ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto gru 27, 2011 17:54 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

Animalon,jasdor,dziekuję dziewczyny za najpiękniejszy wątek jaki czytałam od czasu kiedy się tu zarejestrowałam :1luvu: :1luvu: :1luvu: no i oczywizda dalej mam zamiar tu siedzieć,nikuda,nikt i nic mnie stąd nie ruszy
No i oczywście wieeelkie dzięki urwiniu za ten piękny bazarek,gdzie dzięki niemu wypatrzyłam i pewnie nie tylko ja watek Ciachów
I jeszcze z jakim hapyendem ten wątek :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Animalon,yyyyy, jako koci przysmak międzyżarełkowy podstawowy dawałaś im drożdże? 8O 8O 8O

wmordejeżanietoperza one sa ogromne :1luvu: 8O 8O 8O

A jak sobie przecudownie śpią :1luvu: :1luvu: :1luvu: śnią pewnie ,jak do raju dojeżdżały
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto gru 27, 2011 17:58 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

Myślę, że czas zmienić banerek w podpisie. Ptyśki już będą szczęśliwe na zawsze, więc reklama innej biedy niechaj idzie z nami w "miau".
Ja już to uczyniłam, bo Szarusia, śliczna bezdomna koteczka, czeka na tylko swój domek :ok: :ok: :ok:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Wto gru 27, 2011 19:28 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

jak ja sie ciesze, ze te slodkie pyszczki maja juz wlasny domek :1luvu: :1luvu: dojechaly bez przeszkod :1luvu: :1luvu: no, dobra, teraz dajcie Malgosi i Ptysiom troche czasu na oswojenie sie ze soba i zaaklimatyzowanie sie :) Dajcie im czas by sie soba nacieszyli, a potem czekam na nowy watek lub cokolwiek, co sie dzieje u najslodszego kociego rodzenstwa :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto gru 27, 2011 20:14 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

spokojnie :) wieści będę starać się dawać na bieżąco 8) starać się będę, bo jak będę w pracy a pracuje przy inwestycjach, więc pod koniec roku będzie ciężko.. na początku przyszłego to samo... sprawozdania będę musiała posprawdzać...

Na dzień dzisiejszy mogę powiedzieć, że Ptysie praktycznie się zaaklimatyzowały, tzn szaleją po całym mieszkaniu, ale jak mnie widzą to jeszcze mają chwilkę zawahania, ale wystarczy, że coś do nich powiem i zaczynają się przytulać :1luvu: :1luvu:

A właśnie.. nie macie pojęcia jakie to przytulasy :ryk: :ryk: :ryk: normalnie ręki mi brakuje.. i to chcą być wypieszczone jedno i drugie NA RAZ 8O 8O 8O Już się śmiałam do znajomej, że muszę sobie znaleźć faceta 8) 8) 8) 8) 8) , bo sama kociaków nie jestem w stanie wypieścić, a tak i kociaki i Ja będziemy wypieszczeni :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Ale co tu dużo mówić... Marzyłam o takich kociakach :ryk: :ryk: :ryk:

Malgosia Wroc

Od: Nie lis 20, 2011 15:30

Post » Wto gru 27, 2011 20:17 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

no co ty, masz tylko 2 footerka :D
znajoma ma ich... z 10 x tyle i tez chca wszystkie w tym samym czasie byc miziane :ryk:
Jak tu wybrac kolejnosc? Najpierw tymczay potem rezydenci, odwrotnie, wg wieku?.... :ryk:

Kociara82

Post » Wto gru 27, 2011 20:20 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

Malgosia Wroc pisze:spokojnie :) wieści będę starać się dawać na bieżąco 8) starać się będę, bo jak będę w pracy a pracuje przy inwestycjach, więc pod koniec roku będzie ciężko.. na początku przyszłego to samo... sprawozdania będę musiała posprawdzać...

Na dzień dzisiejszy mogę powiedzieć, że Ptysie praktycznie się zaaklimatyzowały, tzn szaleją po całym mieszkaniu, ale jak mnie widzą to jeszcze mają chwilkę zawahania, ale wystarczy, że coś do nich powiem i zaczynają się przytulać :1luvu: :1luvu:

A właśnie.. nie macie pojęcia jakie to przytulasy :ryk: :ryk: :ryk: normalnie ręki mi brakuje.. i to chcą być wypieszczone jedno i drugie NA RAZ 8O 8O 8O Już się śmiałam do znajomej, że muszę sobie znaleźć faceta 8) 8) 8) 8) 8) , bo sama kociaków nie jestem w stanie wypieścić, a tak i kociaki i Ja będziemy wypieszczeni :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Małgosiu facet czemu nie?Pod warunkiem,że pokocha koty lub jest kociolubny,jak nie to nie ma u ciebie szans :ryk: Jak tu nie kochać takich śliczności :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

Post » Wto gru 27, 2011 20:20 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

Ale weź pod uwagę, że dziś zostałam Mamusią... :oops: :oops: :oops: więc nie mam doświadczenia w mizianiu więcej niż 1 istotki na raz.. szczególnie, że w moim życiu to był albo 1 pies na raz, albo 1 facet na raz 8) 8) 8) 8)

Malgosia Wroc

Post » Wto gru 27, 2011 20:22 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

rudy kociak pisze:
Malgosia Wroc pisze:spokojnie :) wieści będę starać się dawać na bieżąco 8) starać się będę, bo jak będę w pracy a pracuje przy inwestycjach, więc pod koniec roku będzie ciężko.. na początku przyszłego to samo... sprawozdania będę musiała posprawdzać...

