Szczęśliwa jedenastka tymczasy GŁUCHY CHIHUAHUA SZUKA DS

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 29, 2011 12:09 Re: Szczęśliwa jedenastka +tymczasy .Zaorają mnie ;)

wyobrażam sobie :cry:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Czw gru 29, 2011 12:14 Re: Szczęśliwa jedenastka +tymczasy .Zaorają mnie ;)

To ma działanie wspomagające, regeneracyjne, ale problemu nie rozwiązuje :( Nawet mu miałam odstawić na troszkę, żeby odsapnął, ale w tej sytuacji jeszcze się wstrzymam. Jakoś musi ta nieistniejąca wątroba funkcjonować, bo apetyt ma, kupy robi normalne, żółtaczki też nie ma - tylko lekko podniesiona bilirubina.
Poza tym ma krzywy zgryz i zeza :twisted:
I właśnie się wprosił do Brzdąca na toaletę ;) Jak się źle czuł, to unikał kontaktu z kotami...

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Czw gru 29, 2011 13:35 Re: Szczęśliwa jedenastka +tymczasy .Zaorają mnie ;)

moja Margo miała bardzo podwyższone wyniki wątrobowe ,dobrze ponad tysiąc,sugerowali mi że może coś zjadła ,coś czego nie zauwazyłam przed badaniem ,ale doszli do wniosku że nawet wtedy nie było by tak wysoko .
Ornipural obniżył do 300 ,ogólnie to była zdrowa psica.
Z Fosterem gorzej ,choruje tak długo.
Chociaz podobno nie ma rzeczy niemożliwych :ok:
Obrazek

dorcia44

Post » Czw gru 29, 2011 13:45 Re: Szczęśliwa jedenastka +tymczasy .Zaorają mnie ;)

oczywiście nie wykorzystałam szansy i nie zrobiłam badań krwi kotuchom ,troszkę nad tym ubolewam ,ale obliczyłam ze to i tak za duży wydatek to po pierwsze ,po drugie transport na trzy nie wypalił.po trzecie paskuda Malwina zwaliła żarełko :twisted:
co to za kot jest :strach:

miałam jeden jedyny tel w sprawie Lusi ,ale pan zastrzegł sobie że żadnych bzdurnych siatek w oknach ,bo mieli koty całymi latami i żadnemu nic się nie stało,nie słuchał że przerywam wywody i dziękuję za telefon :?
o Malwinę nikt nie pyta ,z dzika stała się cudownym pieszczochem ,a jednak to za mało :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt gru 30, 2011 10:48 Re: Szczęśliwa jedenastka +tymczasy .Zaorają mnie ;)

To ja na pocieszenie powiem, ze bardzo kooocham Mruniaczka :D a panna juz w pełni czuje się członkiem naszej rodziny :D
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Pt gru 30, 2011 11:27 Re: Szczęśliwa jedenastka +tymczasy .Zaorają mnie ;)

Limku i tego mi było trzeba na dobry dzień :1luvu:

Luska ubrana w kubrak ,ale taki na przednie łapki ,rozdrapuje ranę na szyi i wygląda coraz gorzej ,wydaje mi się że ją swędzi bo przemywana riwanolem zaczęła się goić.

Jeżeli to co innego to znów do weta :?
Mała przytyła ,bawi sie ,wręcz rozrabia ,a na noc przychodzi ,pakuje mi się na poduszkę ,przytula i tak śpi :wink:
Tytek ma zagwozdkę jak się jej pozbyć :twisted:

W nocy przegięły ,usnęłam tak mi dobrze ,a w pewnej chwili słyszę straszny rumor (po 2) ,Malwina :evil: znów Malwina ...skąd wzieła małą baterię tego nie wie nikt ,ale to jeszcze pikuś ,bateria wylądowała w psiej metalowej na dodatek pustej misce a ona cudownie się zabawiała turlając nią ,podrzucając itp. :evil:
:lol:
To nieprzeciętnie inteligentny kociak ,jedyny kociak który potrafi psom zrobić koło piór np. zabraniem z kuchni ręczników jednorazowych i rozpirzeniem na cały pokój ,gdybym nie widziała nigdy bym nie uwierzyła :roll:
psy zbierały opierpapier ,a ona się przygladała .

Szefowa zaproponowała mi pracę i odmówiłam bo musiała bym wstawać o 4 żeby wyjść o 5 :cry: nie dam rady ,po prostu nie dam rady ,ja muszę mieć możliwość chociaż paru godzin snu :cry: w dodatku tylko 350 zł jak się teraz przyblokuje to później ona już o mnie nie pomyśli :cry:
źle mi z tym ,ale muszę poczekać na cos innego. :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt gru 30, 2011 13:19 Re: Szczęśliwa jedenastka +tymczasy .Zaorają mnie ;)

Dorciu i dobrze zrobiłaś i jakby co to pamiętaj, że ja chętnie przyjmę Twoją pomoc w sprzątaniu jakbyś nic nie znalazła a kaski poztrzebowała.
Obrazek

LimLim

Post » Pt gru 30, 2011 15:29 Re: Szczęśliwa jedenastka +tymczasy .Zaorają mnie ;)

ok. Limku ,bardzo ci dziękuję . :D
W poniedziałek ma szefowa znów dzwonić.
Prawie wszystkie cos już mają ,oby i mi się trafiło , odpoczywa się fajnie ,aż za fajnie :oops: ale tak żyć się nie da.

