Kupiłam mamie drugi duży , stabilny kontenerek, i w niego włożę maluchy a Citkę do jej starego Będzie dobrze:)
Dziś miałam w klasie wigilię i znów zapytałam uczniów czy ktoś nie chciałby dwupaka. Jeden uczeń mówi, że bardzo by chciał, ale musi porozmawiać z mamą, bo brat ma alergię. Pokazałam mu zdjęcia kotków i się zakochał i zobaczymy co z tą mamą wymodzi
beateczka pisze:za chwilę podróż a tu śnieżek Olu uważaj na kotki i oczywiście na siebie
Damy radę - ja jeżdżę bardzo ostrożnie i nie szarżuję zimą. Pomyślałam, że dam kotkom na noc odrobinę relanium, aby dobrze spały, żebym wyspała się, bo przed podróżą lepiej to zrobić.
Wczoraj miałam badania, i enzymy wątrobowe trzykrotnie wyższe niż powinny być. Alkoholu w ogóle nie piję, kawę jedną dziennie, herbaty w ogóle
Ponieważ jutro jadę i przez najbliższy tydzień nie będzie mnie na forum, pragnę już dziś złożyć Wam życzenia RADOSNYCH, SPOKOJNYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA
Świąt białych, pachnących choinką, skrzypiących śniegiem pod butami, spędzonych w ciepłej, rodzinnej atmosferze, pełnych niespodziewanych prezentów. Świąt dających radość i odpoczynek, oraz nadzieję na Nowy Rok, żeby był jeszcze lepszy niż ten, co właśnie mija... Życzy Broszka