pani jutro wyśle mi foty-podobno ma dużo fajnych.
a cała sprawa wygląda tak:
pani bardzo się przywiązała do Fila a jednocześnie wie już że bedzie musiała go oddać.
już od jakiegoś czasu szuka mu domu..dał ogłoszenia,Fila chce wziąć pani babcia ale ona ma 3 pieski które na npc bierze z ogródka do domu a więc Fil by się bał.
chce go wziąć też oani brat ale mieszka jeszcze z rodzicami a mama t eż jest alergiczką więc może się powtórzyć historia.
obawiam się że gdybym się nie odezwała w święta to pani w ogóle by mi nie napisala o problemie bo pewnie uznałaby że nie chce mi robić kłopotu-sama znalazłaby mu dom..
ale od początku-
-niedługo po zaadoptowaniu Fila państwo postanowili wynająć swoje mieszkanie bo uznali że jest za duże.
państwo b. dużo pracują i czasowo pani zamieszkała z Filem na Gocławku a pan przy lotnisku-bo tam ma blisko do pracy.
pan na wszelki wypadek,czując że kotek może go uczulac odczulał się co miesiąc,również z sierścią Fila.aby być zdrowym jak znowu zamieszkają razem..
niestety państwo spotykając się zauważyli że pan po spotkaniu z panią żle się czuł. koledzy pana mówili pani że pan ma objawy uczulenia ale pani to trochę bagatelizowała..
przed Świętami pan odwiedził panią w jej mieszkaniu-po ok godzinie poszedł do pracy-szefowa zawiadomiła panią że pana zabralo pogotowie i pana zostawili w szpitalu-i wtedy pani przeraziła sie nie na żarty.
Państwo zamierzają jednak wkrótce zamieszkać razem-pani chce być z Filem ale chce być też z mężem.
Leczenie męża nie przynosi żadnego skutku a więc pani rozumie już że musi oddać Fila..
dlatego zaczęła już jakiś czas temu szukać mu domu w rodzinie,wśród znajomych i poprzez ogłoszenia lokalne.
z mojej strony sprawa wygląda tak:
jeśli wystąpi nagła sytuacja to wiadomo-wezmę Fila i zawsze "upchnę" gdzieś ..
jednak uważam że najlepiej dla Fila aby Fil przeszedł od razu do swojego nowego ds-u czyli
1-sza prośba-jak tylko bedą foty od pani to prośba o fb do Niki lub do Aburacze-jednak nie chciałabym obciażać dodatkowo Adama dlatego jeśli Niki mogłaby to ..
2-ga prośba do Aburacze o odnowienie ogłoszeń i podmiankę fotek jeśli to będzie możliwe.
3-cia prośba do alareipan o allegro-już obiecane
pani b. dużo pracuje a więc Fil siedzi sam od 10-tej do 22-giej-sama nie wiem jak to możliwe że nie płacze-bo podobno nie płacze i jest kotem idealnym-nie ma znim żadnych problemów.
jednak serce mnie boli i nie chciałabym aby długo taki stan trwał-chciałabym aby albo znalazł lada chwila ten swój idealny domek na zawsze,albo zabiore go do siebie aby nie byl samotny całymi dniami..
jak oddawałyśmy Fila to pani pracowała w domu-wiedząc że Fil nie lubi samotności właśnie dlatego zdecydowałam się oddać tam Fila..widać jednak że nigdy nie można mieć pewności co do losu kicia choćby się chciało jak najlepiej...
jak coś pomylilam to prosze alareipan o sprostowanie
stwierdziłyśmy z alareipan zgodnie że jeszcze jedyna szansa w naszym detowym etatowym Lowelasie o imieniu zaczynająym się na K....

, bo gdyby tak państwo zdecydowali się jednak rozstać to pani na pewno zatrzymałaby Fila
może warto o to powalczyć i wyslac pana doktora celem zbadania...kotka