johaśka pisze:hehe to sie moze okazac ze sie znamy przynajmniej z widzenia....
aaa no to jak wiesz to ok bo wiele jest takich co nie wiedza ze na Kilinskiego juz pogotowia nie ma...
Jest wyjazdowe to z Kilińskiego, ale TYLKO DO NIEPRZYTOMNYCH!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
johaśka pisze:hehe to sie moze okazac ze sie znamy przynajmniej z widzenia....
aaa no to jak wiesz to ok bo wiele jest takich co nie wiedza ze na Kilinskiego juz pogotowia nie ma...
johaśka pisze:dokladnie i pomoc pediatry tez jest... jesli dobrze zrozumialam bo kumpeli mama tam pracuje jako pigulka
najszczesliwsza pisze:Na Kilińskiego jako pielęgniarka pracowała mama jednej z forumowiczek
johaśka pisze:najszczesliwsza pisze:Na Kilińskiego jako pielęgniarka pracowała mama jednej z forumowiczek
mówisz o forumowiczce Ryba1?
johaśka pisze:no to wlasnie ja też o niej mówiękumpela która zaszczepiła we mnie kotomanię
w zeszłe wakacje odwiedzalam jej koty jak ich nie bylo
johaśka pisze:aaaa...... własnie siedziałam pod prysznicem i zastanawiałam się, czy to przypadkiem nie Tobie pozyczala transporter.... to się wyjaśniło że to o Ciebie chodziło
moje laski też uwielbiają jej córę...a mój mąż ma "szajbę" na punkcie jej synkamowi na niego "mały Karpik"
no to wlasnie Ewa znalazła nam nasze Futro.... a teraz jak jej powiedziałam, że myślimy o dokoceniu to usłyszałam: "mowiłam, żeby od razu brać parę.."
johaśka pisze:
Hogato uduszę cię... one są piękne![]()
a do Pajęczna niedaleko.....
johaśka pisze:a tak w ogole to ja mam niedaleko od Pajeczna domek na wsi (jakieś 8km...) więc mogę powiedzieć ze to moje strony
kusicielka
Użytkownicy przeglądający ten dział: MB&Ofelia i 454 gości