Poker po sterydzie OK, nie spawa ale chyba grzybek jakby chciał wrócić.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vailet pisze:Kasia to przez to że nie ma nowego wątku i nic nie piszesz o naszym ulubionym Ziabolku
Z tego wynika, że można kontynuować ten sam wątek.Hakita pisze: Kochani już wszystko wiem...![]()
Dziękuję Wam za cenne wskazówki i chęć pomocy w temacie wątku.
Skonsultowałam sprawę z Adminem i mogę kontynuować obecny wątek![]()
Kiedyś prace Forum spowalniały wątki mające ponad 100 stron, dlatego trzeba było zakładać nowe.
Na szczęście to się zmieniło![]()
Tak więc wszem i wobec ogłaszam, że nasz wątek będzie dalej kontynuowany...![]()
Gibutkowa pisze:No właśnie coś nie mogę...Wziął i zniknął czy jak
katarzyna1207 pisze::oops:![]()
![]()
Wstyd mi ... że mnie tu nie było ...Ziabol jakoś się trzyma ... ale niestety pawiki już mu się zdarzają co kilka dni ...
Poza tym stwierdził, że chyba najwyższa pora dojrzewać ... w związku z czym łazi po mieszkaniu, ryjka piłuje i szuka ...
No i oczywiście już zebrał łomot od jedyniesłusznierządzącegokocura ... chciał mu oddać, ale przecież taka z niego pierdoła, że nie trafił ...
![]()
Edyta, a skąd Ty masz takie wiadomości, że jest nowy wątek przeniesiony przez moda ??? bo ja nic nie wiem, i podobno już można ciągnąć dłuuuuuuugaśne wątki ...
vailet pisze:On jest wykastrowany?Ja akurat nic o dłuuugich wątach nic nie wiem
katarzyna1207 pisze:vailet pisze:On jest wykastrowany?Ja akurat nic o dłuuugich wątach nic nie wiem
Nie jest ... przy jego stanie zdrowia nie był to priorytet ... zwłaszcza, że ani nie znaczy, ani czuć sików kocurem ... On chyba do tej pory nawet nie wiedział, że jest facetem ...No i niestety, u niego kastracja nie byłaby prosta - jest jednostronnym wnętrem (to tak na dokładkę, jakby mało miał problemów zdrowotnych
)
Użytkownicy przeglądający ten dział: dino&felek i 185 gości