Luśka w mini kaftanie wygląda zajefajnie ,zwłaszcza że do pysia jej w kolorze czerwonym :mrgreen:

Limku ,a Ty wiesz że wciąż żadnych fotek nie dostałam na emaila :twisted:

Bartek ma w lutym sprawę ,dziecka nie mógł zobaczyć nawet w święta ,bo taka była zemsta za założenie sprawy :(
czy można być tak bezmyślnie podłym?
Obrazek

dorcia44

Post » Pt gru 30, 2011 15:50 Re: Szczęśliwa jedenastka +tymczasy .Zaorają mnie ;)

Dorciu szkoda słów :( ale miejmy nadzieję, że po sprawie będzie mógł widywać córcię

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Pt gru 30, 2011 21:35 Re: Szczęśliwa jedenastka +tymczasy .Zaorają mnie ;)

Dorciu bo ja znów zapodziałam Twojego e-maila :oops:
Obrazek

LimLim

Post » Pt gru 30, 2011 23:08 Re: Szczęśliwa jedenastka +tymczasy .Zaorają mnie ;)

dorcia44 pisze:Bartek ma w lutym sprawę ,dziecka nie mógł zobaczyć nawet w święta ,bo taka była zemsta za założenie sprawy :(

Można. Ludzie się w różny sposób odgrywają na innych. Ojciec mojego syna, za wniosek o pozbawienie go władzy rodzicielskiej, postanowił się zemścić i nie odwiedza go,a minęło już 7 lat. Nie wiem czy poznaliby się na ulicy, wątpię.
Oliwka kiedyś dorośnie, zacznie pewne rzeczy rozumieć- dużo będzie zależało jaką "prawdę" jej przedstawią.

dorobella

Od: Wto sty 06, 2009 19:52

Post » Sob gru 31, 2011 14:27 Re: Szczęśliwa jedenastka +tymczasy .Zaorają mnie ;)

dorobella pisze:
dorcia44 pisze:Bartek ma w lutym sprawę ,dziecka nie mógł zobaczyć nawet w święta ,bo taka była zemsta za założenie sprawy :(

Można. Ludzie się w różny sposób odgrywają na innych. Ojciec mojego syna, za wniosek o pozbawienie go władzy rodzicielskiej, postanowił się zemścić i nie odwiedza go,a minęło już 7 lat. Nie wiem czy poznaliby się na ulicy, wątpię.
Oliwka kiedyś dorośnie, zacznie pewne rzeczy rozumieć- dużo będzie zależało jaką "prawdę" jej przedstawią.

tylko że my te wszystkie lata stracimy bez powrotnie :cry:

witam kochani w ostatnim dniu
starego roku chciała bym wam wszystkim złożyć życzenia aby ten nowy chociaż nie był gorszy ,aby było zdrowie ,siła ,pieniądze ,abyśmy coraz mniej spotykali na swojej drodze nieszczęść i jak najmniej sytuacji gdzie nic już nie możemy zrobić
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU
Obrazek

dorcia44

Post » Sob gru 31, 2011 17:08 Re: Szczęśliwa jedenastka +tymczasy SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU !

rowniez Tobie i najblizszym szczesliwego, dobrego, pomyslnego i zyczliwego Nowego Roku! :ok:

orchid

Od: Pt lut 27, 2009 20:21

Post » Sob gru 31, 2011 17:26 Re: Szczęśliwa jedenastka +tymczasy SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU !

I my się do zyczeń dołączamy - zdrówka Wszystkim życzymy :piwa:
Obrazek

LimLim

Post » Sob gru 31, 2011 17:34 Re: Szczęśliwa jedenastka +tymczasy .Zaorają mnie ;)

dorcia44 pisze:tylko że my te wszystkie lata stracimy bez powrotnie :cry:

Nie stracicie, bo walczycie. Łatwiej wyegzekwować uregulowanie kontaktów z dzieckiem, niż zmusić dorosłego faceta, żeby chciał widywać się z dzieckiem, gdy tego nie chce. Tak samo nie zmuszę dziadków mojego dziecka, żeby utrzymywali z nim kontakty.

Zdrowia, szczęścia, pomyślności i uregulowania spraw :)

dorobella

Od: Wto sty 06, 2009 19:52

[poprzednia][następna]