uroczy prezent

uwielbiam takie różowe noski

prawdziwy facet kocha słodycze

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mar9 pisze:
uroczy prezent
uwielbiam takie różowe noski![]()
prawdziwy facet kocha słodycze![]()
agakow82 pisze:kochane zaczynam wracac do normalnego trybu zycia wiec i czesciej bede pisac i czesciej zdjecia dawac
mar9 pisze:no i co? obiecanki, cacanki a tu ani wieści ani zdjątek...![]()
hop, hoooop, jest tu ktoooośśśś?
agakow82 pisze:mar9 pisze:no i co? obiecanki, cacanki a tu ani wieści ani zdjątek...![]()
jestesmy jestesmy
przesyłamy pozdrowionka i buziaki.
Kociaki zdrowe , ostatnio zrobily sie niegrzeczneczasami sie bija i nie wiem czy to zabawa czy wojna.............ale krwi nie ma a potem sie miziaja wiec chyba jest ok
mar9 pisze:agakow82 pisze:mar9 pisze:no i co? obiecanki, cacanki a tu ani wieści ani zdjątek...![]()
jestesmy jestesmy
Kociaki zdrowe , ostatnio zrobily sie niegrzeczneczasami sie bija i nie wiem czy to zabawa czy wojna.............ale krwi nie ma a potem sie miziaja wiec chyba jest ok
a może po prostu kłótnie zakochanych
agakow82 pisze:mar9 pisze:agakow82 pisze:mar9 pisze:no i co? obiecanki, cacanki a tu ani wieści ani zdjątek...![]()
jestesmy jestesmy
a może po prostu kłótnie zakochanych
Marysiu chyba masz racje to były kłótnie zakochanych .Mineły tak szybko jak przyszły:)
Użytkownicy przeglądający ten dział: raiya i 76 gości