Małgosiu facet czemu nie?Pod warunkiem,że pokocha koty lub jest kociolubny,jak nie to nie ma u ciebie szans :ryk: Jak tu nie kochać takich śliczności :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Dokładnie tak samo myślę :1luvu: :1luvu: :1luvu: Poprzeczka jest dośc wysoko postawiona.. nie dość, że 2 koty to jeszcze do tego CZARNE :ryk: :ryk: :ryk:

Malgosia Wroc

Post » Wto gru 27, 2011 20:27 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

spokojnie, nabierzesz wprawy raz dwa, ciasteczka naucza w mig :)

co do czarnych kotow: konkretniej masz 1 czarnego i jednego pingwinka :wink: ale to taki maly szczegol....
dla mnie zestaw bombowy, bo ja do czarnych mam nawieksza slabosc, wbrew temu, co mowia inni-czarne przynosza mi szczescie :1luvu:

Kociara82

Post » Wto gru 27, 2011 20:35 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

Zaglądam wieczorkiem i czytam same superaśne wieści :1luvu: No Ptysie to faktycznie już nieBąble :1luvu: Małgosia rosną Tobie normalnie lwy salonowe. Mówisz rąk ci brakuje do głaskania ???? Jeśli stawisz czoła ich potrzebom :ryk: to w nocy zostaniesz obdarowana gorącym masażem :ryk: To taki niepisany układzik :ryk: Ale fantastycznie ... cieszę się , że pociechy spełniły Twoje marzenia :1luvu: :1luvu: :1luvu: Zapeniam Cię , że dla Ptysi też jesteś ich spełnionym marzeniem :1luvu:
Ostatnio edytowano Wto gru 27, 2011 20:38 przez animalon, łącznie edytowano 1 raz
PLUTO - pies :) rasy bratnia dusza - już w DS !!!!
Obrazek

animalon

Od: Sob lis 27, 2010 8:48

Post » Wto gru 27, 2011 20:38 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

Kociara82 pisze:spokojnie, nabierzesz wprawy raz dwa, ciasteczka naucza w mig :)

co do czarnych kotow: konkretniej masz 1 czarnego i jednego pingwinka :wink: ale to taki maly szczegol....
dla mnie zestaw bombowy, bo ja do czarnych mam nawieksza slabosc, wbrew temu, co mowia inni-czarne przynosza mi szczescie :1luvu:

Oczywiście, ale wiesz.. pingwinek pingwinkiem a jak ktoś zobaczy to i tak pierwsze co - że Ptyś jest czarny, a jeśli ktoś przesądny to już wogóle.. ale co tam.. Ja odkąd pamietam uwielbiam czarne zwierzęta :1luvu: :1luvu: :1luvu: a dokładnie od momentu, gdy zobaczyłam białego konia 8O i stwierdziłam.. ze wcale nie jest taki biały.. a potem zobaczyłam czarnego 8O 8O 8O 8O i to było to :ryk: :ryk: :ryk: zakochałam się w czarnych zwierzętach :1luvu: :1luvu: :1luvu: od tamtej pory mówie, że Mój Książe z bajki nie przyjedzie na białym rumaku tylko CZARNYM (drobny szczegół, że o takich nei mówi się rumak tylko ogier 8) 8) 8) )

Malgosia Wroc

Post » Wto gru 27, 2011 20:40 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: wiesz, cos w tym jest... nie znam sie na koniach, ale tez mi sie biale nie podobaja... zeby jeszcze faktycznie byl jak w piosence-siwy koniu, kary koniu-taki siwy, to by oblecialo, ale brazowe zdecydowanie lepsze, a czarne... to juz tez magia :1luvu:

Kociara82

Post » Wto gru 27, 2011 21:07 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

Wcześniej nie dodałam...

Oto jak Balbinka sprawdzała czystość moje prania (wchodziła kilkukrotnie, więc nie wiem czy pralna zdała test oczekiwań Balbinki)

Obrazek

A to rzeczone ciasteczka w prezencie od Animalon przywiezione wrac z moimi Ciasteczkami, bądź wręcz Ciachami :1luvu: :1luvu:

Obrazek

Malgosia Wroc

Post » Wto gru 27, 2011 23:30 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

te kocie lepsze, slodsze, smaczniejsze, niekaloryczne, nietuczace, 10000000% zdrowe :1luvu: :1luvu:

Kociara82

Post » Wto gru 27, 2011 23:40 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

Dobranoc słodkie Ptysie :1luvu: Kolorowych snów w nowym miejscu :1luvu: p.s. Małgosiu te mniejsze ciasteczka to są po to, żebyś miała co ze sobą zrobić jak zobaczysz pierwsze Ptysiowe wyczyny i Ci szczęka opadnie :ryk: to takie odstresowywacze :ryk:
PLUTO - pies :) rasy bratnia dusza - już w DS !!!!
Obrazek

animalon

Od: Sob lis 27, 2010 8:48

[poprzednia][następna]