Gibutkowa pisze:A na ile obydwie są mniej-więcej określone wiekowo? I jak jest z tym widzeniem Pimpka, czy to tak całkiem, całkiem nic?
Pimpek jest o rok starsza od Tuśki czyli 1,5 roku i pół roku.
Pimpek troszeńkę widzi.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gibutkowa pisze:A na ile obydwie są mniej-więcej określone wiekowo? I jak jest z tym widzeniem Pimpka, czy to tak całkiem, całkiem nic?
Anna61 pisze:Gibutkowa pisze:A na ile obydwie są mniej-więcej określone wiekowo? I jak jest z tym widzeniem Pimpka, czy to tak całkiem, całkiem nic?
Pimpek jest o rok starsza od Tuśki czyli 1,5 roku i pół roku.
Pimpek troszeńkę widzi.
"W pustych źrenicach wciąż umiera świat do siebie samego niepodobny(...)
Czy zdołasz nas nauczyć, że są krzywdy inne prócz naszej?
Czy potrafisz przekonać, że w ślepocie może być szczęście?"
Anna61 pisze:
musiałam aż skopiować z ogłoszenia
"W pustych źrenicach wciąż umiera świat do siebie samego niepodobny(...)
Czy zdołasz nas nauczyć, że są krzywdy inne prócz naszej?
Czy potrafisz przekonać, że w ślepocie może być szczęście?"
delfinka pisze:Ja mam teraz dwa identyczne czarne kocurki, bracia. Śpią razem, bawią się razem, jedzą razem. Kichają razem. Chciałabym, aby byli zawsze razem, ale naprawdę, realnie, trudno wymagać od chętnych domków, aby przyjęli koty, których nie można od siebie rozróżnić.
delfinka pisze:Ja mam teraz dwa identyczne czarne kocurki, bracia. Śpią razem, bawią się razem, jedzą razem. Kichają razem. Chciałabym, aby byli zawsze razem, ale naprawdę, realnie, trudno wymagać od chętnych domków, aby przyjęli koty, których nie można od siebie rozróżnić.
Gibutkowa pisze:I przypominam o głosowaniu http://spechato.cz/dogs/rankings/
Wybieramy pieska z góry listy i klikamy po prawej w górze. Klikać można każdego dnia jeden raz.
Gibutkowa pisze: wejdź w ten link co podałam i karm pieska który ma najwięcej procent. To gwarantuje że największa ilość piesków zostanie nakarmiona. Jakby były dwa pieski i połowa osób głosowała na jednego a połowa na drugiego to żaden by karmy nie dostał bo każdy z nich miałby po 50% a jakby wszyscy karmili jednego (tego samego) to miałby 100% i dostał by karmę bo tylko to 100% się na karmę przekłada. A karmę przecież i tak podzielą na wszystkie psiaki
EDIT: ten link http://spechato.cz/dogs/rankings/
Gibutkowa pisze:Aniu sprawdzałam maila, jak na razie cisza![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Wojtek i 66 gości