś widzę, że Jej nie ma a czasem natychmiast reaguje na moje PW...
Mojej propozycji do ankiety specjalnie nie uwzględniałaś czy uznałaś, że jest bardzo podobna do innych? :twisted:

Wszystko mi się zawiesza - wszystkie wyszukiwarki i MF i GC i IE, coraz częściej nie mam połączenia z internetem na UPC mimo, że teoretycznie na routerze wszystko świeci prawidłowo a z laptopa niczego nie mogę zrobić :evil:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Czw sty 12, 2012 9:11 Re: Choco Mruczuś[*] i Mikuś 3

W Warszawie zapowiada się śliczny dzień – widziałam piękny wschód słońca, do rozpoczęcia ferii zimowych – ciepłych i wiosennych pozostały tylko dwa robocze dni!
Dostałam nowy komputer, którego nie umiem obsługiwać :twisted:

Obrazek

Obrazek
Zaszywam się w służbowych obowiązkach.
Jeszcze tylko nakarmię czeskie pieski, ujawnię się na ich wątku i znowu znikam! :wink:
…Życzymy Wszystkim miłego dnia i powodzenia :ok: :ok: :ok: :1luvu:
Pozdrawiamy Ewa & Choco & Mikuś
...Obrazek...Obrazek

kussad

[poprzednia][następna]