Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Jest nas dużo.....Szczecin.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob gru 24, 2011 12:29 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

Obrazek (cichy podczytywacz :D)
Obrazek...Obrazek .. http://facebook.com/julka75
Obrazek Obrazek Obrazek ...................... Obrazek

julka75

Od: Pt kwi 15, 2011 0:00

Post » Sob gru 24, 2011 15:11 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

Świąt pełnych ciepłych chwil spędzonych w gronie bliskich sercu Dużych i Kociastych

agiag

Od: Pon paź 20, 2008 16:38

Post » Sob gru 24, 2011 22:33 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

Obrazek

Witam Kochani.Przepraszam że tak pózno, ale od wielu lat nasza Wigilia zaczyna sie dopiero, kiedy skończę karmić.Za moment zjemy rybkę. :wink:

Niebo juz co prawda pełnie gwiazd, :roll: ale wszystkie kociaki dostały pyszną kolację wigilijną. :D Trzeba było jeszcze na szybciutko zrobić sałatkę i dopiero teraz możemy usiąść spokojnie.

Dziękuję Wam Kochani za Życzenia. :1luvu: :D :1luvu: Za to że JESTEŚCIE , :1luvu: Wspieracie nas, :1luvu: odwiedzacie wątek :1luvu: i trwacie przy nas. :1luvu: Obrazek

Życzę Wam Radosnych , Spokojnych, Pogodnych Świąt i Odpoczynku. :D
Obrazek
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Nie gru 25, 2011 10:44 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

Izuś Tobie, Męzowi, wszystkim czytającym Twój wątek i Waszym zwierzakom składam życzenia cudownych, spokojnych Świąt dobrego jedzonka :mrgreen: i odpoczynku.
Ania
Obrazek

Ania i jej Nitro

Od: Pon lip 25, 2011 13:44

Post » Nie gru 25, 2011 20:51 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

Świateczne pozdrowienia od Niuni :lol:

Obrazek

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Pon gru 26, 2011 14:00 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

Nie złożyłam życzeń przed Świętami :oops:
Ale teraz życzę wszystkim sympatykom tego wątku i Tobie Izo aby wszystkie dni w nadchodzącym roku mijały spokojnie i radośnie, tak jak Święta mijać powinny :s4:

Obrazek
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Wto gru 27, 2011 23:01 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

I nikt się tu nie odzywa... To ja się przywitam chociaż, skoro wątek czytać zaczęłam :) Dzień dobry :)

idaemean

Od: Czw gru 22, 2011 9:33

Post » Wto gru 27, 2011 23:07 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

idaemean pisze:I nikt się tu nie odzywa... To ja się przywitam chociaż, skoro wątek czytać zaczęłam :) Dzień dobry :)

Dzien dobry!
Iza pewno zajęta, kuwety czyści, kotom gotuje -,nie ma lekko!...
Ale na pewno nie obrazi się, jak Cię w jej imieniu przywitam!
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Śro gru 28, 2011 0:12 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

A, bo to taki czas, sprzątanie po świętach, a przedtem było sprzątanie przed świętami ;)
Iza tego w ogóle ma x razy więcej :(

Witaj na forum :)
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Śro gru 28, 2011 0:16 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

taizu pisze:
idaemean pisze:I nikt się tu nie odzywa... To ja się przywitam chociaż, skoro wątek czytać zaczęłam :) Dzień dobry :)

Dzien dobry!
Iza pewno zajęta, kuwety czyści, kotom gotuje -,nie ma lekko!...
Ale na pewno nie obrazi się, jak Cię w jej imieniu przywitam!

Dziękuję Taizu. :D :1luvu: Tak faktycznie wróciłam i odebrałam tylko szybciutko pw i zabrałam się za sprzątanie kuwet i palenie w piecach.Prawdę mówiąc wcale w Święta nie odpoczęłam. :| Bo i jak. :roll: Jestem zmęczona, można rzec jeszcze bardziej, bo chociaż ominęło mnie kupowanie jedzenia dla kotów przez 3 dni, to wczesniej tyle razy musiałam sie nalatać do sklepu, zeby jakoś koty zabezpieczyć, potrójnie nadżwigać, że na dobra sprawę ,to teraz czuję się wyeksploatowana, zniechęcona i tylko nawala mnie kręgosłup. :|

iza71koty

Post » Śro gru 28, 2011 0:17 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

Witamy Serdecznie :D

iza71koty

Post » Śro gru 28, 2011 0:23 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

Nie czułam Świąt w tym roku. :roll: Denerwowały mnie. :| Nie wiem czemu.....Teraz denerwuja mnie te wszystkie swietlne dekoracje.Bolą mnie od nich oczy.Jestem przemęczona, niewyspana, mam wrażliwy wzrok. :|
Dzisiaj zaczeły sie pierwsze petardy.Myśle o młodych kotkach.Żal mi ich, bo one nie wiedzą jeszcze co to znaczy.Zaczyna mnie ogarniać niepokój jak co rok. :|

Nie martwie sie o starsze koty.One juz wiedzą ze trzeba sie ukryc i przeczekać.

Pogoda zwariowała.A ja od dwóch dni nie widzę Ogonka.Nie mam jak podać mu leku.Nie jest z nim dobrze. :| Dzisiaj przejrzałam połówkę sypialni w której śpi, bo go szukałam wszędzie.Na posłaniu jest zaschnięta ropna wydzielina w dużej ilosci.Zle to wygląda. :|

Chyba mi odejdzie Buba. :| Ona jest zaszczepiona jak wiekszosć moich Rezydentów.Nigdy nie chorowała.Dzisiaj odmówiła posiłku.Moje stado w domu jest coraz starsze.Coraz trudniej znieść mi każdą kolejną śmierć..... :|

iza71koty

Post » Śro gru 28, 2011 9:42 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

No właśnie, te cholerne petardy.Nienawidze tego ustrojostwa :evil:
Cieszy mnie tylko jeden fakt, że w Duplincu na sylwestra prawie nikt ich nie używa.Gorzej jest niestety w haloween :?

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Śro gru 28, 2011 21:26 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

iza71koty pisze:Dzisiaj odmówiła posiłku.Moje stado w domu jest coraz starsze.Coraz trudniej znieść mi każdą kolejną śmierć..... :| [/b]

Utul swoje staruszki od moich staruszków i niech Nowy Rok będzie spokojny...

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Śro gru 28, 2011 23:44 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

Buba odeszła... :cry: Przed chwilką....

Żegnaj Kochana [*]. :cry:

iza71koty

[poprzednia][następna]