No i nie wiem, jak z forum "chorobowym".
Może nich pomysł dojrzewa. Zobaczymy, co się przez tydzień wykluje.

W każdym razie: zgłaszajcie się nadal i wygłaszajcie swoje opinie.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
taizu pisze:A czy jest możliwe zrobienie podforum z hm.. pod-podforami? Podoba mi się pomysł podforum "kocie zdrowie", dla wielu osób szukających rady czy wsparcia byloby to pomocne, ale z drugiej strony - w takim podforum pojawiłoby się mnóstwo wątków i wąteczków utrudniających poszukiwania...
najszczesliwsza pisze:Zapobiegłoby to także pojawieniem się osób, które udzielają rad odnośnie leczenia kotów z w/w schorzeniami które są sprzeczna z po 1. rozsądkiem, po 2. z medycyną weterynaryjną. Można byłoby je zbanować i tyle.
ana pisze:Czy znajdzie się piętnaście* osób chętnych do utworzenia otwartego podforum tematycznego poświęconego problemom kotów z PNN (przewlekłą niewydolnością nerek, oraz dla kotów z cukrzycą?
Slonko_Łódź pisze:najszczesliwsza pisze:Zapobiegłoby to także pojawieniem się osób, które udzielają rad odnośnie leczenia kotów z w/w schorzeniami które są sprzeczna z po 1. rozsądkiem, po 2. z medycyną weterynaryjną. Można byłoby je zbanować i tyle.
Myślę jednak, że nie powinniśmy posuwać się za daleko. Szczególnie, że jak rozumiem mod NIE BĘDZIE specjalistą nefrologiem, który mógłby ewentualnie weryfikować pod tym kątem zamieszczane posty....
magicmada pisze:Zamykanie podforum nie ma sensu, powinno być otwarte dla potencjalnych chętnych, którzy mają kota z danym problemem. Chyba, że ma być to TWA.
ana pisze:Ja mam na myśli wyłącznie forum otwarte.
Argument o lęku przed napastliwością forumowiczów do mnie nie trafia.
Jesteśmy dorośli. Przecież.
Nikt nam nie każe odpowiadać na zaczepki.
najszczesliwsza pisze:magicmada pisze:Zamykanie podforum nie ma sensu, powinno być otwarte dla potencjalnych chętnych, którzy mają kota z danym problemem. Chyba, że ma być to TWA.
Najpierw trafiałoby się na wątek dla nerkowców.
Potem na podforum.
Ja to tak widzę.
magicmada pisze:Zamykanie podforum nie ma sensu, powinno być otwarte dla potencjalnych chętnych, którzy mają kota z danym problemem. Chyba, że ma być to TWA.
ksb pisze:Trochę się pogubiłam...
Podforum zamknięte - czyli widoczne tylko dla określonego grona użytkowników?
Czy też dostępne dla wszystkich zarejestrowanych użytkowników?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości