MaryLux pisze:Uadna kicia
Inka
Cześć ciociu Inko

Mikusia
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:Uadna kicia
Inka
tosiula pisze:MaryLux pisze:tosiula pisze:MaryLux pisze:Miaudoberek
Cześć dziewuchyCo słychać u was?
Właściwie to nic nowego. Jemy, śpimy i budzimy Dużą, jak jesteśmy głodne. I w tym roku już jej do pracy nie puścimyAha, i Doctorra też już w tym roku nie zobaczymy, jupiiiiiiiiiiii!
I + K
Nasz Duża poszła do pracy. Ale mamy nianięA w ciągu najbliższych dni zawlecze nas do weta na kuju. Podobno dla naszego dobra
A już mieliśmy nadzieję, że jak jest bez auta to nas nie dowiezie
tosiula pisze:MaryLux pisze:Uadna kicia
Inka
Cześć ciociu InkoTeż myślę, że jestem ładna. Nawet bardzo
I mam wyjątkowej urody ogonek
Odwiedzaj mnie ciociu bo na razie moja rodzinka do mnie nie gada zbyt przyjaźnie
![]()
Mikusia
MaryLux pisze:tosiula pisze:MaryLux pisze:tosiula pisze:MaryLux pisze:Miaudoberek
Cześć dziewuchyCo słychać u was?
Właściwie to nic nowego. Jemy, śpimy i budzimy Dużą, jak jesteśmy głodne. I w tym roku już jej do pracy nie puścimyAha, i Doctorra też już w tym roku nie zobaczymy, jupiiiiiiiiiiii!
I + K
Nasz Duża poszła do pracy. Ale mamy nianięA w ciągu najbliższych dni zawlecze nas do weta na kuju. Podobno dla naszego dobra
A już mieliśmy nadzieję, że jak jest bez auta to nas nie dowiezie
Nasza nie ma auta w ogóle i nas do weta nie wozi. To jeszcze gorzej, bo nasz wet ma auto i męczy nas w naszym własnym Domku![]()
I + K
MaryLux pisze:tosiula pisze:MaryLux pisze:Uadna kicia
Inka
Odwiedzaj mnie ciociu bo na razie moja rodzinka do mnie nie gada zbyt przyjaźnie
![]()
Mikusia
Będę Cię odwiedzać. Ale ja też nowym kotom często robię chchchchuuuuuuuuuuuuu![]()
Inka
tosiula pisze:MaryLux pisze:tosiula pisze:MaryLux pisze:Uadna kicia
Inka
![]()
Mikusia
Będę Cię odwiedzać. Ale ja też nowym kotom często robię chchchchuuuuuuuuuuuuu![]()
Inka
Ja im też cały czas robię chchchchuuuuuuuuuPrzeciez nie dam się zastraszyć
MaryLux pisze:tosiula pisze:MaryLux pisze:tosiula pisze:MaryLux pisze:Uadna kicia
Inka
![]()
Mikusia
Inka
Ja im też cały czas robię chchchchuuuuuuuuuPrzeciez nie dam się zastraszyć
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to razem im zrobimy chchchchuuuuuuuuuuuu
![]()
tosiula pisze:Ale fajna z ciebie koleżanka![]()
![]()
MaryLux pisze:tosiula pisze:Ale fajna z ciebie koleżanka![]()
![]()
Naprawdę tak myślisz?
Chodź, postraszymy Racia, on mówi, że baby są złe...
Inka
tosiula pisze:MaryLux pisze:tosiula pisze:Ale fajna z ciebie koleżanka![]()
![]()
Naprawdę tak myślisz?
Chodź, postraszymy Racia, on mówi, że baby są złe...
Inka
Pewnie, że go postraszymy. Niech wie, że nie boimy sie jego gadania....Tylko żeby nie mówił później, że naprawdę jesteśmy złe...
Mika
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 64 gości