Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
próba leczenia z pedofiliikiche_wilczyca pisze:wariata z kocura robią
no nie, tatusiowi się narzędzia jeszcze mają przydaćSatyr77 pisze:ale Tatusiowi tego typu leczenia nie życzę
najmysia pisze:W trosce o "czystość" moich dziewczyn wypachniłam im dupy pachniuchami Diora "Midnight Poison" (sobie ich żałuję). One są duchi job twoja mać i długo się trzymają.
Gwałtek najpierw był w szoku termicznym, a następnie je olał i poszedł spać. Widać kocich facetów nie pociągają markowe perfiumy
kiche_wilczyca pisze:na zdęcia Klusia w sweterku będzie można liczyć
nie, te są zajebiaszcze, ostatnie, które mi zostały z testerów, jak jeszcze w sklepie robiłam. Też po praniu dalej walą.kiche_wilczyca pisze: pryśniesz się, nawet pół fiolki na siebie wylejesz a po godzinie nic nie czuć![]()
a nie idzie jesio tego zdobyć? "Być Może" są normalnie w sklepach, to może i to się da odnaleźć. Byte jak Być Może kościółkem nie trącały.izka53 pisze:zwało sie to Czerwone maki
a na jakiej półce i jako jaki bibelot Cię stawiają?pozytywka pisze:przepraszam, czy tu wszyscy z mojej półki?
izka53 pisze: zwało sie to Czerwone maki, tak waliło, ze człek zawrotów głowy dostawał, a w praniu tez nie zchodziło, waliło nadal![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bajera i 32 gości