Beeju, Guree i Natalia.... i Kacperek..? zmiany...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 13, 2011 18:19 Re: Beeju, Guree i Natalia.... i Kacperek..? zmiany...

shira3 pisze:Fotki wypas :1luvu: , kotki wypas :1luvu: :1luvu: , drapak wypas :mrgreen: a kanapa jakby moja..... 8O
:oops:

zdjęcie drapaka później wrzucę ;)
A co co kanapy - to koc :mrgreen:

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Śro gru 14, 2011 9:25 Re: Beeju, Guree i Natalia.... i Kacperek..? zmiany...

A ja się pochwalę, że prawdopodobnie Beeju będzie na kalendarzu :oops: :mrgreen:
moje burasiątko robi karierę :lol: ale co ja zrobię, jeśli zażyczy sobie atłasowej kołderki i tkanego złotem drapaka...? :roll: :lol:

charm

Post » Śro gru 14, 2011 9:26 Re: Beeju, Guree i Natalia.... i Kacperek..? zmiany...

chociaż złoty drapak to niebardzo, źle by się drapało... :ryk:
ale szafki z szufladami do własnej dyspozycji to już możliwe :lol:

charm

Post » Śro gru 14, 2011 9:33 Re: Beeju, Guree i Natalia.... i Kacperek..? zmiany...

a przy okazji natknęłam się na stary post Agi ;)

blondi2911 pisze:Mam trzy nowe kociaki na stanie :cry: Maluchy strasznie wystraszone, zapchlone ale ogólnie wyglądają na zdrowe :wink: Dwóch burych chłopaków i czarna dziewczynka. Chłopaczyska są większe i silniejsze niż maleńka....Jutro jadę z całą trójką do weta na przegląd.

A to zdjęcia moich tymczasów (...)

chlopak pierwszy
Obrazek
Obrazek

i drugi
Obrazek
Obrazek
(...)

Poznajecie, który jest który? :mrgreen:

charm

Post » Śro gru 14, 2011 10:37 Re: Beeju, Guree i Natalia.... i Kacperek..? zmiany...

Pierwszy Beeju, drugi Guree? :twisted:
A co to za kalendarz, pochwal się :D

Pasibrzucha

Od: Sob lis 06, 2010 10:32

Post » Śro gru 14, 2011 10:41 Re: Beeju, Guree i Natalia.... i Kacperek..? zmiany...

Pasibrzucha pisze:Pierwszy Beeju, drugi Guree? :twisted:

oczywiście :mrgreen: :mrgreen:

Pasibrzucha pisze:A co to za kalendarz, pochwal się :D

Chatulowy, taki ze zdjęć byłych podopiecznych ;)

charm

Post » Pt gru 23, 2011 13:41 Re: Beeju, Guree i Natalia.... i Kacperek..? zmiany...

Obrazek

Książe Pan na wygnaniu pozdrawia wszystkich Świątecznie Obrazek
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Śro gru 28, 2011 12:28 Re: Beeju, Guree i Natalia.... i Kacperek..? zmiany...

dziękuję za życzenia :oops: :piwa:

a ja w okołoświątecznym okresie komputer omijałam szerokim łukiem :mrgreen:
przejadłam się, odpoczęłam, i zbieram siły na intensywny początek roku ;)

zdjęcia dzisiaj będą :mrgreen:

a na razie umówiłam się na badania lekarskie i parę takich - od poniedziałku zaczynam nową pracę :mrgreen:
a na razie czeka mnie jeszcze 5 dni bezrobocia :lol: - celowo dałam wypowiedzenie parę dni wcześniej, żebym po świętach była "bezrobotna" i miałam w kooońcu choć parę dni dla siebie - dzisiaj planuję jeszcze zrobić peeling, maseczkę, nogi wydepilowałam w święta, posprzątałam przed świętami, a teraz po prostu odpoczywam i nadrabiam zaległości zewsząd mnie atakujące ;)

charm

Post » Śro gru 28, 2011 12:41 Re: Beeju, Guree i Natalia.... i Kacperek..? zmiany...

Bardzo słuszne posunięcie :twisted:
W końcu musisz się zresetować :wink:
A na fotki już mam oskomę :wink:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Śro gru 28, 2011 13:30 Re: Beeju, Guree i Natalia.... i Kacperek..? zmiany...

AYO pisze:Bardzo słuszne posunięcie :twisted:
W końcu musisz się zresetować :wink:
przy moim ostatnim trybie życia zdecydowanie... ileż można funkcjonować na maksymalnych obrotach po kilkanaście godzin dziennie :roll:
no, ale, mam nadzieję, że od stycznia będzie lepiej :oops:

charm

Post » Śro gru 28, 2011 13:59 Re: Beeju, Guree i Natalia.... i Kacperek..? zmiany...

Charm, ustaw nowych szefów jak trzeba :ok:
A obecny czas jest Twój :D
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Śro gru 28, 2011 14:07 Re: Beeju, Guree i Natalia.... i Kacperek..? zmiany...

psiama pisze:Charm, ustaw nowych szefów jak trzeba :ok:
:mrgreen:

psiama pisze:A obecny czas jest Twój :D
odkurzyłam, posprzątałam, a w kuchni gotuje się makaron na zapiekankę ;)
w między czasie złamałam paznokieć (sic!), a dopiero co zaczęły odrastać :cry: (niestety stresy u mnie w dużej mierze odbijają się a paznokciach :( ) ale chociaż jak przestałam pracować to przestały się tak drastycznie rozdwajać ;)

dzisiaj jeszcze planuję poza peelingiem i maseczkę jakiś okładzik glicerynowo-nawilżający na dłonie, i parę takich ;)
no i biorę się za prezentową książkę :mrgreen:
(na szczęście prezenty w tym były nadzwyczaj trafione :D )

charm

Post » Śro gru 28, 2011 14:09 Re: Beeju, Guree i Natalia.... i Kacperek..? zmiany...

Mówią, że na paznokciach wychodzą niedobory, ale czasem po prostu ma się słabe ;)
Tipsy sobie sprezentuj jak lubusz długie. Co będziesz czytać ?
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Śro gru 28, 2011 14:17 Re: Beeju, Guree i Natalia.... i Kacperek..? zmiany...

Zeznawaj - co dostałaś do czytania :twisted:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Śro gru 28, 2011 14:26 Re: Beeju, Guree i Natalia.... i Kacperek..? zmiany...

psiama pisze:Mówią, że na paznokciach wychodzą niedobory, ale czasem po prostu ma się słabe ;)

ja mam "z natury" bardzo mocne - nawet krótkie i połamane mają ze dwa mm, a "standardowo" mają ok 5-7mm, są mocne, nie łamią się, i szybko rosną :mrgreen:
ale przy jakimś silnym dłuższym stresie (np rozwód, końcówka pracy w mojej byłej firmie, itd) zaczynają się rozwarstwiać na praktycznie całej powierzchni, więc potrzeba paru tygodni, żeby wróciły do normy ;)

nad tipsami myślałam - mamę namówiłam jak uszkodziła paznokcie w trakcie remontu, żeby mogły odrosnąć, i generalnie była bardzo zadowolona, ale wątpię, żebym się przed sylwestrem zdecydowała ;)

charm

[poprzednia][następna]