SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 30, 2011 21:57 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

mówisz.... trzymam cię za słowo....
szczerze mówiąc oboje jesteśmy za dokoceniem, ale małż mi mowi, żebym sie wstrzytymała...jakis czas jeszcze
póki co nie dowiedziałam się co znaczy "jakiś czas" ale bedę pracować nad nim, żeby to za długo nie trwało ;)

jesooo... ktoś chce katar?
oddam i w gratisie dolożę paczke chusteczek.....
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Pt gru 30, 2011 22:00 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

johaśka pisze:mówisz.... trzymam cię za słowo....
szczerze mówiąc oboje jesteśmy za dokoceniem, ale małż mi mowi, żebym sie wstrzytymała...jakis czas jeszcze
póki co nie dowiedziałam się co znaczy "jakiś czas" ale bedę pracować nad nim, żeby to za długo nie trwało ;)

jesooo... ktoś chce katar?
oddam i w gratisie dolożę paczke chusteczek.....

Co jak co, ale katar może być.
Węch mi wysiadł, więc się cieszę :ryk:
Przyjmę chętnie chusteczki, bo skończyły się i mam srajtaśmę tylko... i wyglądam jakbym piła... duziooo

Mam drobną awarię sanitariatu... :oops:

A te kotki z Pajęczna szukają domu pilnie, to jest starsza Pani, no i... wiesz jak to jest ze starszymi ludźmi.
najszczesliwsza

Post » Pt gru 30, 2011 22:04 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

Agata ale które te kotki są.... bo szczerze mówiąc to tylko te z 40/41 str widzialam....
może mnie trzeba trzepnac albo oświecić......
łopatologicznie poproszę.... jak 5-latkowi...
(jesooo ale blondynka ze mnie mimo ze sztucznie ruda)
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Pt gru 30, 2011 22:06 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

johaśka pisze:Agata ale które te kotki są.... bo szczerze mówiąc to tylko te z 40/41 str widzialam....
może mnie trzeba trzepnac albo oświecić......
łopatologicznie poproszę.... jak 5-latkowi...
(jesooo ale blondynka ze mnie mimo ze sztucznie ruda)

Zaraz się dowiem gdzie są zdjęcia tych co są w Pajęcznie.
najszczesliwsza

Post » Pt gru 30, 2011 22:10 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

oki

wiecie co.... czytam ten pierwszy wątek Malgosi i faktycznie... czoło mi się samo chyli.....
pewnie zanim doczytam do końca to upłynie kilka dni...

Małgos ja mam takie pytanie... zmieniłas pracę? bo ostatnio co czytałam to real był.... (mowiłam ze po łebkach leciałam...)
Ostatnio edytowano Pt gru 30, 2011 22:12 przez johaśka, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Pt gru 30, 2011 22:12 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

johaśka pisze:oki

Ola wyśle mi zdjęcia jak tylko dotrze do kompa.
Ale coś mówiła, że wszystkie są takie jak te co ma fotki co widziałaś, jest jeden jakiś na "O" i jest 100% miłością.
Ledwo kontaktuję.
najszczesliwsza

Post » Pt gru 30, 2011 22:14 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

najszczesliwsza pisze: jest jeden jakiś na "O" i jest 100% miłością.
Ledwo kontaktuję.

ja też niekontaktująca...... co znaczy "na 0"? bo że 100% milością to rozumiem ze mega miziak itd.....
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Pt gru 30, 2011 22:21 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

johaśka pisze:
najszczesliwsza pisze: jest jeden jakiś na "O" i jest 100% miłością.
Ledwo kontaktuję.

ja też niekontaktująca...... co znaczy "na 0"? bo że 100% milością to rozumiem ze mega miziak itd.....

na literkę oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
najszczesliwsza

Post » Pt gru 30, 2011 22:27 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

aaa w sensie, że Olaf albo jakiś inny O...nufry :)
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Pt gru 30, 2011 22:49 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

Do Asi- tak, miałam pracę w realu, ale w tym samym czasie moja agencja zaproponowała mi zastępstwo na miesiąc, półtora w starej firmie, przed świętami ludzie brali urlopy. No i zgodziłam się, bo pensja trzykrotnie większa. Trza było pipać, jak mnie widziałaś, chociaż bym Ci pomachała :D .
Do najszczęśliwszej- :?: ...znak dotyczy pytania związanego z dzisiejszym porannym pw...aktualne?
Do kamari- wrócę ok. 23, dzisiaj mi się przyfarciło, wróciłam samochodem z panem Janem, nie jest z naszej zmiany, zamienił sie tylko na dziś, a to prawie mój sąsiad :( ...
Do mojego wrzoda- spieprzaj dziadu :evil: !!!
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Pt gru 30, 2011 22:50 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

vip0 pisze:Do Asi- tak, miałam pracę w realu, ale w tym samym czasie moja agencja zaproponowała mi zastępstwo na miesiąc, półtora w starej firmie, przed świętami ludzie brali urlopy. No i zgodziłam się, bo pensja trzykrotnie większa. Trza było pipać, jak mnie widziałaś, chociaż bym Ci pomachała :D .
Do najszczęśliwszej- :?: ...znak dotyczy pytania związanego z dzisiejszym porannym pw...aktualne?
Do kamari- wrócę ok. 23, dzisiaj mi się przyfarciło, wróciłam samochodem z panem Janem, nie jest z naszej zmiany, zamienił sie tylko na dziś, a to prawie mój sąsiad :( ...
Do mojego wrzoda- spieprzaj dziadu :evil: !!!

Jaknajbardziej:D
Umieram c.d.
najszczesliwsza

Post » Pt gru 30, 2011 22:57 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

Małgosiu, weszłam tylko na chwilę , bo choruję. Złapało mnie już w Wigilię. Próbowałam się nie dać, ale przegrałam. Widzę jednak,że więcej dziewczyn choruje. Przesyłam Ci zdjęcie Sewerka. Mam nadzieję,że jak przyjdziesz pracy, to zrobi Ci się miło. To jest Sewer na dobranoc.
Obrazek
Mania, Lucjan(*), Patysio, Severino, Kleo, Mafia, Tola,Lissy i Missy
ścieżka do nas:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=171943
Obrazek

ilgatto

Od: Czw lis 03, 2011 23:25

Post » Pt gru 30, 2011 23:02 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

Done :D !
Aga, zaraz Ci wrzucę linka na wątek.
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Pt gru 30, 2011 23:04 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

Aniu, bardzo współczuję...i życzę zdrówka :ok: .
A Sevuś jest...jest... :1luvu: :1luvu: :1luvu: .

vip

Post » Pt gru 30, 2011 23:24 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

Zapraszamy na bazarek na sterylkę Astki :D .

viewtopic.php?f=20&t=137452

vip

[poprzednia][następna]