I również jestem za drugim rozwiązaniem Tereni jeżeli chodzi o leczenie kociakow.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
terenia1 pisze:GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 02.01.-08.01.2012 r.
02.01. pon. rano brak wie. Teresa
03.01. wt. rano brak wie. Ewa
04.01. śr. rano brak wie Cookie
05.01. czw.rano brak wie. brak
06.01. piat rano bez dyzurów bo sprzątamy
07.01. sob. rano Dorotka wie. brak
08.01. niedz. rano brak wie. brak
terenia1 pisze:Kurcze dziewczyny, albo ja jestem stara, albo mam sklerozędostałam na naszego maila adopcyjnego dziś no właściwie wczoraj taką informację, i szczerze mówiąc nie kojarzę chyba 22.12.11r. żadnej kotki nie wyadoptowaliśmy, no chyba że ze schroniska, ale w schronisku chyba naszych umów adopcyjnych z naszymi danymi nie podpisują, no sama nie wiem może coś kojarzycie, tu tekst maila:
"Dzień dobry,
piszę do Państwa w sprawie kotki, którą adoptowaliśmy 22.12.2011r. Nazwaliśmy kotkę Misia, ze względu na to, że ma taką puszystą sierść i jest taka przytulińska. Od razu też zareagowała na to imię, tak więc Misia:)
Odnośnie tego jak Misia się przystosowuje to można powiedzieć to, że chyba w końcu przestała się bać i zaczyna rozumieć że zawsze do niej wrócimy. Początkowo bardzo nerwowo jadła, rozglądając się na boki, teraz jest już spokojna. Bardzo jest towarzyska i chyba zaczyna się do nas przywiązywać:)
Będziemy informować Państwa na bieżąco a także jak podrośnie to będziemy przesyłać zdjęcia.
Pozdrawiamy,
Sonia N. i Adam S."
Coś ktoś coś kojarzybo ja niestety nie bardzo
wiesiak pisze:
W apteczce w czasie sprzątania znalazłam nalewkę z dziurawca z 2010 r .
balbina38 pisze:terenia1 pisze:GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 02.01.-08.01.2012 r.
02.01. pon. rano brak wie. Teresa
03.01. wt. rano brak wie. Ewa
04.01. śr. rano brak wie Cookie
05.01. czw.rano brak wie. brak
06.01. piat rano bez dyzurów bo sprzątamy
07.01. sob. rano Dorotka wie. brak
08.01. niedz. rano brak wie. brak
poniedziałek i środa rano
asiek_i_boguś pisze:No prześliczna ReniaRaport z dyżurku:
1. Aleśmy się za kotami stęskniły![]()
2. Leki podane, tylko jam chyba jest ślepa bo aniprazolu dla Aishy nie znalazłam. Napisane na kartce zostało.
3. Reszta ok. Trochę nas zaskoczyła woliera. Rozumiem, że tylko Józio nie ma białaczki ?![]()
Przytłaczam dopiero teraz że jakieś kotki bezdomne też dokarmiamy na zewnątrz? Można więcej informacji?
Cookie1706 pisze:terenia1 pisze:Kurcze dziewczyny, albo ja jestem stara, albo mam sklerozędostałam na naszego maila adopcyjnego dziś no właściwie wczoraj taką informację, i szczerze mówiąc nie kojarzę chyba 22.12.11r. żadnej kotki nie wyadoptowaliśmy, no chyba że ze schroniska, ale w schronisku chyba naszych umów adopcyjnych z naszymi danymi nie podpisują, no sama nie wiem może coś kojarzycie, tu tekst maila:
....
Toś mnie teraz zaskoczyła![]()
Wyjaśniło się już cos?
terenia1 pisze:Cookie1706 pisze:terenia1 pisze:Kurcze dziewczyny, albo ja jestem stara, albo mam sklerozędostałam na naszego maila adopcyjnego dziś no właściwie wczoraj taką informację, i szczerze mówiąc nie kojarzę chyba 22.12.11r. żadnej kotki nie wyadoptowaliśmy, no chyba że ze schroniska, ale w schronisku chyba naszych umów adopcyjnych z naszymi danymi nie podpisują, no sama nie wiem może coś kojarzycie, tu tekst maila:
....
Toś mnie teraz zaskoczyła![]()
Wyjaśniło się już cos?
Pani adoptowała kotkę białą z szarymi plamki z Kociej Chatki z ulicy Żyznejno też ciekawe nie wiedziałam, że mamy jakąś filię Kociej Chatki na ul. Żyznej nawet nie wiem gdzie to jest
asiek_i_boguś pisze:Ho ho hoWidzę, że dyżurki się rozchodzą jak ciepłe bułeczki
To my poprosimy o czwartek rano
Witam serdecznie !
Ślicznie dziękujęmy za piękną kartkę z życzeniami.
Również pragniemy życzyć zdrowych, spokojnych, rodzinnych Świąt oraz wszelkiej pomyślności, dużo zdrowia i szczęścia w Nowym Roku 2012 !
I żeby wszyscy mieszkańcy Kociej Chatki byli zdrowi i znaleźli swoje stałe domki)
Do życzeń przyłączają się również Fiona ( Trisia ) i Frodo
Obydwa kociaki czują się świetnie, rosną jak na drożdżach, Fionka - Trisia już została zaszczepiona, z jedzeniem suchego też nie ma już problemu.
Moja córka ułożyła nawet wierszyk o kociastych który pozwolę sobie dołączyć, jak również kilka nowych zdjęć :
"Kotki, kotki, wesołe kotki,
jeden szalony, a drugi słodki,
jeden pasiaty, drugi łaciaty,
kochają sie jak wariaty ! "
Pozdrawiam serdecznie, i do usłyszenia,
Agnieszka wraz z rodziną
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 624 gości