DT Matahari-kiepskie finanse.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 30, 2011 22:32 Re: DT Matahari- czarny miesiąc: Kropek ['] Szarlocia ['] :(

A jak ogłoszenia? Działają?
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Nie gru 04, 2011 10:12 Re: DT Matahari- czarny miesiąc: Kropek ['] Szarlocia ['] :(

villemo... po chwilowym odzewie, na teraz zaległa cisza...

Gabryś ma w pęcherzu moczany, mnóstwo bakterii, białko, krew i jeszcze coś tam... jest na diecie i tabletach, za jakiś tydzień będziemy powtarzać badanie, żeby sprawdzić, czy to działa...
Marcel i Pędzel mają ponownie luźne qpale, dostają antybiotyk i probiotyk... nie mam już siły na te ich problemy - Marcel załatwia się do kuwety, ale Pędzel robi to namiętnie poza... tak właściwie to oba chłopaki się przejadają i to jest powodem ich kłopotów...

Matahari

Od: Pon cze 18, 2007 7:18

Post » Czw gru 15, 2011 15:55 Re: DT Matahari- czarny miesiąc: Kropek ['] Szarlocia ['] :(

trochę wieści się pozbierało...
Marcel znalazł swój domek, chłopak aklimatyzuje się bez większych problemów, nad ranem tylko budzi Dużych i chce się bawić...
Gabryś wypiął się na suchą karmę, wymyślił sobie, że teraz będzie jadł tylko mokre... normalnie ręce opadają... nie stać mnie na saszetki renala dla chłopaka niestety... tablety łyka... kontrolę moczu robimy po świętach...
Skuter ma jakieś paskudztwo w pyszczychu - z tyłu za dziąsłami jakieś narośle, węzły chłonne powiększone, wdrożyliżmy leczenie i widać poprawę... ale jak poszłam z chłopakiem pierwszy raz do weta, to diagnoza mnie trochę zmroziła - podejrzenie nowotworu...
Pędzel nadal qpale wali poza kuwetą i trochę luźniejsze... już nie wiem co mogłoby mu pomóc... testujemy teraz probiotyk i jak nie będzie efektu robimy badanie - wymaz z prostnicy...
reszta stadka w normie... pożerają kilogramy karmy, produkują kilogramy urobku, bałaganią jak zawsze...

Matahari

Post » Sob gru 17, 2011 10:08 Re: DT Matahari- czarny miesiąc: Kropek ['] Szarlocia ['] :(

Matahari ogłoszenia Pędzelka i Rodzeństwa ZET cały czas ponawiam na tych portalach, skąd przychodzi powiadomienie.
Mam nadzieje, że da to jeszcze jakieś efekty.
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Wto gru 20, 2011 8:19 Re: DT Matahari- czarny miesiąc: Kropek ['] Szarlocia ['] :(

villemo... bardzo chciałabym...
mam teraz spore zmartwienie... mój prywatny Spacjol się zatkał... czekam na wynik moczu, żeby wiedzieć, czy są tam jakieś kryształy... niemniej wczoraj na USG wyglądało to masakratycznie... siwy dym w pęcherzu i jeszcze pełno na dnie leżało... chłopak bardzo ciężko wychodził ze śpiocha... ehhh...

Matahari

Post » Wto gru 20, 2011 11:11 Re: DT Matahari- czarny miesiąc: Kropek ['] Szarlocia ['] :(

Oj biedny Spacjolek :(
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Pt gru 23, 2011 12:28 Re: DT Matahari- czarny miesiąc: Kropek ['] Szarlocia ['] :(

do domku swojego poszła Zelda... wczoraj... już nikt wieczorem nie przychodzi do łóżka strzelać baranki prosto w nos...

Spacjol ma się zdecydowanie lepiej... w badaniu nie było na chwilę obecną kryształów... powtórzymy badanie po leczeniu antybiotykiem...
Fusia wymyśliła sobie chorobę, tym razem gardło... leczymy i wet już wysłyszał znaczną poprawę...

