KotyP.Franciszkiw Cudownych Domach-Pożegnania i Przemiany

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 30, 2011 18:28 Re: bezSzans-kotyP.Franciszki, 3 w DS, 3 w DT- Malutki leczony

Konsulek pojechał właśnie do domu mojej koleżanki na dokocenie, młody kolega wyraźnie potrzebuje kociego towarzystwa, więc trzymać kciuki, żeby się dogadały tygrysy :-)
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Pt gru 30, 2011 18:48 Re: bezSzans-kotyP.Franciszki, 3 w DS, 3 w DT- Malutki leczony

Super :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pt gru 30, 2011 19:12 Re: bezSzans-kotyP.Franciszki, 3 w DS, 3 w DT- Malutki leczony

Wspaniale! Trzymam kciuki za przecudego Konsula.
A co slychac u babci Maciusi? :)

Arcana

Od: Nie lip 17, 2005 13:59

Post » Pt gru 30, 2011 19:47 Re: bezSzans-kotyP.Franciszki, 3 w DS, 3 w DT- Malutki leczony

:ok: :ok: żeby dokocenie przebiegło bezproblemowo i Konsul zyskał domek na resztę swych dni :ok: :ok: Właśnie - a co u reszty Franciszków słychać?
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pt gru 30, 2011 19:51 Re: bezSzans-kotyP.Franciszki, 3 w DS, 3 w DT- Malutki leczony

Konsulku :ok:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pt gru 30, 2011 22:26 Re: bezSzans-kotyP.Franciszki, 3 w DS, 3 w DT- Malutki leczony

Witamy ja i Maciusia wszystkich zainteresowanych :lol: U babci Maciusi jest ok Jest juz buzi-buzi z resztą towarzystwa :ryk: Niestety Maciusia swój azyl ma w łazience (z tego powodu drzwi sa cały czas otwarte :lol: ) i nie bardzo toleruje jak intruzy tam wchodza :ryk: jest wtedy warczenie no i intruz zmyka :lol: Maciusia jednak jako wiekowa kotka ma częste problemy z ukladem moczowym :( Dostaje wowczas kroplowki i zastrzyki i mamy spokoj na 2 tygodnie byloby znacznie lepiej gdyby Maciusia jadła karmy lecznicze niestety przez cale swoje zycie jadla zupelnie cos innego :wink: i trudno ja przekonać do tych karm. Co dzień musze jej zmieniać inne smakolyki bo "małpka "nie lubi powtórek :ryk: a poza tym musze przy niej siedzieć jak je i głaskać gdy przestaje jeść :ryk:

boni 4

Od: Czw wrz 08, 2011 19:54

Post » Sob gru 31, 2011 9:59 Re: bezSzans-kotyP.Franciszki, 3 w DS, 3 w DT- Malutki leczony

boni 4 pisze:Witamy ja i Maciusia wszystkich zainteresowanych :lol: U babci Maciusi jest ok Jest juz buzi-buzi z resztą towarzystwa :ryk: Niestety Maciusia swój azyl ma w łazience (z tego powodu drzwi sa cały czas otwarte :lol: ) i nie bardzo toleruje jak intruzy tam wchodza :ryk: jest wtedy warczenie no i intruz zmyka :lol: Maciusia jednak jako wiekowa kotka ma częste problemy z ukladem moczowym :( Dostaje wowczas kroplowki i zastrzyki i mamy spokoj na 2 tygodnie byloby znacznie lepiej gdyby Maciusia jadła karmy lecznicze niestety przez cale swoje zycie jadla zupelnie cos innego :wink: i trudno ja przekonać do tych karm. Co dzień musze jej zmieniać inne smakolyki bo "małpka "nie lubi powtórek :ryk: a poza tym musze przy niej siedzieć jak je i głaskać gdy przestaje jeść :ryk:

To masz zajęcie na pełny etat :P
Maciusiu :kotek: :ok:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Sob gru 31, 2011 17:07 Re: bezSzans-kotyP.Franciszki, 3 w DS, 3 w DT- Malutki leczony

Tu nowy domek Konsula
Informuję, że Konsul ma się dobrze.
Lepiej niż rezydent Franek.
Kot od małego jest u nas, nie miał styczności z innymi kotami ni licząc mamy i siostry, z którymi rozstał się mając 5 tygodni.
Póki co szwęda się za Konsulem i buczy.Przegania z kuwety i miski, karmimy je na zmianę.Podobnie z kuwetą.
Konsul zaliczył dwie kuwetowe wpadki postanowiłam wypróbować gazetową metodę, jak na razie podziałała na Franka :-)
Dziś widać już, że Franek jest zmęczony ciągłym prześladowaniem Konsula i po prostu pada na pyszczek, w końcu pół nocy buczał :-)
Sądzę, że w ciągu najbliższych dni koty dojdą do porozumienia zarówno w kwestii miski jak i kuwety.
Konsul to świetny koteczek, miziasty, zabawowy, tyle, że Halbina trochę go podtuczyła-w porównaniu z nim Franek jest dość mały :-)
Konsul-śpi po prawej stronie łóżka

Obrazek

Franek-po lewej

Obrazek

A ja w środku :-P

fnd7

Od: Sob gru 31, 2011 16:53

Post » Sob gru 31, 2011 17:20 Re: bezSzans-kotyP.Franciszki, 3 w DS, 3 w DT- Malutki leczony

Witamy domek Konsula! Ja go wcale nie podtuczyłam... :oops: O Jurusiu np. jego pani napisała mi z pretensją:

GreenEvil pisze:Ciotka, schudlas Jerzego ! :evil:

;)

pzdr
GreenEvil

:roll:

viewtopic.php?f=13&t=123972

Mam nadzieję, że Franek odpuści, a Konsul będzie ładnie korzystał z kuwetki :ok:
Ostatnio edytowano Sob gru 31, 2011 17:28 przez halbina, łącznie edytowano 3 razy
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\

halbina

Post » Sob gru 31, 2011 17:22 Re: bezSzans-kotyP.Franciszki, 3 w DS, 3 w DT- Malutki leczony

Trzymaj się, Franku. Konsul to fajny kumpel :ok:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Nie sty 01, 2012 23:59 Re: bezSzans-kotyP.Franciszki, 3 w DS, 3 w DT- Malutki leczony

Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\

halbina

Post » Pon sty 02, 2012 5:47 Re: bezSzans-kotyP.Franciszki, 3 w DS, 3 w DT- Malutki leczony

Nauczy się Konsulek :ok: potrzebne dyplomatyczne podejście :wink:
a ten kawałek pysia plus potem cały kot... cudo.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pon sty 02, 2012 13:19 Re: bezSzans-kotyP.Franciszki, 3 w DS, 3 w DT- Malutki leczony

W ogóle to tytuł był "bez szans" a tu prosze jak wszystko sie super skończyło :piwa: :piwa:
ObrazekObrazek

Jagooda

Od: Czw wrz 08, 2011 12:47

[poprzednia][następna]