Kotomania XII-Antosia [*] , Pynia[*] Adele rujka:(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 30, 2011 19:31 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-zdrowiejemy,Adele na DT

Cześć Kasiu z koteczkami.Optymistycznie kończycie rok.Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Pt gru 30, 2011 19:56 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-zdrowiejemy,Adele na DT

Tak Renatko-po strasznym przełomie listopada i grudnia-nareszcie mogę sie uśmiechać nie przez łzy.....
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pt gru 30, 2011 20:01 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-zdrowiejemy,Adele na DT

I taki uśmiech niech zostanie :ok:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pt gru 30, 2011 20:11 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-zdrowiejemy,Adele na DT

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Pt gru 30, 2011 20:23 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-zdrowiejemy,Adele na DT

:1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Sob gru 31, 2011 9:59 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-zdrowiejemy,Adele na DT

Kasieńko kochana, życzę Ci wspaniałego Sylwestra oraz wszelkiej pomyślności w Nowym Roku! Oby był dla Ciebie radosny, szczęśliwy, pozbawiony trosk i zmartwień od początku do samego końca! :D
Buziaczki dla Ciebie i koteczków :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Sob gru 31, 2011 10:00 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-zdrowiejemy,Adele na DT

Witamy w ten ostatni dzień roku, życzymy udanego Sylwestra oraz
Obrazek
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Sob gru 31, 2011 10:03 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-zdrowiejemy,Adele na DT

bulba pisze:Kasieńko kochana, życzę Ci wspaniałego Sylwestra oraz wszelkiej pomyślności w Nowym Roku! Oby był dla Ciebie radosny, szczęśliwy, pozbawiony trosk i zmartwień od początku do samego końca! :D
Buziaczki dla Ciebie i koteczków :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Dzięki kochanie!!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Niech będzie lepszy niż ten,który mija!!!!!-dla nas wszystkich i naszych kotów-tych własnych i tych ,którym pomagamy! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Sob gru 31, 2011 10:03 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-zdrowiejemy,Adele na DT

Karolek(ona) pisze:Witamy w ten ostatni dzień roku, życzymy udanego Sylwestra oraz
Obrazek

Ja będe sama z kotami-w domu,ale dziękuję za życzenia.
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Sob gru 31, 2011 10:07 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-zdrowiejemy,Adele na DT

kropkaXL pisze:
Karolek(ona) pisze:Witamy w ten ostatni dzień roku, życzymy udanego Sylwestra oraz
Obrazek

Ja będe sama z kotami-w domu,ale dziękuję za życzenia.

a myslisz ze ja gdzies ide - mama moja przyjdzie do nas zeby sama nie siedziala, zrobimy sobie papu jakies, poogladamy tv i pojdziemy po polnocy spac
szkoda ze blizej nie mieszkasz bys do nas przyszla

p.s. nie bedziesz sama - przeciez piszesz ze z kotami :D
ja raz siedzialam sama jak palec, no z psem i nie bylo tak zle, znajomi co mnie zlali weszli przed imprezami zlozyc zyczenia, potem dzwonilo pare osob, ja o polnocy otworzylam szampana i tak go saczylam przed tv ze potem nie umialam z fotela zejsc bo poleglam na dywanie :ryk:
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Post » Sob gru 31, 2011 10:09 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-zdrowiejemy,Adele na DT

Do mnie nikt nie przyjdzie.
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Sob gru 31, 2011 10:10 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-zdrowiejemy,Adele na DT

kropkaXL pisze:Do mnie nikt nie przyjdzie.

to pakuj towarzystwo i przyjezdzaj do nas :mrgreen:

Karolek(ona)

Post » Sob gru 31, 2011 10:12 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-zdrowiejemy,Adele na DT

Taak-chyba na miotle! :?
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Sob gru 31, 2011 10:56 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-zdrowiejemy,Adele na DT

Dzień dobry jeszcze w starym roku :piwa:

Obrazek
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Sob gru 31, 2011 11:52 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-zdrowiejemy,Adele na DT

Wielu sukcesów, odważnych marzeń, mądrych decyzji, satysfakcji, spokoju i pomyślności w całym 2012 roku
Petka i potffory
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

[poprzednia][następna]