Matahari

Post » Pt gru 23, 2011 13:29 Re: DT Matahari- czarny miesiąc: Kropek ['] Szarlocia ['] :(

Obrazek

Książe Pan na wygnaniu pozdrawia wszystkich Świątecznie Obrazek
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Nie gru 25, 2011 22:00 Re: DT Matahari- czarny miesiąc: Kropek ['] Szarlocia ['] :(

Matahari pisze:do domku swojego poszła Zelda... wczoraj... już nikt wieczorem nie przychodzi do łóżka strzelać baranki prosto w nos...

:ok:

Ogłoszenia??
Pytam, bo niemal codziennie podbijam!!
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Pt gru 30, 2011 10:21 Re: DT Matahari- czarny miesiąc: Kropek ['] Szarlocia ['] :(

tak villemo...

Maciek miał pobraną biopsję, bo w pyszczku od nowa narosło... wynik pewnie dopiero w przyszłym tygodniu...
Gabryś ponownie różowe siki ma... najgorsze jest to, że na moczany nie ma specjalnego leczenia... będzie dostawał suplementy na kondycję pęcherza i mam nadzieję, że to pomoże... a chłopak ma humor i ochotę do zabawy... dziś rano włączyła mu się głupawka i uroczo to wyglądało, jak malutki kotecek bawi się na krześle...

Matahari

Post » Pt gru 30, 2011 13:46 Re: DT Matahari- czarny miesiąc: Kropek ['] Szarlocia ['] :(

To kto z rodzeństa ZET jeszcze nie ma domku??
I czemu nikt nie pyta o Pędzelka?? :(
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Pt gru 30, 2011 19:27 Re: DT Matahari- czarny miesiąc: Kropek ['] Szarlocia ['] :(

Dosiego Roku 2012 dla domu Matahari
Obrazek ObrazekObrazek

Bo kto nie był ni razu człowiekiem
Temu człowiek nie pomoże.

A.Mickiewicz

Sabinka

Od: Pt sie 08, 2008 16:36

Post » Pon sty 09, 2012 15:35 Re: DT Matahari- czarny miesiąc: Kropek ['] Szarlocia ['] :(

wieści sporo się pozbierało...
Spacjol się zatkał w ubiegły wtorek, miał wszyty cewnik, cuda wianki były... efekt jest taki, że w sobotę miał operację i otwierany pęcherz... kamieni nie było, porządnie wypłukany został i teraz cierpi na depresję kołnierzową...
Gabryś też miał w sobotę operację pęcherza... wet wyjął z niego około 10 kamieni - ostrych szczawianów... jego tak nie dotknęła depresja kołnierzowa, roznosi łazienkę z radości...
dziś chłopaki były na wizycie kontrolnej i wszystko oki jak na razie... no i oba chłopaki na diecie urinary mają być...
ciągle czekamy na wynik biopsji Skutera...
Żabcia ciągle niedomaga na dziąsła, przyjmuje tylko płynne pokarmy...
Zibi i Pędzel na antybiotyku z powodu przeziębienia...
ja nie wiem jak się nazywam, a jeszcze w ubiegłym tygodniu na głowę spadło mi żelazko - z 1,5 m wysokości... prześwietlenie nie stwierdziło mózgu - niczego innego się nie spodziewałam...

Matahari

Post » Pt sty 13, 2012 12:33 Re: DT Matahari- czarny miesiąc: Kropek ['] Szarlocia ['] :(

Po 3 latach mieszkania u nas, po dwóch tygodniach walki odeszła dzisiaj Żabcia [']

Tiris

Od: Pon paź 16, 2006 0:38

Post » Pt sty 13, 2012 14:41 Re: DT Matahari- odeszła Żabuś ['], bardzo nam smutno :(

Strasznie przykro to czytać. :cry: Śpij spokojnie Żabeńko[*]
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

[poprzednia][następna]