A Krakvet.... mają super ceny, ale żadne moje zamówienie w terminie i zamówionej zawartości nie doszło. Zawsze były jakieś zmiany, bo nie mieli na stanie karmy, którą chciałam. Przestałam u nich zamawiać

Moderator: Moderatorzy
Megana pisze: Pani wet przyłożyła słuchawkę do fistaszkowej piersi chudej i stwierdziła bardzo dużą niedomykalność zastawki dwudzielnej. No jest w narodzie przekonanie, że porządny pies się upodabnia do swojej pańciale niech no patyczak nie przesadza, co? Na wszelki wypadek mu nie mówię, że jeszcze jest druga zastawka... nie, że w ogóle, ale cicho sza.
Poważnie mówiąc - bez konsultacji kardiologa nie ma mowy o narkozie. Jutro będą wyniki badania krwi, a z panią kardiolog umówimy się po Nowym Roku, bo jest na urlopie.
Megana pisze:Ubocznym skutkiem wizyty w lecznicy był gustowny pedicure i w dolnych rejonach teraz się prezentujemy elegancko...
Hańka pisze:Mogę się wymądrzyć? Zastawka mitralna=zastawka dwudzielna.
Apsa pisze:Hańka pisze:Mogę się wymądrzyć? Zastawka mitralna=zastawka dwudzielna.
No proszę, czyli mają całkiem to samo![]()
A trójdzielna to pewnie ta druga nazwa, z którą się spotkałam, też na "m".
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości