WAW-Mikunia. Bardzo smutno.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 30, 2011 10:19 Re: WAWA-Mikunia..mrucząca baryłeczka ma dom u mnie:)wredne baby

Bianka 4 pisze:
Marzenia11 pisze:
Bianka 4 pisze:Prawdziwa kobietka :mrgreen:

Mogę się od niej wiele nauczyć :mrgreen:

Nie tylko Ty.... chyba przyjdę do Miki na nauki :mrgreen:

To Marzenia zaprasza? Dobrze wiedzieć :mrgreen:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob gru 31, 2011 2:18 Re: WAWA-Mikunia..mrucząca baryłeczka ma dom u mnie:)wredne baby

Erin pisze:
Bianka 4 pisze:
Marzenia11 pisze:
Bianka 4 pisze:Prawdziwa kobietka :mrgreen:

Mogę się od niej wiele nauczyć :mrgreen:

Nie tylko Ty.... chyba przyjdę do Miki na nauki :mrgreen:

To Marzenia zaprasza? Dobrze wiedzieć :mrgreen:

ano. :mrgreen:

Dzisiaj czekając w kolejce w lecznicy przeglądałam encyklopedię o kotach i trafiłam na zdjęcie kota brytyjskiego, czarnego, IDENTYCZNEGO JAK MIKA 8O :D pokazałm wetce i przyznała mi rację. Jedyna róznica to brak przekrzywionej główki. :wink: Nawet chciałam je zrobić telefonem, ale było średniej wielkości i to w dodatku przy srodku strony więc pewnie by się nie udało.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Sob gru 31, 2011 22:36 Re: WAWA-Mikunia..mrucząca baryłeczka ma dom u mnie:)wredne baby

Marzeniu, Ty wiesz czego Ci życzę, a jak nie... to jutro Ci powiem :mrgreen:
Za stałą pracę dającą dużo satysfakcji i przyzwoite wynagrodzenie :ok: Za spełnienie marzeń i realizację planów :ok: Za zdrówko Twoje i Twoich Futerek :ok: Za najlepszy dom dla Misia :ok: I za wolnożyjących podopiecznych :ok:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Sob gru 31, 2011 22:38 Re: WAWA-Mikunia..mrucząca baryłeczka ma dom u mnie:)wredne baby

:piwa: :piwa: :piwa:

Erin

Post » Sob gru 31, 2011 22:40 Re: WAWA-Mikunia..mrucząca baryłeczka ma dom u mnie:)wredne baby

Dziekuję Wam.
A potem jeszcze coś napiszę.
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Nie sty 01, 2012 14:16 Re: WAWA-Mikunia..mrucząca baryłeczka ma dom u mnie:)wredne baby

No i nie napisałam wczoraj.
A dzisiaj już nie pamiętam :? co chciałam wczoraj napisać.

W imieniu swoim i Miki bardzo dziękuję wszystkim, ktorzy w jakikolwiek sposób byli zaangazowani i pomagali
- w wyciągnięciu Miki ze schronu
- w transporcie do warszawy
- w przygotowaniach do operacji
- w spłacie długu za operację
- w zdrowieniu Miki
- mi w wytrzymaniu całych stresów i napięć itp.

A Mika wczoraj była kotem luzakiem - im więcej fajerwerków tym bardziej wywalała brzuchol do głaskania i leżała kołami do góry. I spała w najlepsze bądź łaziła za Notką zupełnie nie zwracając uwagi na to co się dzieje za oknem. W przeciwieństwie do Notuni właśnie i Nutki ktore były przerazone... :roll:

Marzenia11

Post » Wto sty 03, 2012 10:00 Re: WAW-Mikunia.rozbestwiona mrucząca baryłeczka ma dom u mnie:)

Obraza się gdy
- mam włączony telewizor a ona JUZ własnie chce się położyć spać
- chcę sie przwrócić na drugi bok a ona AKURAT nie chce
- nie pogłaszczę NATYCHMIAST gdy miauknie włażąc na moje plecy

i patrzy z wyrzutem przez chwilę a potem ostentacyjnie idzie do michy z żarciem.

Marzenia11

Post » Wto sty 03, 2012 10:09 Re: WAW-Mikunia.rozbestwiona mrucząca baryłeczka ma dom u mnie:)

Hehe, jak moja Pysia 8)

Erin

Post » Czw sty 05, 2012 22:05 Re: WAW-Mikunia.rozbestwiona mrucząca baryłeczka ma dom u mnie:)

noo-mój któryś kot ale oczywiście nie pamiętam który-(bo mi się koty mylą a stara już jestem), z wielkim zaciekawieniem i spokojem obserwowłał pokaz fajerwerków który odbywał się tuż obok za płotem, w domu weselnym a drugi nieco dalej w restauracji :D :ryk:

TŻ-mówi że to był don Diego :D :kotek: :ok:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Czw sty 05, 2012 22:10 Re: WAW-Mikunia.rozbestwiona mrucząca baryłeczka ma dom u mnie:)

Bo ja myślę, ze te schroniskowe to trochę zahartowane są :wink:

Marzenia11

Post » Pt sty 06, 2012 22:57 Re: WAW-Mikunia.rozbestwiona mrucząca baryłeczka ma dom u mnie:)

Mikunia rozrabia jak źrebak. Skacze i jest pierwsza do zabawy, zwłaszcza w szczątkach kartonu, który teraz przypomina taki parawan jaki się rozstawia na plazy a w nim są -oczywiście wygryzione przez koty - dziury poprzez które to Mikunia poluje na pióro, którym ja macham z drugiej strony.
Ubaw mają prawie wszystkie, oczywiście Mika nikogo nie dopuszcza do zabawy. Dlatego dostała parę razy ostro po łbie od Małej i Dużej no i już czuje przed nimi respekt i gdy one sie bawią to Mika siedzi za ich plecami i obserwuje pioro i czeka na okazję :wink:
Troszkę , tak sporadycznie się ślini, troszkę je capi z pycholka, ale nie ma alarmu. Oby jak najdłużej. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Pt sty 06, 2012 23:17 Re: WAW-Mikunia.rozbestwiona mrucząca baryłeczka ma dom u mnie:)

Ale oprócz łobuziaka bezcenne są chwile, gdy wtula się pod moją brodę albo np. kładzie się na mojej klatce piersiowej, na pleckach , z łapkami w gorze i mruczy, a po chwili cała rozmruczana zerka na mnie swoimi przymrużonymi,przeszczęśliwymi ślepkami... i zasypia :P

Marzenia11

Post » Pt sty 13, 2012 8:15 Re: WAW-Mikunia.rozbestwiona mrucząca baryłeczka ma dom u mnie:)

Obrazek Obrazek

8)
"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja."
Edisiu, przepraszam...jesteś w moim serduszku...

Mruśkowo

Od: Pt gru 04, 2009 18:36

Post » Pt sty 13, 2012 10:27 Re: WAW-Mikunia.rozbestwiona mrucząca baryłeczka ma dom u mnie:)

Nusiątko :D :love: :love: :love: :love: :love: :love:
tłuste nieco... :evil: :mrgreen:

A Mika się obraża i nie przychodzi do mnie spać jeśli poprzedniego wieczoru nie pobawię się z nią w "kartonowym parawanie". Łajza jedna. :evil:

Marzenia11

[poprzednia][następna]