Mirmiłki :) - KONIEC cz. III. Prosimy o zamknięcie.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 30, 2011 23:53 Re: Mirmiłki w kolorze niebieskim - kolędujemy po kociemu (cz.3)

e, czy ja wiem, żeby to miało sens, zgłaszać się do bloga roku?
nie wiem, w jakiej kategorii miałabym startować, tak prawdę mówiąc, bo moja pisanina nie jest jednoznaczna. Może w off-topowej?
ale wiesz, jak mam się przepychać między autorkami blogasków o Dżastinie Bamberze albo podskakiwać u boku jakiegoś chorego dzieciaczka (bez urazy dla dzieciaczków), to chyba mi się nie chce.. W zeszłym roku np w dziale literackim takie gnioty zajmowały wysokie miejsca, że oczom nie wierzyłam.. Jakieś pierdaszenie o gwiazdkach i motylkach... Jakoś mi przeszła chęć na taką rywalizację chyba..
KotkaWodna

Post » Pt gru 30, 2011 23:57 Re: Mirmiłki w kolorze niebieskim - kolędujemy po kociemu (cz.3)

Nie wiem, w jakiej kategorii. Może w literackich właśnie? Albo w "moje życie"? Nie wiem :( Ale dobrze, ciekawie piszesz.
Aniada

Post » Sob gru 31, 2011 0:30 Re: Mirmiłki w kolorze niebieskim - kolędujemy po kociemu (cz.3)

Znikam powolutku spać. Na wypadek, gdybym jutro tu nie zaglądała, życzę Wam wszystkim radosnego Sylwestra i szczęśliwego Nowego Roku. Oby się marzenia pospełniały!

Obrazek
Aniada

Post » Sob gru 31, 2011 1:07 Re: Mirmiłki w kolorze niebieskim - kolędujemy po kociemu (cz.3)

Aniado , dobra z Ciebie kocia matka! :mrgreen:

Amcia ma orzeczenie.
Załatwiłam jej.
Kotek specjalnej troski, nie trafia do kuwetki!

Ja się zgubiłam:Kotko Wodna masz bloga?! 8O
Ja chcem na tego bloga!!!!
Poprosze namiarek!

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Sob gru 31, 2011 1:14 Re: Mirmiłki w kolorze niebieskim - kolędujemy po kociemu (cz.3)

wew podpisu moim jest, ino zakamuflowan Obrazek
ale już podaję, na tacy :mrgreen:
www.meregyne.wordpress.com
włala!
KotkaWodna

Post » Sob gru 31, 2011 7:49 Re: Mirmiłki w kolorze niebieskim - kolędujemy po kociemu (cz.3)

kotkins pisze:"Może ja lepiej sernik zrobię..." pomyślałam sobie.
Tak to historia była. :mrgreen:
słuszna koncepcja-świat bez Sernika jakis niekompletny jest :ryk: http://www.youtube.com/watch?v=Eah5W4ioDCM
Serniczek

Post » Sob gru 31, 2011 12:23 Re: Mirmiłki w kolorze niebieskim - kolędujemy po kociemu (cz.3)

Boszsz, to już 4 lata od czasów, gdy Aniada umierała ze strachu, że Czesio pożre Joża? Ukochać proszę ode mnie Szanownego Jubilata!
LUBMY SIĘ

Hańka

Od: Sob lut 09, 2008 0:22

Post » Sob gru 31, 2011 13:25 Re: Mirmiłki w kolorze niebieskim - kolędujemy po kociemu (cz.3)

Hańka pisze:Boszsz, to już 4 lata od czasów, gdy Aniada umierała ze strachu, że Czesio pożre Joża? Ukochać proszę ode mnie Szanownego Jubilata!

No prawie 4. Joża przywieźliśmy jakiś czas po narodzinach ;) Heh, wierzyć się nie chce, jak ten czas pędzi. Rozczochraniec jednak nie został pożarty, co więcej - wyrósł na zdrowe, ciężkie, wielkie i miziaste kocisko.
A tak w ogóle, to Joż ma przybraną siostrzyczkę. Jego niegdysiejsi właściciele przygarnęli przepiękną, porzuconą, zaniedbaną dymną persiczkę. Wyprowadzili ją na prostą, pokonali problemy dokoceniowe i teraz koteczka ma kochający dom.
Cały czas mam z nimi kontakt i dostaję zdjęcia. Rodzona siostrzyczka Joża jest kubek w kubek w do niego podobna, pod każdym względem, matka Joża wygląda jak moja Polcia, no a teraz jest jeszcze ta dymka.
Aniada

Post » Sob gru 31, 2011 13:37 Re: Mirmiłki w kolorze niebieskim - kolędujemy po kociemu (cz.3)

Obrazek
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Sob gru 31, 2011 14:10 Re: Mirmiłki w kolorze niebieskim - kolędujemy po kociemu (cz.3)

To i my się przyłączymy do Shiry i życzymy Szczęsliwego 2012!

I kabanosków!
Fionia,Felek i Amcik

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Sob gru 31, 2011 19:52 Re: Mirmiłki w kolorze niebieskim - kolędujemy po kociemu (cz.3)

Dzięki Kochani, Wam również całym serduchem

Obrazek
Aniada

Post » Nie sty 01, 2012 17:16 Re: Mirmiłki w kolorze niebieskim - kolędujemy po kociemu (cz.3)

Kochani, chciałam poinformować, że

MIRMIŁOWO NIECO SIĘ ROZWINĘŁO

Rozgryzłam (lepiej późno niż wcale) nowe możliwości, jakie daje blogspot i dołączyłam do bloga kolejne działy: o storczykach, decoupage, książkach (ten dział będzie sukcesywnie rozbudowywany, na razie czasu brak). Zapraszam!!! Link w podpisie, a dla tych, co podpisów nie widzą: http://www.mirmilowo.blogspot.com
Aniada

Post » Pt sty 06, 2012 12:07 Re: Mirmiłki w kolorze niebieskim - kolędujemy po kociemu (cz.3)

Zupełnie nie wiem jak to się stało, że melduję się dopiero na 11-stej stronie nowego mirmiłowego wąta 8O Gapa okropna jestem (na usprawiedliwienie powiem, że moje myśli są ostatnio przy Guciu i nie wszystko inne umysł mój ogarnia :oops: )
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku :!:

Na blog też zajrzałam i doczytałam 8) Wąt doczytam w wolnej chwili :roll:
Obrazek Staram się pisać poprawnie po polsku

barba50

Od: Nie kwi 03, 2005 12:01

Post » Sob sty 14, 2012 12:37 Re: Mirmiłki w kolorze niebieskim - kolędujemy po kociemu (cz.3)

Super blog :ok: Ktos zyczliwy mi zapodal link na plaskatych. Wiec sie zjawiam i uklony sle wraz z zachwytami :ok: :ok: :ok:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Sob sty 14, 2012 12:45 Re: Mirmiłki w kolorze niebieskim - kolędujemy po kociemu (cz.3)

moś pisze:Super blog :ok: Ktos zyczliwy mi zapodal link na plaskatych. Wiec sie zjawiam i uklony sle wraz z zachwytami :ok: :ok: :ok:

bo tutaj warto być :ryk: szkoda ,że ominęły Ciebie kolędy :ryk: doczytaj
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

[poprzednia][następna]