jeszcze tylko dzisiaj, jeszcze tylko dzisiaj, jeszcze tylko dzisiaj, jeszcze tylko dzisiaj, jeszcze tylko dzisiaj, jeszcze tylko dzisiaj, jeszcze tylko dzisiaj, jeszcze tylko dzisiaj, jeszcze tylko dzisiaj, jeszcze tylko dzisiaj, jeszcze tylko dzisiaj, jeszcze tylko dzisiaj, jeszcze tylko dzisiaj i.............................urlop!!!!!!
dzień doberek
Padam na pysk
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność...
Witajcie ! dzis dwukrotnie musiałam pokazywać Wasza ferajne moim wnuczkom , zachwycały sie wszystkimi kotami a najbardziej podobała sie oczywiście Dejzi! Marysia wniebowzięta, bo dostała od nas kota Mirona (oczywiście bedzie mieszkał u mnie nadal ) ale to jest jej kot z nia śpi , ona go karmi i bawia sie razem. Małgosi obiecałam i wyprosiłam u mamy , świnke morska . Kupimy po Nowym roku .
Kurcze, Monika, ja sie nie za bardzo znam, ale ze sklepu zoo przeważnie chore sa (tak slyszalam) Może trzeba poszukać hodowli i kupić z rodowodem? Marta co Ty radzisz?
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!
Zgadzam sie, świnki, myszki szczurki ze sklepu często są chore ze względu na wady genetyczne z chowu wsobnego. Oni skupuja wszystko jak leci. Zwierzaczek z hodowli nie jest dużo droższy (myszka w sklepie kosztuje 5 zł, z rasowa np w kolorze szampańskim 20-30 zł - wiem bo nawet chciałam kupić, jak moja myszka odeszła) i z rodowodem normalnie są, widziałam też wystawę świnek, normalnie sędziowie, oceny, puchary, jak trza