Gibutkowa pisze:strelicja pisze:To ciekawam, co tam dziś Miszczuniowi udało się "posprzątać"?
Pewnie jedzenie ze stołu
No, od czegoś ten biust rosnąć musi

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gibutkowa pisze:strelicja pisze:To ciekawam, co tam dziś Miszczuniowi udało się "posprzątać"?
Pewnie jedzenie ze stołu
katarzyna1207 pisze:Od dzisiaj SZLABAN NA KABANOSKI ... i inne takie ...Przy okazji szczepienia Miszczunio został zważony u wetki ... 4, 55 kg ...
![]()
![]()
katarzyna1207 pisze:Od dzisiaj SZLABAN NA KABANOSKI ... i inne takie ...Przy okazji szczepienia Miszczunio został zważony u wetki ... 4, 55 kg ...
![]()
![]()
katarzyna1207 pisze:Ale Miszczu jest bardzo małogabarytowy ... I od czasu zabrania ze schronu podwoił swoją wagę ... i objętość w okolicach środka kota ...on NAPRAWDĘ jest tłusty ...
katarzyna1207 pisze:Gibutkowa pisze:Dowody poproszę
Zapakować ...?![]()
![]()
bulba pisze:Iiiii tam, luzikMoje koty po 5 kg ważą, a tłuste nie są
![]()
Gibutkowa pisze:katarzyna1207 pisze:Gibutkowa pisze:Dowody poproszę
Zapakować ...?![]()
![]()
Ty to wiesz jak mnie podejść![]()
![]()
![]()
Wiesz, ja naprawdę lubię swój wieszak i suszarkę na właściwym miejscu![]()
katarzyna1207 pisze:Ale Miszczu jest bardzo małogabarytowy ... I od czasu zabrania ze schronu podwoił swoją wagę ... i objętość w okolicach środka kota ...on NAPRAWDĘ jest tłusty ...
katarzyna1207 pisze:KTOŚ w nocy włamał się do szafki w kuchni, ukradł torebkę cukierków - mlecznych krówek, pożarł na parapecie jednego prawie w całości (łącznie z papierkiem)... po czym zwrócił efektownym pawiem po ścianie ...
![]()
![]()
Farbę mam niezmywalną ...
..całe moje szczęście, że nie kupiłam czekoladowych krówek ...
![]()
A przed chwilką Franka wyżarła mi pół gara barszczu ukraińskiego ... aż się boję myśleć, gdzie go odda z powrotem ...
edit: literówka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue i 23 gości